• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

funda suyu depo yağları yakıyor...tabiki diyetle beraber..:)

soruma kimse cevap vermedi ama:1rolleyes: ben kutusunun arkasında yazana göre yaptım. ve ac karna içtim hiç bişey olmadı. üstelik ülserim de var. 3 gün gibi bi sürede 1 kilo verdim. su ana kadar kullandıgım hiç birşey bu kadar etkili olmamıştı. kesinlikle tavsiye ederim.:içelim:

bence giden o 1 kilo su kaybıdı olmalı canım çünkü çok idrara çıkarıyor ama dileğim inş değildir

Evet müthiş ödem atıyorsun hayretler içindeyim
Bende 5 gündür kullanıyorum
2 kilo daha az gösteriyor tartı
Çok değil ama inceldiğimi hissediyorum

kızlar sormak istediğim bi-kaç şey var,öncelikle bununla beraber diyet yapmalı mıyım ve marka olarak seçtiğim şey önemli mi ayrıca bunu 1 ay kullanıp 1 ay kullanmamak gibi bi olaydan bahsediyorsunuz bu ne içindi cevaplarsanız çok mutlu olurum.:))

günde kaç kere içmek gerekiyo arkadaşlar ben bazen aç bazen tok günde 2 kez içiyorum yeni başladım gerçi midemde henüz bir problem yok idrar söktürmesi konusunda bişey diyemiycem çok gidiyorum zaten tuvalete...günlük miktarı yükseltsemmi acaba

kızlar sormak istediğim bi-kaç şey var,öncelikle bununla beraber diyet yapmalı mıyım ve marka olarak seçtiğim şey önemli mi ayrıca bunu 1 ay kullanıp 1 ay kullanmamak gibi bi olaydan bahsediyorsunuz bu ne içindi cevaplarsanız çok mutlu olurum.:))

Yediklerine dikkat edersen canım daha iyi sonuç alırsın sonuçta bu diyet yanına destek yardımcı bir ürün
Piyasada ne markalar var bilmiyorum ama aktarına güveniyorsan tavsiye ettiğini alabilirsin ben mecitefendiyi aldım
1 ay kullanıp ara verme olayına gelince vücut 1 ay boyunca alışıyor ve tepki vermemeye başlıyorAmaç vücuda bağışıklılık kazandırmamak suyun etkisini artırmaka.s.

Yediklerine dikkat edersen canım daha iyi sonuç alırsın sonuçta bu diyet yanına destek yardımcı bir ürün
Piyasada ne markalar var bilmiyorum ama aktarına güveniyorsan tavsiye ettiğini alabilirsin ben mecitefendiyi aldım
1 ay kullanıp ara verme olayına gelince vücut 1 ay boyunca alışıyor ve tepki vermemeye başlıyorAmaç vücuda bağışıklılık kazandırmamak suyun etkisini artırmaka.s.

tokluk hissi de yaratıyo mu deryacık.sen ne kadar süre kullandın ne kadar verdin neler yaptın başka.ay çok mu sordum ne:1:

çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
ve istediğimiz kiloya ulaştıktan sonra devam etmemiz şart mı?

kızlar funda suyunun üstüne soğuk sumu ılık sumu eklicez ...
yardımcı olurmusunuz lütfen...

bende çeşme suyu ekliyorum nidacım, senin fazlan yoktur manken gibisin maşallah
bir arkadaş sormuş eşim 10 tl ya almış aktardan
ben 3 öğün yemek arasında içiyorum
2 kilo daha verdim bu arada toplamda 4 kilo oldu

Yaaaa arkadaşlar bende heveslendim. Bugün çarşıya çıkıp ilk işim onu almak olacak tabi Aydında bulabilirsem. Hemende başlıyacağm . Sizede bilgiler veririm.:1rolleyes:

Evetttttt aldım geldim bakalım nasıl olacak .Ben aktardan 7 tl ye aldım ve bana yemekten 20 dakika nce icilecek dedi. sonra içerse o yanlızca hazımsızlık için dedi.Hadi bakalım bana kolay gelsin.sositososito

Bende 1 haftayı geçti kullanmaya başlayalı şişenin yarısına geldim yani tartılmadım daha ama çevremdekiler kilo vermişsin diyo bana öyle gelmiyo ama hemen hemen 5 6 kişi kilo vermişsin dedi :lepi: opuyorumnanaktan Tadı ilk başlarda köt geliyodu daha dogrusu içtikten sonra tadı kalıyodu ama alıştım artık.. Başka kullananlar varsa onlarda yazabilirler mi bi değişiklik varmı kilolarında :uhm:

arkadaslar bende içmeye başlayalı 5 gün oldu ama yemeklerden sonra içiyorum yanlış mı oluyo i etki göremedim hala ben cok mu erken acabaaaaaaaaa

önce mi içilmesi gerekiyormuş ben hep tok karına içtim
birde öyle deneyim bakalım
bu arada verdiğim kiloların 2 kilosunu geri aldım yediğim tatlılar yüzünden
kim nazar değdirdi bana söyleyin :))

Back