Sen 93 teysey Saint-denis sana yakın ordaki pazarlardada ip çok trenle sana yakın olur yada araban varsa stana git yada trenle 95 te sarcellese gel gara yakın ama şimdi yaza girdiğimiz icin belki olmayabilir bazen kucuk magazalardada bulabilirsin orası biraz pahalı oluyor
Evet canim aslinda kendimde yaparim artik ben iyce agirlasiyorum belim kalcam heryerim agriyo yarida kalir diye hazir yaptirim dedim
ben buraya yeni geldigim siralarda tuvalet banyo takimi ormustum dantel cicek motifli kumasa gecirmistim tek tek, cok guzel oldu ama paspaslari falan kullanisli olmadi dantel oldugundan, simdi pecete ve peceteligini, klozet kapagini havlu sepet ve makina uzeri ortusunu kullaniyoruz hala
pazara gitmis olsan bulursun,esinde bir seferlik izin versin, neden izin vermiyor ,ozaman kendisi gotursun
Evet.. Rabbimiz herseyin iyisinir bilir..aynen oyle ruzgargulu, "gorelim mevlam neyler, neylerse guzel eyler.. "
Sen 93 teysey Saint-denis sana yakın ordaki pazarlardada ip çok trenle sana yakın olur yada araban varsa stana git yada trenle 95 te sarcellese gel gara yakın ama şimdi yaza girdiğimiz icin belki olmayabilir bazen kucuk magazalardada bulabilirsin orası biraz pahalı oluyor
hamileyken evdeydim hep biseyde yapmiyordum eliden geldigince yaptim, daha yapmak istedigim cok sey vardi yapamdim,bu seker sanirim tek bende var, ben sadece kalp kutu seklini gormustum ama hemde tulde kullanmak istiyordum, iste susledim pusledim yazdim cizdim biseyler cikti ortaya, sepetide evde banyoda kullandigimiz sepeti susledim , 50 tane yaptim bikac tane kaldi :)
insallah canim bian once olsunda hemen baslarsin yapmaya
Benim ilk oglumda kanamam oldu kendiliğinden gecti 7 aylikken bebek asaya inmiş dediler 1 hafta yattım normal gunünde doğurdum 2.bebegimi 21 haftalikken kanamadan dolayı kaybettim hastanede normal dogum yaptım kaybettiğim bebegim kızdı...3.hamileligimin 9.haftasinda çok şiddetli kanamam oldu bacaklarimdan akıyordu resmen Dr decollement plecante dedi dusuk riski var gitsin eve dinlensin ya kalır ya gider dedi 1 hafta ara ara kanamam sürdü 12 haftalikken kahverengi kanama başladı 14 haftalikken çok iyi bir Dr buldum oda bu bebek %80 gider dedi 1 ay hep dinlendim 18 haftalikken riskim bitti ama 34+4te doğurdum oğlumu rahime doğru inmişti hiçbiri adam akıllı kanamayı durdurmak icin ilaç vermedi
Benim ilk oglumda kanamam oldu kendiliğinden gecti 7 aylikken bebek asaya inmiş dediler 1 hafta yattım normal gunünde doğurdum 2.bebegimi 21 haftalikken kanamadan dolayı kaybettim hastanede normal dogum yaptım kaybettiğim bebegim kızdı...3.hamileligimin 9.haftasinda çok şiddetli kanamam oldu bacaklarimdan akıyordu resmen Dr decollement plecante dedi dusuk riski var gitsin eve dinlensin ya kalır ya gider dedi 1 hafta ara ara kanamam sürdü 12 haftalikken kahverengi kanama başladı 14 haftalikken çok iyi bir Dr buldum oda bu bebek %80 gider dedi 1 ay hep dinlendim 18 haftalikken riskim bitti ama 34+4te doğurdum oğlumu rahime doğru inmişti hiçbiri adam akıllı kanamayı durdurmak icin ilaç vermedi
Benim hamilelikler cooook zor ama maşallah doğumlar sipsak ama son doğumumda epudural yapılmadı bağıra bağıra doğurdum Allah'tan çabuk çıktı sipa
korkutmak gibi olmasin bana gore cok zordu, nedeni ise bana suni sanci verildi, sonradan belden igne vruldu uyusturmak icin, o igne tutmayinca bagira bagira dogurdum :) tutmamasinin sebebide suni sanciydi, herkes bu sekilde olmaz amaDogum yapmak cokmu zor peki ? :26:
korkutmak gibi olmasin bana gore cok zordu, nedeni ise bana suni sanci verildi, sonradan belden igne vruldu uyusturmak icin, o igne tutmayinca bagira bagira dogurdum :) tutmamasinin sebebide suni sanciydi, herkes bu sekilde olmaz ama
Sen kac yasindaydin ?
Ben 26 yaşındayım büyük oglan 5 yasını gecti küçüğüm kucucugum 17 aylık teyzeleri
ay canim sen de cok cekmissin yaa..
bu fransanin doktorlari zaten biseyden anlamiyorlar!
ne desem bilemedim.. hamile kaldiginda doktora herseyi guzelce anlat, ki zaten anlatirsin da.. insallah iyi bir doktordur da seni onemser..
ben kullandigim ilacin ismini unuttum ama belki eski receteler duruyorsa, atmisimdir kesin.. bulsam bile sana eczaneden recetesiz vereceklerini sanmiyorum.
insallah bir sonraki hamileliginde hersey yolunda olur..
ay canim sen de cok cekmissin yaa..
bu fransanin doktorlari zaten biseyden anlamiyorlar!
ne desem bilemedim.. hamile kaldiginda doktora herseyi guzelce anlat, ki zaten anlatirsin da.. insallah iyi bir doktordur da seni onemser..
ben kullandigim ilacin ismini unuttum ama belki eski receteler duruyorsa, atmisimdir kesin.. bulsam bile sana eczaneden recetesiz vereceklerini sanmiyorum.
insallah bir sonraki hamileliginde hersey yolunda olur..
ben normal sekilde sancilandim, suni sanci degildi ama epidural istiyomusunuz dediklerinde ben istemedim ama esim kiyamadi. allah bi kolaylik vermis niye kabul etmiyosun dedi, vurdurdum igneyi. hic bir ise yaramadi.
gerzekali dotor da sana igne yaptim ya niye hala bagiriyorsun diyo bana. keyiften bagiriyorum tobe tobe yaa
hic sancimi kesmedi, dozu yukseltti falan ama ben herseyi ani anina hissettim..
ruzgargulu evet zor.
benim dogumum ilk bebegim olmasina ragmen cok sukur kolay oldu. diger dogumlara oranla kolay oldu ama! dogumun kendisi zor bir hadise canim.. ama anlik birsey, sonra bebegin sesini duyunca geciyor hepsi desem de inanma agrilarin kaliyo, aciyo ama sen bbege odaklandigin icin kendini umursamiyorsun artik..
Allah sana bagislasin canim..
Sende gencmissin..
2 oglunmu var senin ?
kizlar bahsettiginiz ne ilaci ben atladim heralde anlayamadim
ben hamileikte kanamam oldugunda ilac kullanmistim ismi progesteron , dedigin bum yoksa
Gittiğim drlar hepsi birbirinden beter kaybettiğim bebeğimde Dr hatasida vardı en son adam akıllı bir Dr buldum çok iyiydi belki o olmasaydı Buda giderdi bizi ilk basta en kötü ihtimale hazırladı alttan muayene etmiyordu her ay büyük ultrasonla bakıyordu şansıma adam emekli oldu onun gibisini asla bulamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?