Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Slm kizlar bende varim

A selam hosgeldin canim sende aramiza.. En Büyük TÜRKİYE
Sen neresindensin ?

ben lyona 30 dk uzaklikta bir yerdeyim canim...

ilk sene kursa gittim dil ogrendim ikinci sene iki is buldum ...birinde gorumcem calisiyordu o soktu beni, digerini kendim buldum orda 1 hafta calistim sevmedim ,konserve fabrikasiydi cok soguktu...5 sene calistigimda bebek urunleri yapan bir fabrikaydi canim...simdi arasam yine bulurumda oglusumla ilgileniyorum o okula baslasin formation yapip sonra yine ise giricem kismetse...

anladim canim.. Nasil gidiyor hayat,alistin mi artik. Bende yeni yeni alisiyorum,umudu kestim ya arik turkiyeden :KK1:
Napalim kader iste. Dogdugun yer mi, doydugun yer mi ? demisler.. :KK31:

A selam hosgeldin canim sende aramiza.. En Büyük TÜRKİYE
Sen neresindensin ?

anladim canim.. Nasil gidiyor hayat,alistin mi artik. Bende yeni yeni alisiyorum,umudu kestim ya arik turkiyeden :KK1:
Napalim kader iste. Dogdugun yer mi, doydugun yer mi ? demisler.. :KK31:

alistim canim alistim ee 10 sene olacak alismayipta ne yapacagim? ilk seneler zordu ama heleki ilk 3 sene tr ye gitmeyince psikolojim cok bozulmustu...ama alistim artik...sen neden kestin umudunu tr den?

alistim canim alistim ee 10 sene olacak alismayipta ne yapacagim? ilk seneler zordu ama heleki ilk 3 sene tr ye gitmeyince psikolojim cok bozulmustu...ama alistim artik...sen neden kestin umudunu tr den?

Oyle canim alismayipta napacaksin demi ?
Yani gidip geliyorum turkiyeye de. Artik burda hayatm oldugunu turkiyeyi ozlesem de fayda etmedigini kendimi alistirmam gerektigini anladim.. Senin aran nasil fransizcayla ?

Oyle canim alismayipta napacaksin demi ?
Yani gidip geliyorum turkiyeye de. Artik burda hayatm oldugunu turkiyeyi ozlesem de fayda etmedigini kendimi alistirmam gerektigini anladim.. Senin aran nasil fransizcayla ?

fransizcam gayet iyi canim ...bir test var burda kendini sinaman için onu yaptim %74 çikti...burda dogan arkadasim yapti onunkide %77 cikti dusun yani :))

Slm kizlar ben parise 60 km olan creil de kaliyorum Calismiyorum su an evdeyim 1 senelik evliyim 26 yasindayim 8 yasinda geldim buraya 2 ay sonra kuzum olucak onun heycanindayim

Son düzenleme:
Slm kizlar ben parise 60 km olan creil de kaliyorum Calismiyorum su an evdeyim 1 senelik evliyim 26 yasindayim 8 yasinda geldim buraya 2 ay sonra kuzum olucak onun heycanindayim

evlendinmi canim?hayirli olsun , bebisin saglikla gelsin , annesine babasina hayirli evlat olsun insallah....

hosgeldin lapinu.
ben bu gun islerimi erkenden hallettim oglumu uyuttum. yemek yapilacak ama olsun :) biraz kafa dinleyeyim
mehay ben de yapmistim o testten ama kac cikti unuttum :p galiba 69 falan cikmisti emin degilim :)
ben de dilf sinavindan 100 almistim :21: her firsatta soylerim, cok mutavaziyimdir :KK37:

bana ev cikti kizlar :KK52: cok heyecanlandik bakalim bu gun de tatil oldugu icin kimse calismiyor. sirketle konusamadik yani.

