• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

spor yapmadan kilo versen bile yumus yumus kaliyorsun. spo yaparak vucut SIKILASIYOR.. tasinirsam salonuma yurume bandi koymak istiyorum..
gecen gun cocukla yuruyeyim dedim grip oldu hemen

benimki bas ucumda duruyor hic cikip binmek bile aklina gelmiyor tum kosu bandi olanlarda onu soyluyor ben yanima bir arkadas bulsam spor salonuna yazilcam 1 yili 250 £ sadece spor yaparsa yine bi ise yaramiyorki sadece sikilasiyor vucudun ayni anda diyet yaparsan cok hizli veriyorsun ben gecen hafta 3 gun yaptim hem diyet hem spor 2 kilo verdim ama sadece sabah bir aktivya bir kahve sekersiz cok acikirsam uc incir aksam biraz meyve yedim bir tavakta ekmeksiz yemek yedim ne pisirdiysem sadece uc gun yapabildim 70 den 68 indim geri diyeti birakinca hemen aldim

Son düzenleme:
spor yapmadan kilo versen bile yumus yumus kaliyorsun. spo yaparak vucut SIKILASIYOR.. tasinirsam salonuma yurume bandi koymak istiyorum..
gecen gun cocukla yuruyeyim dedim grip oldu hemen

Sen hangi bolgedeydin?
Bende var yurume bandi. Surekli yurumuyorum. Simdi uzerinde kurumayi bekleyen camasirlar asili duruyor :9:
Ama yuruyorum yinede hafta bi kac kez 500 kalori yakiyorum..
Ben 13 kilo verdim . Gunde 3 litre su,hergun ayni saatte yemek ve aksamlari ekmek yemiyceksiniz..Aralarda da meyve ve yesil cay ictim ben.
78 kilodan 65 e dustum :16:
doktor gebeligin icin zayifla demisti zaten ideal 65 olman lazim dedi bana..
Simdi de 60 olmayi dusunuyorum Boyum 1.75 pek gostermem kiloyu ama yumurtaliklarin tembel kalmamasi icin verdim en cok :44:

Ben gunduzleride geliyorum ama kimse olmuyor :126:
Ben bugun gececi degilim kociskom erken gelecek..
Hava kapali dun gece cok yagmur yagdi.
Amannnn turkiyeyi ozledim..:72: Dagini,tasini,havasini,suyunuu....:59:

Bebekk istiyorummmmmmm :43:

Bonne Fête des Mères

À une maman qui est si charmante et compréhensive. Que cette journée la comble de bonheur et de joie. En cette mémorable occasion je tiens à lui souhaiter une heureuse fête des mères.

fleurs-cloches.gif

À l'occasion de la fête des Mères

Si les témoignages d'appréciation et d'affection
à l'endroit de notre mère demeurent toujours souhaitables,
ils ne sont pas obligatoires pour autant,
car un coeur aussi aimant sait percevoir l'amour et la gratitude
dans les sourires de ses enfants.

Les occasions comme celle-ci nous permettent néanmoins
d'exprimer plus aisément ce profond attachement entretenu toute la vie durant,
et qui, telle une fleur, ne demande qu'à éclore sous l'action du printemps.

brouette.gif

Meilleurs voeux de bonheur
pour la fête des Mères!

dun gece camasirlari topladim arkamdan yagmur basladi :)

canim bayagi kilo vermissin, hareket ve diyet ayni anda olunca cok ii oluyor. boyun uzunmus kilonu gostermiyorsundur.
ben senin onceki kilonda olsam topa benzerdim :)
bu arada benim cocuklugum kilolu gecti, ergenlik doneminde cooook kilo aldim. 70 e dayaninca 15-16 yaslarimda diyete basladim. ayni yasta oldugumuz amca oglum diyetisyene gidiyordu, kopya cektim ondan. yaklasik 2 senede yavas yavas zayiflayarak 55 kiloya indim. dugun dernek derken derken 3 kilo daha gitti. iskeletora dondum. hickimse yakistiramadi bana o kiloyu :) ben memnundum halbuki :51:
evlenince kila aldim biraz. 58 kiloyla hamile kaldim. 73 kiloyla dogum yaptim. dogumdan kisa sure sonra 65 kiloya kendilimden dustum. zaten dogumdan sonra cikan bebek, karnin icindeki su, pis kan falan derken cok hafifliyorsun. neyse, gecen sene burda bahar sicak geciyordu. oglumu sardim sarmaladim puseti de kapip hem diyet hem yuruyusle tekrar 60 kiloya indim. 38 beden yani.. simdi 1 kilo vermis halimle 64 kiloyum. gecen yaz turkiyeye zayiflamis gittim, kilolu geldim. gormemis gibi herseye saldirmanin ve ramazan ayinin sonunda boyle oldu iste... lop lop geliyorum kendime sikilasmam lazim. 38 beden biraz sikiyor, 40 rahat oluyor. onceden 38 beden belimde donerdi :14:....
ben cok cok istahliyim, ama fazla yemiyorum, tutuyorum kendimi cok yesem bu hareketsizlikle patlarim ne yalan soyliyim..

coco; yaptigin diyeti devam ettirememen cok normal, sagliksiz bir diget, kaybettiklerin yaglarin degil, kas olmasin dikkat et.
diyet yaparken sagliskiz beslenmek dogru degil. genis zaman icinde kilo vermek cok daha kalici ve saglikli..

sagol ruzgargulu cok naziksin..
haberim yoktu, insallah benim bocegim buyuyunce hatirlatir bana :)

ben 45 teyim.

