Nasil yani s'en nerden anladin Ayyyyy korktum kiz
Bende pco var adetlerim duzensiz.. Bekarken 4 ayda bir olurdum o derece duzensizdi.. Evlenince de duzeldi biraz kendiliginden ama net duzgundu diyemeyiz..
Sonra doktora gittik oda bana adet dokturucu verdi onuda 7 aydir kullaniyorum bu ay kullanmadim.. Kadin kafasina g ore veriyo ha bire tedavi sureci sacma sapan ilerliyo benim bunaldim iyce
Baskasiyla kiyaslamak istemiyorum kendimi.
Mesela onun oldu benim olmadi demek istemiyorum, çünki Allah herkese farkli kaderler nasip etmis.
Ne zaman ne olacagi belirsiz..
Bugun ya da yarin birgun olacak bunun bilincindeyim,Rabbim sonsuz guc ve kudret sahibidir muhakkak..
Fakat bazen nedensiz bir sey oluyor gozyaslarimi tutamiyorum bebek gorunce.
Psikolojik oldu bendeki.. Bide esim bebek cok istiyo o 28 yasinda bende 22 olcam yakinda ve yasim geciyo yaslaniyorum diyip duruyo..
En cok esim icin istiyorum
Canim benimde adetim oyle gunu gunune degildi hep 5 gun oynardi ve az olurdum cok sanciliydi birde
Canim benimde oyle esim cocuklara. Cok duskundur oda son zamanlarda hep derdi niye olmuyo Neden olmuyo diye en cokta ona uzulurdum
Canim keske benimde oyle olsaydi. 1 sene icinde 3 kez adet olmak nedir bilirmisiniz kizlar..
Bekarken benim oyle oldugumu goren bana evlenince cocugu olmaz dedi hep.. Korlarak bu gunlere geldim ve o psikoloji beni mahvetti..
Allahimdam baskasi bilemez herkes bi laf soyler elbette,ama Allah isterse olur..
Ama korkularima da hak verin cunki olmaz korkusu hala var bi cok kadinda olmustur muhtemelen
Benim trde amcamın kızı vardı 6 ayda 1 adet olurdu hiç dr gitmedi herhalde şimdi bir oğlu var...anlamın eltiside trde düzenli adet gormezdi hatta dr demiş senin çocuğun olmayabilir kadın evlenir evlenmez hamile kaldı şimdide adetleri düzenli 2.bir ara çok istiyordu spiralini çıkarttı birkaç ay olmadı spiralini tekrardan taktirdi önce düşlerini yapılacakmış sonra kaynanamla oturuyom rahatım yok bazende yok hamileligim kötü geçti diye şimdilik istemiyorum diyor belkide sorun farklı söylemek istemiyor ama 1 oğlu var allah izin verdikten sonra olmayacak hicbirsey yok....
Baskasiyla kiyaslamak istemiyorum kendimi.
Mesela onun oldu benim olmadi demek istemiyorum, çünki Allah herkese farkli kaderler nasip etmis.
Ne zaman ne olacagi belirsiz..
Bugun ya da yarin birgun olacak bunun bilincindeyim,Rabbim sonsuz guc ve kudret sahibidir muhakkak..
Fakat bazen nedensiz bir sey oluyor gozyaslarimi tutamiyorum bebek gorunce.
Psikolojik oldu bendeki.. Bide esim bebek cok istiyo o 28 yasinda bende 22 olcam yakinda ve yasim geciyo yaslaniyorum diyip duruyo..
En cok esim icin istiyorum
sorunun sende olmasi nedeniyle senin yuzunden bebek olmuyomus gibi hissediyorsun demi banada ilk once pco dediler cok uzuldum esimin ailesi zaten firsat kolluyorlardi esimde sorun bende derim senle hic ugrasmazlar verirse allahtan vermezsede yine ondan deyip beni teselli ediyordu sonra doktor yanlis tehsis koymus pco yokmus bende sorun bu kez esimde cikti ayni sekil bende ona destek oldum biliyorumki cocugumuz olucak eger olmuycagini aklim kesse hic cabalayipta onu uzmem hergun arastiriyorum dun bu konuda en iyi doktorlardan birine mail attim bana esimin degerlrinin normala yakin oldugunu soyledi cok telaslanilacak cozulmeyecek bisey degilmis bizden daha kotu sonucu olanlar bebek sahibi oldu yani olucak biliyorum ama yinede uzulmekten kendimi alamiyorum
Evet uzuluyo insan ister istemez.. Dualarimi eksik etmiyorum once baskalari sonrada kendim icin..
Allah yardimcimiz olsun canim..
Canim keske benimde oyle olsaydi. 1 sene icinde 3 kez adet olmak nedir bilirmisiniz kizlar..
Bekarken benim oyle oldugumu goren bana evlenince cocugu olmaz dedi hep.. Korkarak bu gunlere geldim ve o psikoloji beni mahvetti..
Allahimdam baskasi bilemez herkes bi laf soyler elbette,ama Allah isterse olur..
Ama korkularima da hak verin cunki olmaz korkusu hala var bi cok kadinda olmustur muhtemelen
bacim oncelikle cok inançlisin Rabbim muhakkak goruyor ve insallah hic ummadigin anda anne olacaksin insallah Rabbimin izni ile..
sogan suyunu hic duydun mu duyduysan kullandinmi hic cok faydasini gorenler var inaniyorum sana da faydasi olur Rabbimin izni ile..
Bu arada bu sayfayi gordum cok sevindim bende fransadan turkiye ye kesin donus yaptim evlenince bir sene olacak nerdeyse :))) Turkiye den kucak dolusu sevgiler !!!
Size yaşanmış bir olay yazıp cikacam belki umut olur sizlere benim annemin dayısının gelini var köyde 3 kızı vardı oğlan istiyordu oda çok uzun bir süre adet olmuyordu çok dr gitti dr yumurtaların tamamen kurumus erken menopoz demiş kayın babasida tutturmuş oglumu evlendirecem erkek cocuktan mahrum kalmasın demiş kadında zaman evimi ayır ne yaparsan yap demiş dr hatta kadına senin çocuğun olursa mesleğimi birakirim hiç umutlanan demiş kadın birden bire rahatsizlanmis tansiyonu fırlamış ve 6 aylık hamile olduğunu öğrenmiş uzun yıllar adet görmediği için hamile olduğunu anlamamış bende sordum hiç hareketlerindenmi anlamadı hamileliğinin oda hiç adet olmadığı için devamlı karnında kipurdamalar varmış çok test yapmış negatif çıkmış yine öyle zannetmiş bu evde yine aniden fenalasinca dr gitmiş dr doğum demiş şimdi bir oğlu oldu hiç umudu olmadığı halde veren allah iyle yada boyle bir şekilde veriy or biz bile kadını hamile olduğunu duyunca şok olduk kimse inanmiyordu
rabbim kudreti buyuk ister verir ister alir onun bilicegi is o herseyin en iyisini bilir hepimizin hakkinda hayirlisi
bacim oncelikle cok inançlisin Rabbim muhakkak goruyor ve insallah hic ummadigin anda anne olacaksin insallah Rabbimin izni ile..
sogan suyunu hic duydun mu duyduysan kullandinmi hic cok faydasini gorenler var inaniyorum sana da faydasi olur Rabbimin izni ile..
Bu arada bu sayfayi gordum cok sevindim bende fransadan turkiye ye kesin donus yaptim evlenince bir sene olacak nerdeyse :))) Turkiye den kucak dolusu sevgiler !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?