Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ya bura niye gece 12 den sonra full oluyor aceba birilerini yatirip sohbete kosmak hosumuzami gitmeye basladi

o bebegi ilk olarak 10 yasindaki bir cocuk bakkala giderken gormus. once oyuncak sanmis, yaklasinca kanli oldugunu falan gormus, korkmus cocuk bebegi kestiler oldurduler falan sanmis. sonra baska birileri daha gorunuyo hatta kamerada o adam da 122 yi aramis.
yani saniyorum ki gercekten yolda yururken dogdu..
zaten yurumek dogumu kolaylastirir. acilma olmuyorsa hatanenin etrafinda yuruyuse gonderir doktorlar..
v hatta o sokagin sakinleri seslerden dolayi sabaha kadar uyumamislar. o olanlari izlemisler.
bebegi ambulans alinca daha sonradan 3 adam gelmis bebege bakinmislar arabalarin altlarinda aramislar falan..
16 yasindaki bir kiz. 3 erkekle beraber olmus v sonucunda bu bebek lmus, tecavu mu, kizin kuyrugu mu uzunmus bilemiyorum..
cok korkuyorum ben, evlatlarimiz nasi bi dunyaya gozlerini aciyor!! allah korusun cumlemizi..

anladim canim
bu kilolari veremem diye kara kara dusunuyorum, boyle kalirsam hayat bana cekilmez olur

kekin fazla kabardiysa arasini kes uzerine yaptigin cikolata sostan biraz daha yap arasina sur bence, cok fazla kabarinca ustteki sos gozukmez bile :)

Amin canim,valla bende okadar cok korkuyorumki, dunyaya bi kiz cocugu getirdimya herseyinden korkuyorum, birde boyle avrupa gibi bi yerdeyiz her turden insan var, gerci kendi ulkemizdede neler oluyor ama buras beni hep korkutuyor

inter mahche de cok oluyor

Bizim evin dibinde o market ama yok kiz,tart icin var ama ben tart yapmayi bilmiyorum gerci kolay sadece susluyceksin ama yapmadim hic tarif yok elimde..

uzgar gulu e471 siz bulursan lutfen bana da haber ver cnim..

Tamam canim..

Kizlar adetime 4 gun var ve leke seklinde adet olmusum nedne erken oldugumu anlamadim damla damla oda :44:

Var canim ben hep aliyorum coradan auchandan bu brioche pain au lait bolumu varya orda canim

Ben burda bi inter marche ye bide carrefour a gidiyorum.. Bazen de lidl a :26:
Kendim de yaparimda ugrasmadan kisadan yapmak daha guzel sadece suslemesi kaliyo geriye..
Sempatikk simaya ordugun tivitili battaniye cok guzel olmus.. Onun ipini nerdne aldin sen ?
Ben klozet takimi ormek istiyorum ama ne sakalli ip var burda ne de normal kazak ipleri

H.b canım ben2 oglan annesiyim kızı geçitimde ben oglan cocuğundan korkar oldum asla istemem oğullarım hiçbir kızın günahına girmesin onları oyuncak gözüyle görmesin ve istemem ne oldugu belirsiz kızların cocuklarımın önüne çıkmasını allahım evlatlarımızı kötü kaderlerden korusun hep önlerine iyi insanlar çıkarsın yüzümüzü one eyecek seylerden haramdan zinadan korusun alınlarına hep güzel kaderler yazılsın aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…