dun gece camasirlari topladim arkamdan yagmur basladi :)

canim bayagi kilo vermissin, hareket ve diyet ayni anda olunca cok ii oluyor. boyun uzunmus kilonu gostermiyorsundur.
ben senin onceki kilonda olsam topa benzerdim :)
bu arada benim cocuklugum kilolu gecti, ergenlik doneminde cooook kilo aldim. 70 e dayaninca 15-16 yaslarimda diyete basladim. ayni yasta oldugumuz amca oglum diyetisyene gidiyordu, kopya cektim ondan. yaklasik 2 senede yavas yavas zayiflayarak 55 kiloya indim. dugun dernek derken derken 3 kilo daha gitti. iskeletora dondum. hickimse yakistiramadi bana o kiloyu :) ben memnundum halbuki :51:
evlenince kila aldim biraz. 58 kiloyla hamile kaldim. 73 kiloyla dogum yaptim. dogumdan kisa sure sonra 65 kiloya kendilimden dustum. zaten dogumdan sonra cikan bebek, karnin icindeki su, pis kan falan derken cok hafifliyorsun. neyse, gecen sene burda bahar sicak geciyordu. oglumu sardim sarmaladim puseti de kapip hem diyet hem yuruyusle tekrar 60 kiloya indim. 38 beden yani.. simdi 1 kilo vermis halimle 64 kiloyum. gecen yaz turkiyeye zayiflamis gittim, kilolu geldim. gormemis gibi herseye saldirmanin ve ramazan ayinin sonunda boyle oldu iste... lop lop geliyorum kendime sikilasmam lazim. 38 beden biraz sikiyor, 40 rahat oluyor. onceden 38 beden belimde donerdi :14:....
ben cok cok istahliyim, ama fazla yemiyorum, tutuyorum kendimi cok yesem bu hareketsizlikle patlarim ne yalan soyliyim..

coco; yaptigin diyeti devam ettirememen cok normal, sagliksiz bir diget, kaybettiklerin yaglarin degil, kas olmasin dikkat et.
diyet yaparken sagliskiz beslenmek dogru degil. genis zaman icinde kilo vermek cok daha kalici ve saglikli..

Istersen basarabilirsin,yavas yavas en guzeli hizli kilo vermeyi sevmiyorum ben..
Eger kosu bandin yoksa egzersiz yapabilirsin gece yatmadan ve sabah kalktiginda. Ben gobegi bu yolla erittim ve yandaki simit dedikleri bolgeleride erittim.
Egzersizlerde cok faydali sana bi video yollayim eger istersen

mekik cekiyorum bazen, ve bacak hareketleri yapiyorum. en guzeli yuruyus butun beden calisiyor.. benim belim ince canim, sorunum basenlerde :-\

canim bisikletler popoyu oylece birakiyormus. kullananlar tavsiye etmiyorlar. ayakta olanlari da var o da olur..
ama esimin babasini doktor korkutmus biz nisanliyken. spor yapmazsan yakinda ölürsun demis. esim de gitmis en iyi modelinden bir yurume bandi almis babasina. ama hic uzerinde gormedim, kullanmiyor. ben orda yasarken kullanirdim arada o kadar..
bosuna masraf olmasin diye onu isticem kvalidemden. zaten soylenip duruyo bosunatozlaniyo diye..
bi de kaynim almis olsaydi istemezdim cekinirdim ama esim aldi zaten.. oyle yani

canim sikiliyor kizlar morelim yokkk
:47::47::47::47:
Hayirdir neden ? Geldimi misafirlerin
canim bisikletler popoyu oylece birakiyormus. kullananlar tavsiye etmiyorlar. ayakta olanlari da var o da olur..
ama esimin babasini doktor korkutmus biz nisanliyken. spor yapmazsan yakinda ölürsun demis. esim de gitmis en iyi modelinden bir yurume bandi almis babasina. ama hic uzerinde gormedim, kullanmiyor. ben orda yasarken kullanirdim arada o kadar..
bosuna masraf olmasin diye onu isticem kvalidemden. zaten soylenip duruyo bosunatozlaniyo diye..
bi de kaynim almis olsaydi istemezdim cekinirdim ama esim aldi zaten.. oyle yani

O zaman onu kullanirsin canim..

morelimi bozdularya dayimin esi almanyadan gelmisti dun annemlerdeydi sirf onun icin oraya kadar gittim bugunde yemeye bize geleceklerdi ogleden sonra geliriz demislerdi bunlar ablamin kaynanasina gitmisler pazar donusunde aradim annemi yemek yiyorlarmis baya sinirlendim yani

tamam dunden oraya ugrayacaklarini biliyordumda bukadar gec yemek yiyeceklerini bilmiyordum okadarda erken kalkmistim gelecekler diye annemde diyor az yemek yap fazla kimse yemez dedi bende kizdim bana davetli oldugunuzu biliyordunuz hakliymismisim

morelimi bozdularya dayimin esi almanyadan gelmisti dun annemlerdeydi sirf onun icin oraya kadar gittim bugunde yemeye bize geleceklerdi ogleden sonra geliriz demislerdi bunlar ablamin kaynanasina gitmisler pazar donusunde aradim annemi yemek yiyorlarmis baya sinirlendim yani

Senin onca hazirlik bosa gitti yani :19:
Boyle vurdumduymazlari bende hic sevmem :31:

oraya gitmek istiyorlarsa yarin gitsinler bende yemeklere baslamistim sinirlendim ocagi kapattim netin basinda oturdum yemek yemek isterlerse onlar devam etsinler

canim benim cikmam lazim kucuk oglan yeni uykudan uyandi ona bakayim firsat olursa gece sohpete devam ben yinede eksik kalan seyleri devam edim onlar yemezlerse kocisko ve ogullarimla afiyetle yerim ohhh ben ustume dusen gorevi yapayim onlar utansinlar biraz annem diyo cok sey hazirlama birkac cesit yeter diye yinede olsun hadi byeee

Back
X