mehay ne haber ?
senin oglan nasil, iyi mi? fransizca konusuyor mu biraz ?
benimki turkce anliyor. arada fransizca konusayim kulagi alissin diyorum, birsey soyluyorum bana kahkaha atiyor. komik geliyor benden fransizca duymak :)

mehay ne haber ?
senin oglan nasil, iyi mi? fransizca konusuyor mu biraz ?
benimki turkce anliyor. arada fransizca konusayim kulagi alissin diyorum, birsey soyluyorum bana kahkaha atiyor. komik geliyor benden fransizca duymak :)

iyiyim canim benim sen nasilsin?oglum biraz anliyor ve biraz konusuyorda ama ilk zamanlar çok kiziyordu bana fransizca konusunca "sus" diyordu sinirli sinirli:KK9::KK9: ama alistirmak en iyisi canim bak kisin krese verdim alisamadi bu yuzden...kadinlara turkce annem nerde diyormus anne anne diye agliyormus ...kadin "anne ne demek dedi " bana:KK31: maman dedim turkce konusmayin surekli dedi hiç anlamiyor ne dedigimizi iletisim kuramiyoruz dedi...ondan sonra basladim fransizca kelimeler ogretmeye....malum eylulde okula baslayacak cok zorlanir :KK31::KK31:seninki kac yasinda simdi???

bu arada ben hala gonlume gore guzel bir ev bulamadim :KK43:(

Son düzenleme:
bir bucuk yasinda oglum.
valla gonlune gore bir ev bulman fransada imkansiz. zaten avrupadaki en kucuk evler fransadaymis.
benim cocuk odam yok evim f2.
ev veriyorlar bir de daire degil, bahcesi garaji var. ama tek couklu oldugum icin f3 veriyorlar tabi, ust katta iki oda var. olsun yeter diyorum ben. sonucta biryere tasinmam lazim, artik neyi nereye koyacagimi sasirmis durumdayim, her yerde esya var, cocugun kuculmusu bilmem nesi. afakanlar basiyo artik daraldim.
ama evi gormedim. o mahalledeki evlerin f4 olanlarina girdim, ciktim, oturan arkadaslar var biliyorum ama f3 olunca muhtemelen plani degisir.
girdigim evlerin ust katindaki odalari pek buyuk degil ama salonu genis. mutfak da idare edecek kadar var, en azindan su anki mutfagimdan buyuk.
ama umarim f3 oldugu ici bu evin salonu kucuk degildir! cok merak ediyorum ve sabirsizlaniyorum :KK52:

hosgeldin lapinu.
ben bu gun islerimi erkenden hallettim oglumu uyuttum. yemek yapilacak ama olsun :) biraz kafa dinleyeyim
mehay ben de yapmistim o testten ama kac cikti unuttum :p galiba 69 falan cikmisti emin degilim :)
ben de dilf sinavindan 100 almistim :21: her firsatta soylerim, cok mutavaziyimdir :KK37:

bana ev cikti kizlar :KK52: cok heyecanlandik bakalim bu gun de tatil oldugu icin kimse calismiyor. sirketle konusamadik yani.

Hosbulduk canim vallah. Ben evlenmeden once yazilmistim Ev icin 1.5 sene oldu cikmadi beklemedeyim insallah evi begenirsin

Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim..
Bende paristeyim. Paris cevresi ama parise 15 dk uzaklikta..

hosgeldin lapinu.

Tebrikler canimm :KK16:
Evet bugun tatildi bi parka gittik hic zevk almadim kapaliydi heryer.. Sinemaya gittik sonra. Tesstde yarim kaldi simdi devam ediyorum kaldigim yerdn cvbi yazarim :nazar:

lapinu insallah verirler size de yakinda... kayinvalidenle mi kaliyorsun?
biz nisanliyken esim yazilmisti ona ragmen evlendikten sonra 6 ay kadar kvalideyle kaldim. sonra da bebegimiz olmadigi icin f2 verdiler.
size f3 verirler herhalde

lapinu insallah verirler size de yakinda... kayinvalidenle mi kaliyorsun?
biz nisanliyken esim yazilmisti ona ragmen evlendikten sonra 6 ay kadar kvalideyle kaldim. sonra da bebegimiz olmadigi icin f2 verdiler.
size f3 verirler herhalde

Hayir canim kvalidem trde benim Evim ozel yani aselem degil oyuzden cikmak istiyorum birde benim su anki evimf3 ama aselem daha iyi insallah verirler biktim bu ozelden

X