Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soruma kimse cevap vermedi ama:1rolleyes: ben kutusunun arkasında yazana göre yaptım. ve ac karna içtim hiç bişey olmadı. üstelik ülserim de var. 3 gün gibi bi sürede 1 kilo verdim. su ana kadar kullandıgım hiç birşey bu kadar etkili olmamıştı. kesinlikle tavsiye ederim.:içelim:
sahurda yemeden önce ve iftarda da orucu actıktan hemen sonra içtim. pek bi diyet yaptıgım söylenemez. ama ekmegi hiç denecek kadar yiyorum. yani hiç sıkmadan kendimi verdim kilo. cok mutluyum bu yüzden :icecream:
slm kızlar.sımdı almaya gıttım funda suyunu.kiz cıkarttı 1000 ml lık.standart olur bunlar dedı.almadım.sız kac ml aldınız?daha azı varmı?1000 ml bıtırene kadar igne ıplık olurumkaydirigubbakcemile3
canım aldığın yere funda suyu mu dedin bide markası ne cvp için şimdeden tşkler
Mrb kızlar bende 2 gün önce burda okuyup aldım funda suyunu mecitefendi markası büyük şişede içerken srun yokta sonra kötü bi tat klıo agzımda midem bulanıo napmam lazım bide ben çay bardagının üzerine su ekleyip içiyorum siz nasıl yapıyorsunuz ve ne kadar sürede fark edilio yani ne kadar zamanda etkili oluyo cevaplarsanız çok tşk ederim :))