Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Üzülme canımya Allah büyük elbet senin yuzunude güldürür birgun

Tabi ister istemez insan yıpranıyor normal
Benim eşimde cok üzülüyordu birde cocukları cok seviyo
Adam testi görünce sok oldu inanmadı birde ikinci cizgi silikti girmiş neten araştırıyordu

Yarınki gelecek olan misafirlerim Almanya'dan geldi ama ailem burda hiii bu arada hosbulduk canım

Ailen burdami annenler falan?oyleyse cok guzel
Biliyomusun bende artık su evimi bir guzel temizlemek istiyorum yapıyorum temizlik ama ellimi kolumu rahat hareket etiremiyorum bir gelsin bebek acayip bir temizlik yapicam

Cok migdem bulaniyo halsizim uykusuzum ve kasiklarim catliyo neden acaba ya :26:

Hosgeldin canim..Bana hic misafir gelmez kimsem olmadigi icin..
Bi gun bulusalim mi pariste hep birlikte kizlar

kiz ayni ben banada kimse gelmez hem kimsem olmadigi icin hemde burda kimse olmadigi icin

Neyse kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama çıkmam lazım bussuru is anca beni bekliyor Sabah'ta erken Kalkacam size iyi sohpetler banada kolay gelsin hepinize iyi gclr

Tabi ister istemez insan yıpranıyor normal
Benim eşimde cok üzülüyordu birde cocukları cok seviyo
Adam testi görünce sok oldu inanmadı birde ikinci cizgi silikti girmiş neten araştırıyordu

ne guzel sen soyleyince benimkinin vericegi tepki gozumun onune geldi obile mutlu ediyo

Ailen burdami annenler falan?oyleyse cok guzel
Biliyomusun bende artık su evimi bir guzel temizlemek istiyorum yapıyorum temizlik ama ellimi kolumu rahat hareket etiremiyorum bir gelsin bebek acayip bir temizlik yapicam

Annem babam ablam akrabalar burda yakın akrabalarda Almanya'da burda arkadaslarımda var mahalleden 2 kişiyle tanıştım altkat komsumla beraber salı gunu bende toplanıyoruz kimsem olmasa bile 2 oglumun sayesinde sıkılmaya vaktim olmuyor pek evdi okulu kucuk oglumdu derken gün bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…