• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Noruyum gizz uyumusum az once kalktim ikindiyi kildim,simdide burdayim iste sen noruyon datlimm ?
Kiz turkiyeye donmek istiyosun da esin ne diyo ha diyince nasi doneceksin ? :26:

esimde istiyor oda sonradan gelmis iyi bir isimiz olsa hemen gidicegiz gidersek maddi sikinti cekeriz diye korkuyoruz burda durumumuz cok iyi sukur ama garibaniz ne ailemiz ne akrabimiz oturupta sohbet edicegiiz kimse yok niye cekiyoruzki bu kadar rezilligi turkiyedikiler bizden daha iyi yasiyorlar diye dusunuyoruz

sanada oldumu bilmiyorum ama ben ailemin tum sevdiklerimin kiymetini daha bir anladim onlarla gecirdim ufacik biran bile cok kiymetli artik benim icin

esimde istiyor oda sonradan gelmis iyi bir isimiz olsa hemen gidicegiz gidersek maddi sikinti cekeriz diye korkuyoruz burda durumumuz cok iyi sukur ama garibaniz ne ailemiz ne akrabimiz oturupta sohbet edicegiiz kimse yok niye cekiyoruzki bu kadar rezilligi turkiyedikiler bizden daha iyi yasiyorlar diye dusunuyoruz

Haklisin ama birden olmuyo iyi dusunup iyi hazirlik yapmak lazim.. Bizimde buda durumumuz cok iyi ilk siralarda keredi skntsi cektik simdi rahatiz sadece ev kredisi kaldi. Oda bitince belki 10 sene sonra felan turkiyeye gitmeyi istiyorumm.. O zamana kadar Allah nasip ederse 2 cocuk olursa insAllah.. Onlar buyumeden gitmek isterim..
Hayirlisi olsun canim ne diyelim.. Sen parise gelip gider misin ?

Haklisin ama birden olmuyo iyi dusunup iyi hazirlik yapmak lazim.. Bizimde buda durumumuz cok iyi ilk siralarda keredi skntsi cektik simdi rahatiz sadece ev kredisi kaldi. Oda bitince belki 10 sene sonra felan turkiyeye gitmeyi istiyorumm.. O zamana kadar Allah nasip ederse 2 cocuk olursa insAllah.. Onlar buyumeden gitmek isterim..
Hayirlisi olsun canim ne diyelim.. Sen parise gelip gider misin ?

bizde oyle canim hemen gitmemiz imkansiz iyi calisan bir is yerimiz var onu atip gitmek akilsiz olur 5 on sene icinde bu dukkani kapatinca ya frnsada bir yere yada turkiyee donucez ayni bende senin gibi dusunuyorum sadece dusunce bizimki kesin bisey yok henuz bir hayelden ibaret parise bu aralar temmuzda gelebilirim isvicreden bi akrabamiz gezmeeye gelicek onlari eyfel disneylanda goturmeyi dusunuyoruz ozamana dogru sizden guzel bir turk resturanti adresi isterim

bizde oyle canim hemen gitmemiz imkansiz iyi calisan bir is yerimiz var onu atip gitmek akilsiz olur 5 on sene icinde bu dukkani kapatinca ya frnsada bir yere yada turkiyee donucez ayni bende senin gibi dusunuyorum sadece dusunce bizimki kesin bisey yok henuz bir hayelden ibaret parise bu aralar temmuzda gelebilirim isvicreden bi akrabamiz gezmeeye gelicek onlari eyfel disneylanda goturmeyi dusunuyoruz ozamana dogru sizden guzel bir turk resturanti adresi isterim

Evet canim oyle.. Benim huzurm olsunda napiyim artik onemli olan mutluluk..
Allah herkese agiz tadi versin..
Olur canim pariste ben cok bilmem ama esim bilir sorarim ona..
Pariste bulusuruz bir gun diye sormustum..

Evet canim oyle.. Benim huzurm olsunda napiyim artik onemli olan mutluluk..
Allah herkese agiz tadi versin..
Olur canim pariste ben cok bilmem ama esim bilir sorarim ona..
Pariste bulusuruz bir gun diye sormustum..

belki oda olur birgun parisi hic bilmeyiz cipiyesle gidip geliyoruz oda hemen isimizi halledip donuyoruz

iyi aksamlarr ben geldim :)
dunden beri norup napiyonuz,
benim korkum gecti o benden korksun artik kimse :)

Norek gizz gadasini aldigimm :9:
Ben simci namaz kilmaya gidiyorum,sen noruyonn korkma kiz bant cek bant :60:
Oyle kolay kolay giremezler pc ye.. Sadece viruse dikkat et.. Her linke tiklama :34:
Kizin napiyoo resmi yokmu bi gorsek albume koyda geri kaldir barimm ayy hani kizinca yuzunu disliyolarya bayiliyorum o ana islatiyolar bide :16: :9:

Son düzenleme:
ay bende norum, benim bi cadi kizim var, kac saattir uykusuz ,gozunden uyku akiyodu hemen bi banyo yaptirim iyi uyusun dedim, kizin gozu bi acildi uyumuyo saat kac oldu, simdi oyle gulup duruyo nasilda neseli uyumucakya cadi

o sinirlenme anini hergun yasiyoruruz :) bi anda bi saldiriyo gozun burnun dudagin elin yzun neren denk gelirse, Allahtan daha disi yok artik disler dururdu bizi :)

kizimin resmi hic yok canim
benim yemek blogum var orda profilde bi ikimizin resmi var ama albumede koyup hepiniz gorunce hemen kaldiririm

ay bende norum, benim bi cadi kizim var, kac saattir uykusuz ,gozunden uyku akiyodu hemen bi banyo yaptirim iyi uyusun dedim, kizin gozu bi acildi uyumuyo saat kac oldu, simdi oyle gulup duruyo nasilda neseli uyumucakya cadi

o sinirlenme anini hergun yasiyoruruz :) bi anda bi saldiriyo gozun burnun dudagin elin yzun neren denk gelirse, Allahtan daha disi yok artik disler dururdu bizi :)

kizimin resmi hic yok canim
benim yemek blogum var orda profilde bi ikimizin resmi var ama albumede koyup hepiniz gorunce hemen kaldiririm

Ayyy yirimm onu yaa ne tatlidirrr. Senin bloga hic bakmadim bi bakiyim..
Bana yollada ben ilgileniyim kizz :1:

O resimdeki senmisinnn :52:
Ne kadar tatlisiniz ikiniz dee MasaAllahh Allah sana bagislasin canim ne kadar tatliiiiiiii :nazar::16:

tesekkur ederim teyzesi, pek bi tatli oldu, o birazdaha kucukluguydu

biraz yakin olsaydik gelir giderdik, yerdin doya doya

Rabbim en kisa zamanda sanada bagislasin insallah

Back