Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ruzgargulu Simay'in resimleri ekledim albume
hepiniz baktiktan sonra silecem
bakmak isteyenler bakabilir
lapinu gormustu zaten:)

Kizlar Nbr nasilsiniz
Ben iyiyim canimm sen nasilsinn,ufaklik napiyo
tesekkur ederim teyzesi, pek bi tatli oldu, o birazdaha kucukluguydu

biraz yakin olsaydik gelir giderdik, yerdin doya doya

Rabbim en kisa zamanda sanada bagislasin insallah

Ayy insAllah canim Allah razi olsun,sende cok sekersin
Sende uzun zaman sabretmissin kavusmak icin ama kuzusuna kavusunca o huzunle gecen yillar hic aklina gelmiyor demi insanin

Iyidir canim ckolata yiyorum simayyy cook tatli masallah

Dusunmemlazim:kiz s'en bugun oğlun icin tahlilmi yaptin

Ben iyiyim canimm sen nasilsinn,ufaklik napiyo

Ayy insAllah canim Allah razi olsun,sende cok sekersin
Sende uzun zaman sabretmissin kavusmak icin ama kuzusuna kavusunca o huzunle gecen yillar hic aklina gelmiyor demi insanin

evet canim senelerimiz gecti,bu fransada her gittigimiz yerde yuzumuz gulmedi hepsinden olumsuz biseyler duyduk
esim amaliyat olcakti burdaki dokorlar korkup yapmadilar, sanki bizi basindan gondermek ister gibi davraniyorlardi
turkiyede ojadar doktora mail attim hepside gelin biz yapariz sizin amliyati kesinlikle caresi var dedi ve okadar sene bu fransada bosuna ugrastim
turkiye ilk gittim hemen hamile kaldim

insallah o zamanlara gelmezsiniz ama olurda tup bebek falan onerilirse sizlere gidin kendi ulkenizde yaptirin

onceki yasadiklarimi inan unuttum, ancak bu sekilde konusu acilinca hatirliyorum

simay cok sirin bir kiz masallah.. allah nazardan saklasin..
neden malesef dedin?

ben de yatsiyi bekliyorum..
ruzgargulu biliyorum sahdamari :) bi de klipte gulben ergene gonderme yapiyo. ben hic tahammul edemiyoium ona tiksinç

Ben su anda tedavi surecindeyim yani tahliller kontroller felan derken 7 ayimiz gitti doktora erkenden basvurduk cunki sorunumu biliyordum,Polikistik OVer
Simdi son bi ultrason cekincem yumurtaliklarimda birsey gorunmedi esimdede birsye cikmadi sadece vitamin hapi yazdi doktor..
Kistlerim yoktu Allaha sukur ama doktor folekuller gelismiyor olabilir dedi yani catlama problemi var sanirim,takibe basliycaz Rabbim ol derse olucak insAllah.
Allah herkese nesillerini devam ettirecek yavrular versin.. Herkese dua ediyorum

Neyin oluyo benimki annemin amcasinin oğlu hic beklenmedik bir askti

benimki cok yakin ya dayi oglu, ama biz senelerdir birbirimizi gormemistik, bu pek gelmezdi turkiyeye ,iste bana asik olmus bende ozamanlar liseye gidiyodum, ne bilim bende oyle istedim oldu bitti masallah oldu yani

lapinu tahlil yaptirmadim canim beyinden cekilecek irm icin randevu aldik. ben gecen gittim doktordan recete alip direkt randevu alirim diye ama form kagidinda cok enteresan kelimeler vardi. yanlis bisey yapmamak icin aldim esime getirdim. o da bu gun hastaneye verdi, randevu gununu daha soylemediler ama telefon acicaklarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…