• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

funda suyu depo yağları yakıyor...tabiki diyetle beraber..:)

canlarım..funda suyu öyle 1 litre plastik şişede satılıyor...okadar olduğuna bakmayın bitiyor 10-12 günde..daha başka bir ambalajı yok...görmedm duymadım yani.herkese sağlıklı kilo vermeler:):3:

benim tam olarak anlamadığım nokta aç karnına mı tok karnına mı içiliyor? herkes farklı bir şey yazmış da :S

ayy ayy ben bunun tadinı hic sevmedim:sinifsinif: soguk suyla ıcınce bı nefeste hop gıdıyor gıtmesınede sonra tadı gıtmıyor.ona ragmen 1 hafta deneyecegım.bayram nedenıyle ıcemeyecegım.pazartesı tam baslarım artık..aklinialirimsmile

canlarım..funda suyu öyle 1 litre plastik şişede satılıyor...okadar olduğuna bakmayın bitiyor 10-12 günde..daha başka bir ambalajı yok...görmedm duymadım yani.herkese sağlıklı kilo vermeler:):3:
Tskler cevabın ıçın buna bır ek yapmak ıstıyorum.bazi uyaniklar bunu 12-15 tl arasında satıyormuş.normal satıs fıyatı 7-8 tl.kazıklanmayın
benim tam olarak anlamadığım nokta aç karnına mı tok karnına mı içiliyor? herkes farklı bir şey yazmış da :S
Ben ılk ıctıgımı 3 kasık corbadan sonra ıçtım.ac sayılırdım dokundu.2. ye daha tok ıctim dokunmadı.ve kesınlıkle yemekle ıcılmelı agızda bıraktıgı tad dayanilmaz
eyvahedigeldismile:

ayy ayy ben bunun tadinı hic sevmedim:sinifsinif: soguk suyla ıcınce bı nefeste hop gıdıyor gıtmesınede sonra tadı gıtmıyor.ona ragmen 1 hafta deneyecegım.bayram nedenıyle ıcemeyecegım.pazartesı tam baslarım artık..aklinialirimsmile

aç karna içiliyo canım
evet tadı ağızdan gitmiyo ben tadını sevdim
zorlanmadan içiyorum
ama ağızda bıraktığı tad bi türlü gitmiyo

evet buna bende katılıyorum gerçekten insanın zayıflamasına ve forma girmesine çok iyi bi yardımcı funda suyu ama ben aktardan funda yaprağı alıp gün içerisinde 2 3 fincan içiyordum bildiğiniz bitki çayı yaparak yani şimdi yine başlamam lazım hemde acilen.

evet canım mücize gibi aslında ..ben yediğime dikkat etmeden göbeğimi erittiği bilirim bu çayın....
ciddi misin benim de göbek problemim var gerçekten göbek eritiyor mu denemediğim ot çöp kalmadı neredeyse yeşil çay hergün içiyorum ama fazla bi etkisini gördüğüm söylenemez sonra akttara gittiğimde bana bi ot karışımı verdi zayıflama çayı diye içindekiler
funda yaprağı avakaado yaprağı mate bitkisi sinameki 7-8 çeşit ot vardı aklıma gelen bunlar ama ben onun da zayıflattığını düşünmüyorum çünkü okul zamanı zaten yurtta olduğum için hem fazla hareket ediyorum hem de az yiyorum
çörek otu nasıl onla zayıflayan var mı o da zayıflatıyor diyolar
bence arkadaşlar bu funda suyu yağları eritmiyor sadece ödem atıyor gibi geldi bana çünkü kullananlar daha çok tuvalte çıktığını idrar yollarındaki yanmaların gittiğini söylemiş yani bana toksin atıyor gibi geldi bi de vucuttaki fazla suyu tabii ki

valla bu funda suyu yüzünden nerdeyse şeker hastası olacaktım.şekerimi çok düşürdü ayakta zor durdum elim ayağım titredi.valla böyle gezerim daha iyi asla bu tür şeylerden bir daha kullanmam.boğazını tutcaksın başka çare yok.2+2=4 bunun kadar basit..

bende dün başladım funda suyuna.mecitefendinin 14 tl ye aldım aktardan.başka sitelerde hep tok karnına içilmesi gerektiği yazıyor.:içelim:
midemde gastrit ülser var.dün tok karnına içtim dokunmadı.
bugün aç karnına içtim midemi çok kötü ağrıttı. demekki benim gibi midesi rahatsız olan tok karnına içecek.yasakkelimebakalım devam edeceğim.gelişmeleri bildiririm.kaydirigubbakcemile5

serenay bende dün akşam aldım mecitefendinin normalde 10 tl ama aktar özellikle bana getirti diye 12 oldu fiyat sen biraz fazla vermişsin canım...

serenay bende dün akşam aldım mecitefendinin normalde 10 tl ama aktar özellikle bana getirti diye 12 oldu fiyat sen biraz fazla vermişsin canım...

bende internette 10 tl diye görmüştüm.
kazığı yemişim desene.
birdaha gidersem görür o aktar ama :mymeka:
işe yarasa bari denemediğim şey kalmıyoreyvahedigeldismile

valla bu funda suyu yüzünden nerdeyse şeker hastası olacaktım.şekerimi çok düşürdü ayakta zor durdum elim ayağım titredi.valla böyle gezerim daha iyi asla bu tür şeylerden bir daha kullanmam.boğazını tutcaksın başka çare yok.2+2=4 bunun kadar basit..

Cok uzuldum.buyuk gecmıs olsun.bunyeler farklı sana dokunmus.aman bırdaha ıcme.bende dunle bugun duzenlı ıctım.bayramdada 500 gr almısım cumaya kadar vermem lazım.

kızlar bende bugun sordum aktarlara mecitefendinin 15 tl diyor kadın ya fazla değilmi bilmiyorumkismile

Evet canım fazla.aktar kendı soyledı pıyasada 12-15 tl arası asıl fıyatı 8 tl.burdan almazsanızda 8 den fazla vermeyın dedı.kızlar sızde bıkac aktar gezmeden almayın.

Evet canım fazla.aktar kendı soyledı pıyasada 12-15 tl arası asıl fıyatı 8 tl.burdan almazsanızda 8 den fazla vermeyın dedı.kızlar sızde bıkac aktar gezmeden almayın.
bilmiyorumkismile uçmuş canım yaaa normali 8-10 en fazlaaaaaaa 12 özel getirttim ben ısrarla
bencede uçmuşlar.bu kadar pahalı beklemıyordum bende internette bile 10 tl yazıyor.başka aktarlardan araştıracagım artık napalım boshayallersmile

1 litresimi 12 tl.dur şu bizim kazıkçı aktara bi soruyum bakıyım o ne dicekkaydirigubbakcemile3bide 1 lt ne kadar süre gidiyo.1 ay felan mı yoksa daha mı kısa

Back