• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Ben burda bi inter marche ye bide carrefour a gidiyorum.. Bazen de lidl a :26:
Kendim de yaparimda ugrasmadan kisadan yapmak daha guzel sadece suslemesi kaliyo geriye..
Sempatikk simaya ordugun tivitili battaniye cok guzel olmus.. Onun ipini nerdne aldin sen ?
Ben klozet takimi ormek istiyorum ama ne sakalli ip var burda ne de normal kazak ipleri :14:

canim zamanla neyin nerde oldugunu ogrenirsin bende ilk geldigimde bisey bulamazdim simdi neyi nerden bulucagimi cok iyi biliyorum bulamdigin seyleri burdan sor yardimci olalim zamanla zaten kendin bulmaya baslarsin zeman varmi sizin orda ucuza cok guzel seyler oluyo orda var leclercdede var ama pahali boyle kucuk tuafiyelr var ayni turkiyedekiler gibi cekinme gir iceri bak bulursun oralarda bende burda bisey yok hep fransiz isi hllediyordum zamanla ogrendim neyi nerde bulucagimi ayrica pazardada cok ip satan var orayada

H.b canım ben2 oglan annesiyim kızı geçitimde ben oglan cocuğundan korkar oldum asla istemem oğullarım hiçbir kızın günahına girmesin onları oyuncak gözüyle görmesin ve istemem ne oldugu belirsiz kızların cocuklarımın önüne çıkmasını allahım evlatlarımızı kötü kaderlerden korusun hep önlerine iyi insanlar çıkarsın yüzümüzü one eyecek seylerden haramdan zinadan korusun alınlarına hep güzel kaderler yazılsın aminnn

Aminnnnnnn canim

Bizim evin dibinde o market ama yok kiz,tart icin var ama ben tart yapmayi bilmiyorum gerci kolay sadece susluyceksin ama yapmadim hic tarif yok elimde..

Tamam canim..

Kizlar adetime 4 gun var ve leke seklinde adet olmusum nedne erken oldugumu anlamadim damla damla oda :44:

tart cok basit, alsa pasta kremasi alip ustune sur, cilekti, kiviydi ne bulduysan susle al sana tart :)
bir de elmali olan var. tabani rulo halinde satilan hamurlardan yapabilirsin.. cremfreshli cok hafif kalorisi az.. sempatikin blogunda guzel seyler var goz attin mi?
ben mutfakta tatli yapmaya bayiliyorm ya

cnim eger gebeysen, (dilerim ki oyledir) bazi kadinlarda on kanama gorulebiliyor. benim arkadasim dogurana kadar her ay biraz kanama gordu mesela..
ama benim 2 dusugm de bvoyle kanamayla basladi. 3. gebeligimde yani ogluma hamileyken de kanma gordum dusuk riski sebebi ile rahim guclendirci hap kullandim..

Kendim de yaparimda ugrasmadan kisadan yapmak daha guzel sadece suslemesi kaliyo geriye..
Sempatikk simaya ordugun tivitili battaniye cok guzel olmus.. Onun ipini nerdne aldin sen ?
Ben klozet takimi ormek istiyorum ama ne sakalli ip var burda ne de normal kazak ipleri :14:

hazir kek intermarchede var ben devamli alip buzluga atarim acil birisi gelice hemen cikarip kullairim, ordan bulabilirsin, yani butun magazalarda oluyor, hatta burda turk marketinde bile var :)

tweety battaniyenin ipini auchan'da bi tuhafiye dukkani var ordan almistim canim, sendemi orceksin
burdaki ipler turkiye gibi degil fazla cesit yok ama ,pazara falan gitmezmisin oralarda olabiliyor, iste dedigim carrefour yada auchanda bazi tuhafiye butikleri oluyor ordanda aliyorum

Bizim pazarda çeşit çeşit ipler var sana gönderim ama lidl bazen geliyor ip şükür alışveriş merkezi tam evimin karşısında 60 yakın mağaza yar ne ararsam buluyorum a dan z ye

