Amin bacim Amin insAllah..
noruyon ruzgargulum iyimisin nevar neyok
Noruyum gizz uyumusum az once kalktim ikindiyi kildim,simdide burdayim iste sen noruyon datlimm ?
Kiz turkiyeye donmek istiyosun da esin ne diyo ha diyince nasi doneceksin ? :26:
esimde istiyor oda sonradan gelmis iyi bir isimiz olsa hemen gidicegiz gidersek maddi sikinti cekeriz diye korkuyoruz burda durumumuz cok iyi sukur ama garibaniz ne ailemiz ne akrabimiz oturupta sohbet edicegiiz kimse yok niye cekiyoruzki bu kadar rezilligi turkiyedikiler bizden daha iyi yasiyorlar diye dusunuyoruz
Haklisin ama birden olmuyo iyi dusunup iyi hazirlik yapmak lazim.. Bizimde buda durumumuz cok iyi ilk siralarda keredi skntsi cektik simdi rahatiz sadece ev kredisi kaldi. Oda bitince belki 10 sene sonra felan turkiyeye gitmeyi istiyorumm.. O zamana kadar Allah nasip ederse 2 cocuk olursa insAllah.. Onlar buyumeden gitmek isterim..
Hayirlisi olsun canim ne diyelim.. Sen parise gelip gider misin ?
bizde oyle canim hemen gitmemiz imkansiz iyi calisan bir is yerimiz var onu atip gitmek akilsiz olur 5 on sene icinde bu dukkani kapatinca ya frnsada bir yere yada turkiyee donucez ayni bende senin gibi dusunuyorum sadece dusunce bizimki kesin bisey yok henuz bir hayelden ibaret parise bu aralar temmuzda gelebilirim isvicreden bi akrabamiz gezmeeye gelicek onlari eyfel disneylanda goturmeyi dusunuyoruz ozamana dogru sizden guzel bir turk resturanti adresi isterim
Evet canim oyle.. Benim huzurm olsunda napiyim artik onemli olan mutluluk..
Allah herkese agiz tadi versin..
Olur canim pariste ben cok bilmem ama esim bilir sorarim ona..
Pariste bulusuruz bir gun diye sormustum..
belki oda olur birgun parisi hic bilmeyiz cipiyesle gidip geliyoruz oda hemen isimizi halledip donuyoruz
Anladim canim..Esindemi nevsehirli ?
bende sana bunu sorucaktim :)) kapl kalbe karsi derler evet ayni yerdeniz seninki
en iyi tarafi turkiyeye gidince farkli bir sehre gitmek zorunda kalmamak
iyi aksamlarr ben geldim :)
dunden beri norup napiyonuz,
benim korkum gecti o benden korksun artik kimse :)
ay bende norum, benim bi cadi kizim var, kac saattir uykusuz ,gozunden uyku akiyodu hemen bi banyo yaptirim iyi uyusun dedim, kizin gozu bi acildi uyumuyo saat kac oldu, simdi oyle gulup duruyo nasilda neseli uyumucakya cadi
o sinirlenme anini hergun yasiyoruruz :) bi anda bi saldiriyo gozun burnun dudagin elin yzun neren denk gelirse, Allahtan daha disi yok artik disler dururdu bizi :)
kizimin resmi hic yok canim
benim yemek blogum var orda profilde bi ikimizin resmi var ama albumede koyup hepiniz gorunce hemen kaldiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?