• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

basladinmi diyete, ben oyle diyet yapmiyorum sadece dikkat ediyorum, aksamlari az ve ekmeksiz yiyorum kahvaltimda kepek ekmek oluyor, daha bi kilo falan vermedim, zaten cok zor veren biriyim,sporsuz haytta kilo veremem onuda nasil yapicam, boyle kalacam diyo korkuyorum valla

hem diyet demisken diyosun hemde aglayan pasta isteyen varmi diyosun:47:
yok istemiyoz sen otur hep ye ,ben salalik yiyorum:27:

bu videoyu diyosun sanirim
ya ben her izlememde hala hayret ediyorum o kadin nasil oyle yururken dogurdu,ben bagir bagir kac satte dogurduydum :)))

[video=youtube_share;OPhuqQrxtEA]http://youtu.be/OPhuqQrxtEA[/video]

Son düzenleme:
bu videoyu diyosun sanirim
ya ben her izlememde hala hayret ediyorum o kadin nasil oyle yururken dogurdu,ben bagir bagir kac satte dogurduydum :)))

[video=youtube_share;OPhuqQrxtEA]http://youtu.be/OPhuqQrxtEA[/video]

Bence orda dogurmadi cocuk zaten dogmustu orda birakti oyle kolaymi pat diye dogur gobek bagi var busuru sey
Millet bâgira bagira doguruyo

oneya ole ne vicdansiz umursamaz insanlar var biz dogursak nazimizdan 1 hafta yataktan cikmayiz kiz yolda doguru^p onuda orda birakip gidiyor sanki insan evladi degilde civciv muamelesi yapiyorlar cok yazik

bu videoyu ararken seda sayana bir kadin cikmis 37 yasinda 38 cocuk dogurmus ya ona ne demeli

Neyse ney ben orda dogum yaptigina inamiyorum bebekten kurtulmak icindi atti gitti dogurduysa donup cocuguna bile bakmadan
Gitti oyle seymi olur dogurunlar desin bakim okadar basitmi 38 tane doguran kadin ayaktami dogurdu

sempatik, ben 1 aydir diyet yapmaya baslamistim zaten.. vere vere 2 kilo vermisim. ben tartinin yalancisiyim.. kocam bile hic belli olmuyo dedi demin ya :14:
yarin kismetse kaynima gidicez eli bos gitmeyeyim diye yaptim.. ben hamileyken eltim ananasli kek getirmisti omrumde oyle bisey yemis gibi saldirdim, oyle lezzetli geldi ki, mutfaktan tiksindigim icin cok uzun zaman hic birsey yapamamistim cunku.. neyse o iyiligi hic unutamam sagolsun cok iyi gelmisti.. ben de cocuktan firsat bulursam oraya gittiimde eli bos gitmek istemiyorum canim o yuzden yapiyorum.. ama yicem ben de adet gunum yaklasti bir iki gundur tatli krizim geldi..

kek tahminimden fazla kabardi, tepsinin boyu hem santiye hem de cickolata sosa yetecek gibi gorunmuyor simdi... acaba ya pastaya mi cevirsem bi onerin var mi? simdi cikardim firindan.

ay benim kocam bir makarna yapiyor bir makarna yapiyorki sormayin gitsin nice kadinim diyenlere tas cikarir iki dolu tabak yedim ne guzel onu yemek varken niye kendimi kisitlayim ya bugun dukkan turk kizlari geldi 150 kilo varlar acayip istahlilar cok et tuketiyolar ozguvenleride tavan onlari gordukce ben manken gibiyim :1:niye zayiflayim :49:

ay benim kocam bir makarna yapiyor bir makarna yapiyorki sormayin gitsin nice kadinim diyenlere tas cikarir iki dolu tabak yedim ne guzel onu yemek varken niye kendimi kisitlayim ya bugun dukkan turk kizlari geldi 150 kilo varlar acayip istahlilar cok et tuketiyolar ozguvenleride tavan onlari gordukce ben manken gibiyim :1:niye zayiflayim :49:

Pasta makarna yapmayin simdi canimiz isticek gece gece

Back