Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

simay cok sirin bir kiz masallah.. allah nazardan saklasin..
neden malesef dedin?

ben de yatsiyi bekliyorum..
ruzgargulu biliyorum sahdamari :) bi de klipte gulben ergene gonderme yapiyo. ben hic tahammul edemiyoium ona tiksinç

tesekkur ederim teyzesi pek sirindir kizim:)

malesef dedim cunku, az bi problemimiz olsa butun aileler birbirine giriyor, hemen kusluklar basliyor, biri birine bi laf soylese unutmayip kiriliyor senelerce kirginlik devam ediyor ki bizde cok yakiniz, kocamin cok huyundan memenun olmasamda yinede pisman degilim ama sadece pismanligim akraba olmamiz keske akraba olmasaydik yabanci birileri olsaydik

Amin canim insallah, bu tedavide bebisiniz sizi fazla bekletmeden gelir, onemli bi probleminiz yokmus pco problemi cok kiside var, bende oyleydim, bizimki esimdeydi, belki esimde olmasaydi bende pcodan dolayi yine tedavi gorebilirdim
bebisiniz gelecegi zamani ayarliyodur simdi :)

amin..
bizim de 6 yas var. ben ben yakinda 23 olucam kismetse, o okuz burcu da 29 oldu :))

Allah sifa versin canim Neden supheleniyolar

Zaten oyle oluyo birde benim Anne tarafi oldugu icin dahada kritik

cocugu cikolata yedire yedire sisirdin hareket etmeye mecali kalmadi ki

Bizim aramizda 4 ay var

Ne guzell

amin..
bizim de 6 yas var. ben ben yakinda 23 olucam kismetse, o okuz burcu da 29 oldu :))
Seni ben 26 felan saniyodum sende erken evlenmissin.. Bide bana erken diyolar

bizim aramizda 3 yas fark var
Erken evlendiginiz icin daha gencsiniz ikinizde

Kizlar herkese iyi geceler ezan okundu ben namazi kilip yaticam..
Ruyalarimda hep bebek goruyorum ama uyandigimda yok oluyo doyamadan terkediyolar beni..
Neyse bugunde gorrum nasil olsa
Bonne nuit

ay kizlarrr bugun simay koltuktan asagiya dustu :2: nasil kotuydum gunduz

bunu koltuga oturttum kenarlarina yastik koydum, buna yemek yedirdim onu kaldirip yikiyordum, yandaki yastik dusmus arkasinada bu dusmus,hic ses gelmedi oyle bi denetlemek icin baktim cocuk yok ,bi baktim yerde yatiyo sok oldum ,sehpanin kenarindaydi sehpatyi cekim derken az kafasina degdi bve benim bagirip aglamamla cocuk iyice panikledi baya agladi, sonradan sustu, sukur biseyi yok iyi suan, devamli denetlemediyim, ilk kazamizi atlattik, Allahim birdaha yasatmasin ne kadar dikkat ettigim halde oldu,cocugun yune baktikca nasil suclu hissediyorum kendimi

Allah korumus y'a sehpaya deyseydi birakma koltugun ustunde verilmis sadakan varmis y'a kafasi gozu gelseydi sehpaya

Allah sifa versin canim Neden supheleniyolar

zaten karnimdayken cmv kapmisti. o zaman 8 aylik hamileydim beyni gayet normal gelismisti. o virusun etkisiyle beynindeki ventricule nde sivi artisi gorulmustu. beyinde 4 tane ventricule varve her birinin icinde su var. bunlardan biri normalin ustune cikmisti iste.
bu sebeple doktorlar her ihtimalin en kotusunu ele aliyorlardi bu yuzden 8 aylik olmus bebegimi öldürmem icin bizi ikna etmeye calisiyorlardi...
karnimdayken de 4 aylikken de irm cekildi zaten. ama radyolog da muslumandi hatta guzel acikladi;
18 aylikken cocuklarin beyni daha iyi yerli yerine oturuyormus, daha net sonuclar cikiyormus. bu yuzden 18 aylik olunca tekrar yapmamiz lazim kontrol amacli demisti.
bu yuzen, zaten kulak testi de yapmamiz lazimdi 1 yasina girince ama ben ona goturmedim. cunku onceki testte zaten cok sukur bir sorun cikmamisti.

Gulmeyin kizzzzz varya cok merak ediyorum acaba kime benziyo insallah bana benzer:)
3D foto veriyolar bizim cadi hep ellini koyuyo gozlerinin onune birtek agzi burnu gorunuyo

o resimlere aldanma, bizimkindede burnu esime dudaklari bana benziyor gibiydi, bi dogduki burnu bana dudak esime benzemis

bizimkide bir kere oyle yapti iki saat ugrasti doktor yuzunu gostermedi, demeki seninki inatci olcak

Kiz tam uykucu oldun sende

Allah korumus y'a sehpaya deyseydi birakma koltugun ustunde verilmis sadakan varmis y'a kafasi gozu gelseydi sehpaya

evet ondan cok korktum sehpaya carpsaydi zaten hemen alip hastaneye gotururdum, geldigimde hic aglamiyordu, bide kendinden once kirlet dusmusya oyuzden sert dusmemis, kendini duzeltmeye calisiyordum Allahim korudu ya valla hala gozumde nasil korktum, artik disari cikardim gezmeye gule oynaya gezdik geldik

:)) yine de senden buyugum ama
ben de erken evlendim 19 a dogru gec sayimaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…