H.b canım ben2 oglan annesiyim kızı geçitimde ben oglan cocuğundan korkar oldum asla istemem oğullarım hiçbir kızın günahına girmesin onları oyuncak gözüyle görmesin ve istemem ne oldugu belirsiz kızların cocuklarımın önüne çıkmasını allahım evlatlarımızı kötü kaderlerden korusun hep önlerine iyi insanlar çıkarsın yüzümüzü one eyecek seylerden haramdan zinadan korusun alınlarına hep güzel kaderler yazılsın aminnn

4 erkegin ablasi, bir erkegin de annesi olarak cani gonulden amin diyorum...

tart cok basit, alsa pasta kremasi alip ustune sur, cilekti, kiviydi ne bulduysan susle al sana tart :)
bir de elmali olan var. tabani rulo halinde satilan hamurlardan yapabilirsin.. cremfreshli cok hafif kalorisi az.. sempatikin blogunda guzel seyler var goz attin mi?

cnim eger gebeysen, (dilerim ki oyledir) bazi kadinlarda on kanama gorulebiliyor. benim arkadasim dogurana kadar her ay biraz kanama gordu mesela..
ama benim 2 dusugm de bvoyle kanamayla basladi. 3. gebeligimde yani ogluma hamileyken de kanma gordum dusuk riski sebebi ile rahim guclendirci hap kullandim..

Canım sen rahim guclendirici hangi ilacı kullandın aklımda bulunsun çünkü benim hamileliklerimdede kanama oluyor ve hiçbir ilaç verilmiyor

Zor bu zamanda evlat yetiştirmek tr fr farketmiyor artık Kızı erkeği kalmadı artık biz yetistirebildigimiz gibi yetiştirelim gerisi onlara kalmış ama bazen duydugum seylere sok oluyorum dünya nereye gidiyor böyle :36:

hazir kek intermarchede var ben devamli alip buzluga atarim acil birisi gelice hemen cikarip kullairim, ordan bulabilirsin, yani butun magazalarda oluyor, hatta burda turk marketinde bile var :)

tweety battaniyenin ipini auchan'da bi tuhafiye dukkani var ordan almistim canim, sendemi orceksin
burdaki ipler turkiye gibi degil fazla cesit yok ama ,pazara falan gitmezmisin oralarda olabiliyor, iste dedigim carrefour yada auchanda bazi tuhafiye butikleri oluyor ordanda aliyorum
Ben cok elisi yaparim, her cesitinden ordum turkiyede ama burda ip derdine dustum hic istedigim gibi bulamadim. Pazara esim gondermiyor beni kendide gitmiyo.. Eltim vardi onla giderdim simdi onlarlada gorusmuyoruz.. Orda gormustum ama sadece kazak ipi cesidi var tek 1 cesit..
intermarchede cok bakiyorum ama sadece tart icin var neyse yarin bidaha bakiyim
Bizim pazarda çeşit çeşit ipler var sana gönderim ama lidl bazen geliyor ip şükür alışveriş merkezi tam evimin karşısında 60 yakın mağaza yar ne ararsam buluyorum a dan z ye

Offf supermis valla ya ora neresi adresi verde geliyim uzakmi 93 e ?

Evet oyleymiste hic yapmadim,esim hamur islerine bayiliyor en cok sevdigi sey de kekler :1:
Pek imkan vermiyorum on kanama oldguna da kasiklarim cok siddetli agriyor erken adet oldum sanirsam.. Damla damla olurmus bu yerlesme kanamasi uzun surmezmis benim daha bugun basladi ama sanki uzun surecek gibi. Hayirlisi olsun Allah ne zaman yaratmak isterse.. Vardir bi hayri ne diyim..

canim zamanla neyin nerde oldugunu ogrenirsin bende ilk geldigimde bisey bulamazdim simdi neyi nerden bulucagimi cok iyi biliyorum bulamdigin seyleri burdan sor yardimci olalim zamanla zaten kendin bulmaya baslarsin zeman varmi sizin orda ucuza cok guzel seyler oluyo orda var leclercdede var ama pahali boyle kucuk tuafiyelr var ayni turkiyedekiler gibi cekinme gir iceri bak bulursun oralarda bende burda bisey yok hep fransiz isi hllediyordum zamanla ogrendim neyi nerde bulucagimi ayrica pazardada cok ip satan var orayada
Canim biliyorum cok seyide bazen her istedigimi bulamiyorum..
Ilk geldigimde cok korkardim..
Sanki kalabalikta biri gelip arkamdan saldircakmis gibi gelirdi.. :1:

lapinuu bebek sekeri dagitcakmisin? :)

