• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

funda suyu depo yağları yakıyor...tabiki diyetle beraber..:)

vayy bende de var göbek bölgesinde birikmiş yağ
denemek lazım
Yarın alıyorum hatta
Bugün eşinde söyledi aslında bende farkındayım ne yazık ki ramazanda sahurda yiyip yatıyoruz ve şişmeye başladım bile :(

arkadaşlar benim bir arkadaşım bununla baya bi kilo verdi ama ben emzirdiğim için kullnamamıstım
kesinlikle etkili 10 gün gibi bir sürede 1.5 kilo verdim iftar ve sahurdan sonra ymeğin hemen ardından içiyorum
ayrıca ülserim var ama hiçbir zararını görmedim
tadı kötü değil
kesinlikle tok karnına içiliyor
bulantı yada tiksinme gibi birşey yapmıyor
fundayı kullandığımdan beri idrar yollarımda yanma olmuyor bundan çok muzdariptim
tabi yediklerinize dikkat etmelisiniz
kiloyu sabit tutmak isteyenlerde içebilirmiş diyet yapmıyorsanız kilonuzu koruyormus
aktar fundayla 8 kilo verdiğini söyledı adam sürekli alışveriş yaptığım biri bildiğin zayıf olmuş şaşırdım
umarım bendede işe yarar

evet fundanın kilo vermede yardımcı olduğunu duymuştum.Bir de sinameki.Ancak hiçbir şeyi abartmamak lazım.

kilo vermek kullanılan çoğu bitkisel ürünler aç karnına içilir..
ayrıca bitki uzmanları özellikle vurgulayarak aç karnına yemekten önce içilicek diyor..
çevremde kullananlar böğle zayıfladı..
yıllardır bir sürü bitki kullandım hep yemek öncesi ve hep böğle işe yaradılar...

kilo vermek kullanılan çoğu bitkisel ürünler aç karnına içilir..
ayrıca bitki uzmanları özellikle vurgulayarak aç karnına yemekten önce içilicek diyor..
çevremde kullananlar böğle zayıfladı..
yıllardır bir sürü bitki kullandım hep yemek öncesi ve hep böğle işe yaradılar...

bende aç karna içiyorum çok düzenli içmemekle beraber içtiğimde
iştahımda ciddi anlamda bi azalma oluyo ama ben de gaz yapıyo
o da benim cins sindirim sistemim yüzünden
miğdemi ve bağırsaklarımı etkilemeyecek tek bi şey yok canına yandığım dünyasında:çok üzgünüm:

bende aç karna içiyorum çok düzenli içmemekle beraber içtiğimde
iştahımda ciddi anlamda bi azalma oluyo ama ben de gaz yapıyo
o da benim cins sindirim sistemim yüzünden
miğdemi ve bağırsaklarımı etkilemeyecek tek bi şey yok canına yandığım dünyasında:çok üzgünüm:

bazı bitkiler banada gaz ve şişkinlik yapıyo canım..:kedi:
sonra bünye alışıyo heralde sorun olmuyo pek
çok fazla rahatsız etmiyosa kullanmaya devam et ..:içelim:

ben birde ,avokado yaprağı,mısır püskülü,biberiye ,yeşil çay,kiraz sapı çayı içiyorum..
yıllardır her kilo verişimde kullanırım..gerçekten çok etkili ..
ramazan sonrası funda ve bu çay karışımına düzenli kullanmaya başlıcam..
birazda yemeden kestimmi gitsin kilolar..
kaydirigubbakcemile4

bu avakadolu karışımdan bende de var mısır püsküllü kiraz saplı olandan
ciddi ödem atıyo vücut inceldiğini hissediyosun hatırlattığın iyi oldu ben de başliyim çaya

benim yöntemimde sabahları açkarnına ılık suya limon sıkıp içmek ve karnımı zayıflatıcı korse ile sarıp yürüyüş yapmak

bu avakadolu karışımdan bende de var mısır püsküllü kiraz saplı olandan
ciddi ödem atıyo vücut inceldiğini hissediyosun hatırlattığın iyi oldu ben de başliyim çaya
evet canım mücize gibi aslında ..ben yediğime dikkat etmeden göbeğimi erittiği bilirim bu çayın....

evet canım mücize gibi aslında ..ben yediğime dikkat etmeden göbeğimi erittiği bilirim bu çayın....

ben bu çayı böbrek taşlarım için almıştım
önem sırası taş düşürmedeydi o zamanlar
bi taşla iki kuş vurup hem inceldim hem taş düşürdüm
bu akşam içtim bi fincan günde 3 fincan içmeye başlıcam bakalım

ya bu funda suyunun tadı ne kadar kötüymüş . sirkeli su bunun yanında süpermiş yani a.s bir de kutusunda bir çay bardagına 1/4ü kadar koyun diyo. ben burda su bardagı diye okuyup öyle yapmıştım. hangisini yapmalıyım siz nasıl yapıyorsunuz ?

arkadaşlar sakın aç karnına içmeyin. mide bulantısının nedeni aç karnına içmeniz. tok karnına içmeniz gerekiyor yoksa zararlı olabilir

soruma kimse cevap vermedi ama:1rolleyes: ben kutusunun arkasında yazana göre yaptım. ve ac karna içtim hiç bişey olmadı. üstelik ülserim de var. 3 gün gibi bi sürede 1 kilo verdim. su ana kadar kullandıgım hiç birşey bu kadar etkili olmamıştı. kesinlikle tavsiye ederim.:içelim:

Back