• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

funda suyu depo yağları yakıyor...tabiki diyetle beraber..:)

soruma kimse cevap vermedi ama:1rolleyes: ben kutusunun arkasında yazana göre yaptım. ve ac karna içtim hiç bişey olmadı. üstelik ülserim de var. 3 gün gibi bi sürede 1 kilo verdim. su ana kadar kullandıgım hiç birşey bu kadar etkili olmamıştı. kesinlikle tavsiye ederim.:içelim:

canım tebrik ederim.3 günde 1 kilo çok iyi sonuç.funda suyunu kaç sefer içtin?normal diyetmi yaptın yoksa sadece yediklerine dikkat ederekmi verdin?

sahurda yemeden önce ve iftarda da orucu actıktan hemen sonra içtim. pek bi diyet yaptıgım söylenemez. ama ekmegi hiç denecek kadar yiyorum. yani hiç sıkmadan kendimi verdim kilo. cok mutluyum bu yüzden :icecream:

sahurda yemeden önce ve iftarda da orucu actıktan hemen sonra içtim. pek bi diyet yaptıgım söylenemez. ama ekmegi hiç denecek kadar yiyorum. yani hiç sıkmadan kendimi verdim kilo. cok mutluyum bu yüzden :icecream:

çok sevindim.bende funda suyuna yeni başladım kilo vermeye devam ediyomusun.arada uğrayıp bilgilendirirsen çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar...konuyu açtım ama bidaha uğrayamadım bilgisaayarda problem oldu..şehir dışı durumları oldu..size güzel haberler vereceğim ama...:)
1-funda suyu konsantre bir sıvıdır,renksizdir,aktarda satılır...
2-aç karınla değil tok karınla içilir...esas kullanımı yemekle beraberdir yani çorbadan sonra gibi...yada 1-2 lokma ekmekten sonra..
3-1/4 funda suyu+3/4 su çay bardağına konularak içilir...
4-spora ve diyete 1 hafta ara vermeme rağmen diyetisyene gittim ve 1.900 kilo eksik çıktım bu hafta...
kesinlikle 10-15 gün sonra etki ediyor...karşı komşum 50 yaşında ve 68 kiloydu.hem yaş hemde az kilo fazlası var diye hep kilo verememekten yakınır.tam 5 kilo verdi 1 ayda...
sadece hergün 3 kez ramazandan dolayı 2 kezde olur mutlaka kullanın...yemekle beraber içemiyorsanız tok için...ben biyoloğum ve bu konuda bilgim kesin ve net:bu su konsantre olduğundan (çay gibi değil)midede asit yada yanma yapabilir...sakın 1 haftada bırakmayın...mutlaka en az 10-15 gün için..anlamıyorsunuz bile nasıl gidiyor...hemde su kaybı değil yağ kaybı..herkese iyi incelmeler...:)

wuu süper haber tebrikler canım
birde aktardan duydum biberiye suyuyla karıştırırsan daha etkili olur dedi ama aç karnına demişti canım ya :(

bu suları aç karınla ben içmem ..en azından öyle diyeyim çünkü mide rahatsızlığı ve bulantı yapıyor...ama deneyen ve memnun olanada bişey diyemem :)inşallah son 15 kiloyuda vereceğim fundamla beraber:)biberiyeyi çay olarak içiyorum...onun bir yağ yakma durumu yok...saadece metabolizmayı hızlandırarak yağ yakmasını sağlar...konsantreside gerekli değil bunun için...bitki çaylarımız ayrı...ama bu funda suyu istediğiniz aktara yada bilgili kişiye sorun depo yağların çözünmesi için gereken fibrin maddesini ve kollajen sentezini arttırıyor.

okeydir canım çok teşekkürler aktar şey dedi su bardağının öeyreğine biberiye suyu çeyreğine funda suyu etti yarım bardak üstünede su doldur 1 bardak iç demişti

ben de derimki biberiyeyi karıştırma...önce bünyenin fundaya tepki verip vermeyeceğine bak...bu önemli..vermez %99 ama sen temkinli ol..ben hep olurum...sonra istersen kat.biberiyeyi...

evet evet bu tam aradigım seykaydirigubbakcemile2 bugun gıttım dıyetısyene.1 ayda 3 kg yagdan verdım.ramazan dolayısıyla yavas gıdıyor.en kısa surede alıp deneyecegım.sonucu yazarım bendeopuyorumnanaktan

bu arada arkadaşlar..bende hem pko hemde hipo tiroid var....pko(polikistik over sendromu)yani çok kist var yumurtalıklarımda..buda kg verememe hatta alma sebebi başlı başına...bu hafta bursanın en ünlü ve en bilgili aktarıyla tanıştım sonunda ve bana öneride bulundu pko ile ilgili...eritiyor kistleri...ısırgan ve enginar yaprağı...sıcak yani kaynak suya koyup birer tutam ağzı kapalı 5 dk bekletiyorsunu ve içinden çıkarmadan bitkileri içiyorsunuz..benm 3.günüm.bakalım kistlerde 1 ay sonra değişim olacakmı ...olursa yazarım...bu sorunu olanlara haber vereym dedm

sabah ve akşam tok karınla 1 er bardak fincan kupa yani..aynı anda koyulacak bitkiler...ısırgan ve enginar yaprağı..ben poşet çey şeklinde aldım ama açığını da alabilirsiniz dedi....bitince açık alacam daha ekonomik oluyor.:)

slm kızlar.sımdı almaya gıttım funda suyunu.kiz cıkarttı 1000 ml lık.standart olur bunlar dedı.almadım.sız kac ml aldınız?daha azı varmı?1000 ml bıtırene kadar igne ıplık olurumkaydirigubbakcemile3

slm kızlar.sımdı almaya gıttım funda suyunu.kiz cıkarttı 1000 ml lık.standart olur bunlar dedı.almadım.sız kac ml aldınız?daha azı varmı?1000 ml bıtırene kadar igne ıplık olurumkaydirigubbakcemile3

canım aldığın yere funda suyu mu dedin bide markası ne cvp için şimdeden tşkler

Mrb kızlar bende 2 gün önce burda okuyup aldım funda suyunu mecitefendi markası büyük şişede içerken srun yokta sonra kötü bi tat klıo agzımda midem bulanıo napmam lazım bide ben çay bardagının üzerine su ekleyip içiyorum siz nasıl yapıyorsunuz ve ne kadar sürede fark edilio yani ne kadar zamanda etkili oluyo cevaplarsanız çok tşk ederim :))

canım aldığın yere funda suyu mu dedin bide markası ne cvp için şimdeden tşkler

Mrb kızlar bende 2 gün önce burda okuyup aldım funda suyunu mecitefendi markası büyük şişede içerken srun yokta sonra kötü bi tat klıo agzımda midem bulanıo napmam lazım bide ben çay bardagının üzerine su ekleyip içiyorum siz nasıl yapıyorsunuz ve ne kadar sürede fark edilio yani ne kadar zamanda etkili oluyo cevaplarsanız çok tşk ederim :))

Zeyepberre Canım 1000 ml cok gıbı geldı almadım o aktardan yarın alacagım.funda suyu dedın mı cıkartıyor.YAGMUR35 yemekten 2-3 kasık yedikten sonra ıcsen.ustune yemek yıyınce belkı tadı agzına gelmez.cay bard ıcıyor burdakı arkda.1 hafta demeyı dusunuyorum ben.belli eder 1 haftada zaten.

Back