- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Benimki dunden Beri fazla hareket etmiyo ama sert vuruyo
simay cok sirin bir kiz masallah.. allah nazardan saklasin..
neden malesef dedin?
ben de yatsiyi bekliyorum..
ruzgargulu biliyorum sahdamari :) bi de klipte gulben ergene gonderme yapiyo. ben hic tahammul edemiyoium ona tiksinç
Kizlar eslerinizle aranizda kac yas var ?
Benim 6
Ben su anda tedavi surecindeyim yani tahliller kontroller felan derken 7 ayimiz gitti doktora erkenden basvurduk cunki sorunumu biliyordum,Polikistik OVer
Simdi son bi ultrason cekincem yumurtaliklarimda birsey gorunmedi esimdede birsye cikmadi sadece vitamin hapi yazdi doktor..
Kistlerim yoktu Allaha sukur ama doktor folekuller gelismiyor olabilir dedi yani catlama problemi var sanirim,takibe basliycaz Rabbim ol derse olucak insAllah.
Allah herkese nesillerini devam ettirecek yavrular versin.. Herkese dua ediyorum
Ben su anda tedavi surecindeyim yani tahliller kontroller felan derken 7 ayimiz gitti doktora erkenden basvurduk cunki sorunumu biliyordum,Polikistik OVer
Simdi son bi ultrason cekincem yumurtaliklarimda birsey gorunmedi esimdede birsye cikmadi sadece vitamin hapi yazdi doktor..
Kistlerim yoktu Allaha sukur ama doktor folekuller gelismiyor olabilir dedi yani catlama problemi var sanirim,takibe basliycaz Rabbim ol derse olucak insAllah.
Allah herkese nesillerini devam ettirecek yavrular versin.. Herkese dua ediyorum
cocugu cikolata yedire yedire sisirdin hareket etmeye mecali kalmadi ki
Kizlar eslerinizle aranizda kac yas var ?
Benim 6
lapinu tahlil yaptirmadim canim beyinden cekilecek irm icin randevu aldik. ben gecen gittim doktordan recete alip direkt randevu alirim diye ama form kagidinda cok enteresan kelimeler vardi. yanlis bisey yapmamak icin aldim esime getirdim. o da bu gun hastaneye verdi, randevu gununu daha soylemediler ama telefon acicaklarmis.
tesekkur ederim teyzesi pek sirindir kizim:)
malesef dedim cunku, az bi problemimiz olsa butun aileler birbirine giriyor, hemen kusluklar basliyor, biri birine bi laf soylese unutmayip kiriliyor senelerce kirginlik devam ediyor ki bizde cok yakiniz, kocamin cok huyundan memenun olmasamda yinede pisman degilim ama sadece pismanligim akraba olmamiz keske akraba olmasaydik yabanci birileri olsaydik
Bizim aramizda 4 ay var
Seni ben 26 felan saniyodum sende erken evlenmissin.. Bide bana erken diyolaramin..
bizim de 6 yas var. ben ben yakinda 23 olucam kismetse, o okuz burcu da 29 oldu :))
Erken evlendiginiz icin daha gencsiniz ikinizdebizim aramizda 3 yas fark var
gul anacim gul
ay kizlarrr bugun simay koltuktan asagiya dustu :2: nasil kotuydum gunduz
bunu koltuga oturttum kenarlarina yastik koydum, buna yemek yedirdim onu kaldirip yikiyordum, yandaki yastik dusmus arkasinada bu dusmus,hic ses gelmedi oyle bi denetlemek icin baktim cocuk yok ,bi baktim yerde yatiyo sok oldum ,sehpanin kenarindaydi sehpatyi cekim derken az kafasina degdi bve benim bagirip aglamamla cocuk iyice panikledi baya agladi, sonradan sustu, sukur biseyi yok iyi suan, devamli denetlemediyim, ilk kazamizi atlattik, Allahim birdaha yasatmasin ne kadar dikkat ettigim halde oldu,cocugun yune baktikca nasil suclu hissediyorum kendimi
Allah sifa versin canim Neden supheleniyolar
Gulmeyin kizzzzz varya cok merak ediyorum acaba kime benziyo insallah bana benzer:)
3D foto veriyolar bizim cadi hep ellini koyuyo gozlerinin onune birtek agzi burnu gorunuyo
Ne guzell
Seni ben 26 felan saniyodum sende erken evlenmissin.. Bide bana erken diyolar
Erken evlendiginiz icin daha gencsiniz ikinizde
Kizlar herkese iyi geceler ezan okundu ben namazi kilip yaticam..
Ruyalarimda hep bebek goruyorum ama uyandigimda yok oluyo doyamadan terkediyolar beni..
Neyse bugunde gorrum nasil olsa
Bonne nuit
Allah korumus y'a sehpaya deyseydi birakma koltugun ustunde verilmis sadakan varmis y'a kafasi gozu gelseydi sehpaya
Ne guzell
Seni ben 26 felan saniyodum sende erken evlenmissin.. Bide bana erken diyolar
Erken evlendiginiz icin daha gencsiniz ikinizde
Kizlar herkese iyi geceler ezan okundu ben namazi kilip yaticam..
Ruyalarimda hep bebek goruyorum ama uyandigimda yok oluyo doyamadan terkediyolar beni..
Neyse bugunde gorrum nasil olsa
Bonne nuit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?