Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Kızlar torpikleri gezerken ne buldum bakın hamile kalmak icin dua

beyazpati kullanıcısından alıntı
duanın adını verebilir msin
yazmak yasaksa adını vermek yasak değilyaa
Enbiya Suresi 87. ve 88. ayetler.....

Evet canim bunu herkes soyluyor ise yaramis cogu kiside. Bende okuycam her namazdan sonra..
INSLLAH nasip olur

Ben gelmeden herkes dagilmis. Amma da laklak yapmissiniz oku oku bitmedi mubarek :)

Allah kalpten edilen tum dualari kabul eder...

Ben de vente privee den alisveris yaparim bazen. Kocacim muhtesem bir saat almisti ordan bana :)
Ebayi atlayamam cocuk icin fransada cok pahali olan seylefi daha uyguna getirtik..

Kursa gidip de para alindigini sixden duydum ve cok sasirdim. Ben cocugum okula baslamadan biryere gidemem zaten..

Sephora turkiyede de bilinen bir marka.

Konulara genel yorumum budur :)

gunaydinlarrrrrkizlar herkes gecemi giriyor ? gunduz gireniniz yokmu topige ???hep yalniz kaliyorum burda....

kizlar hani diyete basliyorduk hepbirlikte ne oldu????herkes kilosundan memnun sanirim...ben degilim ama, o yuzden basladim 3 gun oldu 500 gr gitti bile :)))

kizlar hani diyete basliyorduk hepbirlikte ne oldu????herkes kilosundan memnun sanirim...ben degilim ama, o yuzden basladim 3 gun oldu 500 gr gitti bile :)))

Evet canim bizler gece kusuyuz:) gecede sen yok.Bu arada ben kilomdam memnun değilim ama artık doğumdan sonra vericem insallah

3 gunde 500 gr vermek buyuk basari. Ben gunlerdir sadece 1 kilo verebildim.
Fotograf makinam kayboldu bulana kadar aklimdan cikmaz simdi sinir oldum

3 gunde 500 gr vermek buyuk basari. Ben gunlerdir sadece 1 kilo verebildim.
Fotograf makinam kayboldu bulana kadar aklimdan cikmaz simdi sinir oldum

Slm canim rejim yaparken kendinizi cok fazla sıkmayınki vücudunuz alışsın hemen herseyi pat diye bırakmayın yavaş yavaş kilo vermek daha saglikli

slm uykumu aldim vede kalktim kotu bir ruya gordum ama neyse ruya iste bugun hava hic guzel degil yagmurlu 2:30 burda karnaval vardi ona bakicaktim nolur bilmem artik dunde konser vardi yaz geldiyaa hergun hemen hemen ufak tefek etkinlikler var her sene kacirmiyodum hic birini bu sene esim cikarmiyor fazla yorgunum deyip yatiyor napiyim zatn cok yanlizim bide bana destek olucagina kostek oluyo yawww ne var sanki karinin elinden tutup biraz gezdirsen yani boyle iste simdi evi toplayip kahavalti hazirliycam havanin durumuna gore hazirlanir disari cikarim gorusuuruz hanimlar

spor yapmadan kilo versen bile yumus yumus kaliyorsun. spo yaparak vucut SIKILASIYOR.. tasinirsam salonuma yurume bandi koymak istiyorum..
gecen gun cocukla yuruyeyim dedim grip oldu hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…