- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Sagol canim biliyomusun benimde en cok canim kavunla karpuz istiyodu
Kiz benim canim hep ceker karpuzu hamilelik ihtimalim yok bence benim umutlanmiycam bu ay sonradan uzuluyorum..
kiz biliyomusun dun gece senin dedigin gibi yaptim. Bu ay hamile kalcaksam bi bebek goruyum Allahim dedim ruyama erkek bebek girdi yuzu simay bebegin yuzuydu ama
O kadar tatliydiki bi sevdim bi sevdim kucagimdan indirmedim
Kiz benim canim hep ceker karpuzu hamilelik ihtimalim yok bence benim umutlanmiycam bu ay sonradan uzuluyorum..
kiz biliyomusun dun gece senin dedigin gibi yaptim. Bu ay hamile kalcaksam bi bebek goruyum Allahim dedim ruyama erkek bebek girdi yuzu simay bebegin yuzuydu ama
O kadar tatliydiki bi sevdim bi sevdim kucagimdan indirmedim
Parc Astérix bence gerci ben cok korkarim ama yine de en tehlike seylere binerim oyle bagiriyorumki bir hafta sesim kisiliyo
evet genel gorus parc asterix in daha guzel oldugu yonunde.. ben ikisine de gitmedim, eger kardesim gelirse insallah onunla gitmek isterim.. esim sevmez oyle yerleri ama kardeesim icin mecbur kalir goturmeye :))
Hadi bakalim hayirlisi bendede oldu kiz cocugu gorim dedim ve iki kere ayni kizi gordum evde kizim olucak
Insallah rabim gonlune gore verir
Allah razi olsun canim saol..
Nasilsin yoruyor mu hamilelik seni ? :26:
Ayy yolda dogum yapan kadini gordunuzmu? Yola dogurmus gitmis.. Bebek kaldirimda kaldi polisler aldi sonra
Bence Astérix oğlunda eylenir
Kiz benim karnimda gaz oluyo niye y'a
Kiz ben anlaladim Annem soyledi banada farketmedimi bebegi ?
Yolda giderken dusuyo arkasina bakiyolar goruyolar ama almadan geri yoluna devam ediyolar. Bebek yasiyo Allahtan ki cok da tatli bi bebekmis
Evet bende ona sasirdim :44::44:
Ayyyyy gordum YouTube tan onebe onasil dogum yapmakti miletin anasi agliyo dogurcak diye
ONU birak arkasina bir bakti basip gitti
Ayyyyy gordum YouTube tan onebe onasil dogum yapmakti miletin anasi agliyo dogurcak diye
ONU birak arkasina bir bakti basip gitti
iyi aksamlar kizlarrr noruyonuz
ben bol citir citir salatalik yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?