Evet canim anneme soylicem trden alsin

Canım sen rahim guclendirici hangi ilacı kullandın aklımda bulunsun çünkü benim hamileliklerimdede kanama oluyor ve hiçbir ilaç verilmiyor

kanaman kendiliginden geciyorsa, dusuk riskin yoksa vermezler, bir cok kadin bunu yasiyor.. senin kanamanin sebebi neymis? dusuklerin var mi seninde? ben ilacin ismini unuttum inanki.. recetesiz verirler mi acaba..
ilk iki hamileligimde vermedi bana da.. bi sure kanama olmasi sonra durmasi normal denildi ama bendeki durmadi ikisinde de. 3. sunde doktor kanamanin sebebini bilmedigi icin once kan sulandirici mi, pihtilastirici mi unuttum ama kandan dolayi oluyor sandi baska bir ilac verdi. hamile kaldigimi ogrendigimiz an basladik. bana dedi ki eger kan gorursen hemen birak acil olarak bana gel.
kanama grdum sabahin kornde kalkip gittik iste. bu sefer rahim guclendirici verdi ama ismini unuttum malesef. yavas yavas kesildi ama ben 3 ay kullandim. iki ay anneme hamile oldugumu soylememistim hatta. dusuk riskim var diye

Ben cok elisi yaparim, her cesitinden ordum turkiyede ama burda ip derdine dustum hic istedigim gibi bulamadim. Pazara esim gondermiyor beni kendide gitmiyo.. Eltim vardi onla giderdim simdi onlarlada gorusmuyoruz.. Orda gormustum ama sadece kazak ipi cesidi var tek 1 cesit..
intermarchede cok bakiyorum ama sadece tart icin var neyse yarin bidaha bakiyim

Offf supermis valla ya ora neresi adresi verde geliyim uzakmi 93 e ?

Evet oyleymiste hic yapmadim,esim hamur islerine bayiliyor en cok sevdigi sey de kekler :1:
Pek imkan vermiyorum on kanama oldguna da kasiklarim cok siddetli agriyor erken adet oldum sanirsam.. Damla damla olurmus bu yerlesme kanamasi uzun surmezmis benim daha bugun basladi ama sanki uzun surecek gibi. Hayirlisi olsun Allah ne zaman yaratmak isterse.. Vardir bi hayri ne diyim..

Canim biliyorum cok seyide bazen her istedigimi bulamiyorum..
Ilk geldigimde cok korkardim..
Sanki kalabalikta biri gelip arkamdan saldircakmis gibi gelirdi.. :1:

ben buraya yeni geldigim siralarda tuvalet banyo takimi ormustum dantel cicek motifli kumasa gecirmistim tek tek, cok guzel oldu ama paspaslari falan kullanisli olmadi dantel oldugundan, simdi pecete ve peceteligini, klozet kapagini havlu sepet ve makina uzeri ortusunu kullaniyoruz hala
pazara gitmis olsan bulursun,esinde bir seferlik izin versin, neden izin vermiyor ,ozaman kendisi gotursun

Sen 93 teysey Saint-denis sana yakın ordaki pazarlardada ip çok trenle sana yakın olur yada araban varsa stana git yada trenle 95 te sarcellese gel gara yakın ama şimdi yaza girdiğimiz icin belki olmayabilir bazen kucuk magazalardada bulabilirsin orası biraz pahalı oluyor

Kiz seker dedin de hep inceledim yaptiklarini,harika yapmissin seker tasarimini ve tepsiyi bayildimmmmm insan imreniyor biran once dogursamda bu tatli telaslari yasasam diye :1:

hamileyken evdeydim hep biseyde yapmiyordum eliden geldigince yaptim, daha yapmak istedigim cok sey vardi yapamdim,bu seker sanirim tek bende var, ben sadece kalp kutu seklini gormustum ama hemde tulde kullanmak istiyordum, iste susledim pusledim yazdim cizdim biseyler cikti ortaya, sepetide evde banyoda kullandigimiz sepeti susledim , 50 tane yaptim bikac tane kaldi :)

insallah canim bian once olsunda hemen baslarsin yapmaya

Back