tamam dunden oraya ugrayacaklarini biliyordumda bukadar gec yemek yiyeceklerini bilmiyordum okadarda erken kalkmistim gelecekler diye annemde diyor az yemek yap fazla kimse yemez dedi bende kizdim bana davetli oldugunuzu biliyordunuz hakliymismisim
Ohoooooo noluyo ya kaynana kayın yok anacim kabul etme sözünü geçir biraz sana ait bir evin olsun biri gidiyo biri geliyo.bugunde benim moralim cok bozuktu hala oyle
yeni eve tasincaz demistimya o tasincagimiz yerde kaynim kaliyor yanliz
esimde ona demis iki ev kirasi odemeyip birlikte kaliriz ikimiz oderiz dye, eee ozaman bir oda fazla olmasi gerekir dimi, yok bu benim gicik kocam 2 odali eve bakiyor zaten bi kizim var bide biz variz anca sigiyoruz, kaynimda salonda yaticakmis
hergun kalacak oyle salondami yatacak hadi bensalonda oturmak istedim ne bileyim iste kiyafet su bu
bunlar yetmez gibi birde kaynimin evinin esyalari var eee onlar ne olcak, onlarda bize gelcek Allahim deli oldum ,gitmiyorum lan dicem,suan kayinvalidemle kaliyorum tam 8 senedir biran once neolursa olsun cikim diyorum firsat bu firsat, bide kocam 2 odaliya bakinca butun cinlerim tepemde bugun
suan kaynanamlar turkiyede 7.ayin sonunda gelcekler, onlar gelmeden gitmek istiyorum offf ya ne sinir oldum
10 senelik evliyim simdiye kadar bana ait tek yatak odam var bi sus esyasi bile alamadim, simdi benim ahkkim degilmi, adama anlatiyorum okuz ya anlamiyor dinlemiyor bile
Ya nakadar anlayissizlar yaaa kaynın gelsin annesinin yanına senin yanına nedemeye geliyokionun evi var zaten, sen ne gidip diyosun bosuna iki kira vermeyelim diye, hadi illaki gelecek bari bi oda fazla olsun, e tabi kendi evini kpatcagina gore esyalar ne olcak
kaynanam gitmeden once bana durmus ne var sanki onun esyalarida guzelmis, bende dedim ben 10 senelik evliyim bi evim olucak esyasinida almayi kendim isterim dedim hic sesini cikarmadi
burdaki buzdolabi az bozuk bu durmus yeni dolap alincakmis, benim kocada diyor iyi rafetinkini biz aliriz, bende dedim neee ,annen yeni dolap alcak ben abiyinkini kullanicam yokya dedim,neymis orasi buraya bir saatt uzakmista getirmesi varmis, banane at cope
kac kez dedim kesinlikle esyalari hepsini kendim alcâm diye
valla burdaki oturdugum kendimin olsa hic tasinmazdim ama daha beteri senelerdir kaynana yanindayim firsat bulmusken kacim istiyorum, valla cildiriyorum, kocaninda yuzune nefretle bakiyorum
baska neleri var simdilik :)
yatak odasi yapcakmisin, fazla oda varmi bilmiyorum,yada yanindami yatircaksin
Zaten özellikle baktım canim oyle olmasın diye ilk olunca insan herseyi almak istiyoyani oyle tuyleri ucmasin bebak icin ama o yumusaklar dediginden bizdede var bisey olmaz
dogsunda gule gule kullansin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?