dun gece camasirlari topladim arkamdan yagmur basladi :)
canim bayagi kilo vermissin, hareket ve diyet ayni anda olunca cok ii oluyor. boyun uzunmus kilonu gostermiyorsundur.
ben senin onceki kilonda olsam topa benzerdim :)
bu arada benim cocuklugum kilolu gecti, ergenlik doneminde cooook kilo aldim. 70 e dayaninca 15-16 yaslarimda diyete basladim. ayni yasta oldugumuz amca oglum diyetisyene gidiyordu, kopya cektim ondan. yaklasik 2 senede yavas yavas zayiflayarak 55 kiloya indim. dugun dernek derken derken 3 kilo daha gitti. iskeletora dondum. hickimse yakistiramadi bana o kiloyu :) ben memnundum halbuki
evlenince kila aldim biraz. 58 kiloyla hamile kaldim. 73 kiloyla dogum yaptim. dogumdan kisa sure sonra 65 kiloya kendilimden dustum. zaten dogumdan sonra cikan bebek, karnin icindeki su, pis kan falan derken cok hafifliyorsun. neyse, gecen sene burda bahar sicak geciyordu. oglumu sardim sarmaladim puseti de kapip hem diyet hem yuruyusle tekrar 60 kiloya indim. 38 beden yani.. simdi 1 kilo vermis halimle 64 kiloyum. gecen yaz turkiyeye zayiflamis gittim, kilolu geldim. gormemis gibi herseye saldirmanin ve ramazan ayinin sonunda boyle oldu iste... lop lop geliyorum kendime sikilasmam lazim. 38 beden biraz sikiyor, 40 rahat oluyor. onceden 38 beden belimde donerdi
....
ben cok cok istahliyim, ama fazla yemiyorum, tutuyorum kendimi cok yesem bu hareketsizlikle patlarim ne yalan soyliyim..
coco; yaptigin diyeti devam ettirememen cok normal, sagliksiz bir diget, kaybettiklerin yaglarin degil, kas olmasin dikkat et.
diyet yaparken sagliskiz beslenmek dogru degil. genis zaman icinde kilo vermek cok daha kalici ve saglikli..