Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tskler cevabın ıçın buna bır ek yapmak ıstıyorum.bazi uyaniklar bunu 12-15 tl arasında satıyormuş.normal satıs fıyatı 7-8 tl.kazıklanmayıncanlarım..funda suyu öyle 1 litre plastik şişede satılıyor...okadar olduğuna bakmayın bitiyor 10-12 günde..daha başka bir ambalajı yok...görmedm duymadım yani.herkese sağlıklı kilo vermeler:)
Ben ılk ıctıgımı 3 kasık corbadan sonra ıçtım.ac sayılırdım dokundu.2. ye daha tok ıctim dokunmadı.ve kesınlıkle yemekle ıcılmelı agızda bıraktıgı tad dayanilmazbenim tam olarak anlamadığım nokta aç karnına mı tok karnına mı içiliyor? herkes farklı bir şey yazmış da :S
benim tam olarak anlamadığım nokta aç karnına mı tok karnına mı içiliyor? herkes farklı bir şey yazmış da :S
ayy ayy ben bunun tadinı hic sevmedim:sinifsinif: soguk suyla ıcınce bı nefeste hop gıdıyor gıtmesınede sonra tadı gıtmıyor.ona ragmen 1 hafta deneyecegım.bayram nedenıyle ıcemeyecegım.pazartesı tam baslarım artık..aklinialirimsmile
ciddi misin benim de göbek problemim var gerçekten göbek eritiyor mu denemediğim ot çöp kalmadı neredeyse yeşil çay hergün içiyorum ama fazla bi etkisini gördüğüm söylenemez sonra akttara gittiğimde bana bi ot karışımı verdi zayıflama çayı diye içindekilerevet canım mücize gibi aslında ..ben yediğime dikkat etmeden göbeğimi erittiği bilirim bu çayın....
serenay bende dün akşam aldım mecitefendinin normalde 10 tl ama aktar özellikle bana getirti diye 12 oldu fiyat sen biraz fazla vermişsin canım...
valla bu funda suyu yüzünden nerdeyse şeker hastası olacaktım.şekerimi çok düşürdü ayakta zor durdum elim ayağım titredi.valla böyle gezerim daha iyi asla bu tür şeylerden bir daha kullanmam.boğazını tutcaksın başka çare yok.2+2=4 bunun kadar basit..
kızlar bende bugun sordum aktarlara mecitefendinin 15 tl diyor kadın ya fazla değilmi bilmiyorumkismile
kızlar bende bugun sordum aktarlara mecitefendinin 15 tl diyor kadın ya fazla değilmi bilmiyorumkismile
Evet canım fazla.aktar kendı soyledı pıyasada 12-15 tl arası asıl fıyatı 8 tl.burdan almazsanızda 8 den fazla vermeyın dedı.kızlar sızde bıkac aktar gezmeden almayın.
bencede uçmuşlar.bu kadar pahalı beklemıyordum bende internette bile 10 tl yazıyor.başka aktarlardan araştıracagım artık napalım boshayallersmilebilmiyorumkismile uçmuş canım yaaa normali 8-10 en fazlaaaaaaa 12 özel getirttim ben ısrarla