Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ben sarcellesin pazarina gitmistim, cok buyuk ve cok ucuzdu ,evet orda kumas ve ip turu seyleri bulabilir

Evet canim aslinda kendimde yaparim artik ben iyce agirlasiyorum belim kalcam heryerim agriyo yarida kalir diye hazir yaptirim dedim

e tabi son zamanlarina gelsinya zorlanirsin iyice, annende gidiyomus yaptirir

ben mevludunde'de seker hamurlu kurabiyeler varya ondan yapip dagitmistim
icimde hep onceden heves kaldi herseyini kendim yapip dagitiyorum, bakalim yas gunune ne yapcam :)

Benim ilk oglumda kanamam oldu kendiliğinden gecti 7 aylikken bebek asaya inmiş dediler 1 hafta yattım normal gunünde doğurdum 2.bebegimi 21 haftalikken kanamadan dolayı kaybettim hastanede normal dogum yaptım kaybettiğim bebegim kızdı...3.hamileligimin 9.haftasinda çok şiddetli kanamam oldu bacaklarimdan akıyordu resmen Dr decollement plecante dedi dusuk riski var gitsin eve dinlensin ya kalır ya gider dedi 1 hafta ara ara kanamam sürdü 12 haftalikken kahverengi kanama başladı 14 haftalikken çok iyi bir Dr buldum oda bu bebek %80 gider dedi 1 ay hep dinlendim 18 haftalikken riskim bitti ama 34+4te doğurdum oğlumu rahime doğru inmişti hiçbiri adam akıllı kanamayı durdurmak icin ilaç vermedi

Ilk baslarda gidiyoduk,simdide cok calistigi icin gidemiyo bazen firsat oluncada buyuk magzalardan al ne alicaksan pazara gitme diyo bana bende ipi artik baska yerden bulurum..
aynen oyle ruzgargulu, "gorelim mevlam neyler, neylerse guzel eyler.. "
Evet.. Rabbimiz herseyin iyisinir bilir..

Trenle gelirim belki arabayi rahat kullanamiyorum daha kaybolurum sonra

Ohh ohh maasallahh..
INSALLAH canim hayirli vaktine kadar sabirla bekleyebiliyim insAllah..
Dogum yapmak cokmu zor peki ? :26:

Benim hamilelikler cooook zor ama maşallah doğumlar sipsak ama son doğumumda epudural yapılmadı bağıra bağıra doğurdum Allah'tan çabuk çıktı sipa

ay canim sen de cok cekmissin yaa..
bu fransanin doktorlari zaten biseyden anlamiyorlar!
ne desem bilemedim.. hamile kaldiginda doktora herseyi guzelce anlat, ki zaten anlatirsin da.. insallah iyi bir doktordur da seni onemser..
ben kullandigim ilacin ismini unuttum ama belki eski receteler duruyorsa, atmisimdir kesin.. bulsam bile sana eczaneden recetesiz vereceklerini sanmiyorum.
insallah bir sonraki hamileliginde hersey yolunda olur..

aynen bende boyle kanamali gecirdim ,tam 3 ay kalkmadan yattim hel birisi ayni senin gibi siddetliydi acle gidemedim bacagimi actigim an bosaliyordu ve kesin dedim bebek dustu, cunku diger kanamalar gibi degildi, ve Allaha bin sukur kalp sesini duydum

kanamanin durmasinin tek yolu en az 4 gun hic kalkmadan yaticaksiniz ozaman hemen kendini belli eder kesilmeye baslar , kanama olunca butun ev isi hersey birakilp yatilcak 3 ay icinde defalarca yasadim bunu

Kızlar bugün mahalleden arkadaşlarla bizde toplandık alt katimdaki komşum beni aradi cocukları okula götürmeden benimkinide öğleden sonra o götürecekti hazırlığımı tamamlim diye kadın ne dese iyi beni bilmem aksama doğru gotururmusun arabayla gecede orda kalacakmış ben oraları bilmem gelemem dedim yolu tarif ederim diyor peki dönüşte nasil gelecem dedim Yolu'da bilmiyorum 2 çocukla istersen esim gelsin isten beraber seni bırakırız dedim neyse otobusle giderim dedi sınır oldum rahatı icin baskalarını kullananlardan bir hastalık bir acillik olur ayrı koşa koşa giderim ama kadininki keyf meselesi gittiği yer yakın olsa yine bırakırım yol 1 saati buluyormuş acil ısı orda olsa gene anlicam

korkutmak gibi olmasin bana gore cok zordu, nedeni ise bana suni sanci verildi, sonradan belden igne vruldu uyusturmak icin, o igne tutmayinca bagira bagira dogurdum :) tutmamasinin sebebide suni sanciydi, herkes bu sekilde olmaz ama

Ayy cocugum olsunda en bagiririm o sorun deil :))
Ama ben kesin yirtarim ortaligi biliyorum..
Heralde dogum aninda bildigim butun kufurleri ederim

kizlar bahsettiginiz ne ilaci ben atladim heralde anlayamadim
ben hamileikte kanamam oldugunda ilac kullanmistim ismi progesteron , dedigin bum yoksa

Gittiğim drlar hepsi birbirinden beter kaybettiğim bebeğimde Dr hatasida vardı en son adam akıllı bir Dr buldum çok iyiydi belki o olmasaydı Buda giderdi bizi ilk basta en kötü ihtimale hazırladı alttan muayene etmiyordu her ay büyük ultrasonla bakıyordu şansıma adam emekli oldu onun gibisini asla bulamam

ben normal sekilde sancilandim, suni sanci degildi ama epidural istiyomusunuz dediklerinde ben istemedim ama esim kiyamadi. allah bi kolaylik vermis niye kabul etmiyosun dedi, vurdurdum igneyi. hic bir ise yaramadi.
gerzekali dotor da sana igne yaptim ya niye hala bagiriyorsun diyo bana. keyiften bagiriyorum tobe tobe yaa
hic sancimi kesmedi, dozu yukseltti falan ama ben herseyi ani anina hissettim..
ruzgargulu evet zor.
benim dogumum ilk bebegim olmasina ragmen cok sukur kolay oldu. diger dogumlara oranla kolay oldu ama! dogumun kendisi zor bir hadise canim.. ama anlik birsey, sonra bebegin sesini duyunca geciyor hepsi desem de inanma agrilarin kaliyo, aciyo ama sen bbege odaklandigin icin kendini umursamiyorsun artik..

Merak ettim bak simcikk
Korkunun ecele faydasi yok napalim olsunda hele bi herkes nasil doguruyosa bizde dogurcaz elbet..
Doktor bana umutsuz vaka degilsin ikizin bile ollabilir dedi neden oyle dediyse :26:

kizlar bahsettiginiz ne ilaci ben atladim heralde anlayamadim
ben hamileikte kanamam oldugunda ilac kullanmistim ismi progesteron , dedigin bum yoksa

evet evet buydu galiba, progesteron hormonu hapi. dilimin ucunda, neydi diye dusunuyodum, yanlis bisey demiyeyim dedim.. sanirim ayni seyi kullandik..

hastanede miydi, ozel miydi? cunku hastaneden emekli olanlar genelde ozel muayenehane aciyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…