insallah canim ben iki yildir bebek istiyorum problem esimde ameliyat olmasi lazim duzelmesi icin onuda bu yaz yaptiricak ameliyattan sonrada bi 3 ay gecmesi lazim iyilesmesi icin insallah bu sene icinde hamile kalirim psikolejik olarakta yipranmaya basladim
insallah canim ben iki yildir bebek istiyorum problem esimde ameliyat olmasi lazim duzelmesi icin onuda bu yaz yaptiricak ameliyattan sonrada bi 3 ay gecmesi lazim iyilesmesi icin insallah bu sene icinde hamile kalirim psikolejik olarakta yipranmaya basladim
Adet gunün nezaman canim olabilir buluşuruzCok migdem bulaniyo halsizim uykusuzum ve kasiklarim catliyo neden acaba ya :26:
Hosgeldin canim..Bana hic misafir gelmezkimsem olmadigi icin..
Bi gun bulusalim mi pariste hep birlikte kizlar
Adet gunün nezaman canim olabilir buluşuruz
Yarınki gelecek olan misafirlerim Almanya'dan geldi ama ailem burda hiii bu arada hosbulduk canım
Cok migdem bulaniyo halsizim uykusuzum ve kasiklarim catliyo neden acaba ya :26:
Hosgeldin canim..Bana hic misafir gelmezkimsem olmadigi icin..
Bi gun bulusalim mi pariste hep birlikte kizlar
Aranızda cocuğu olan yokmu
Üzülme canımya Allah büyük elbet senin yuzunude güldürür birgun
1 hafta sonra...
kiz ayni ben banada kimse gelmez hem kimsem olmadigi icin hemde burda kimse olmadigi icin
Tek basimayim butun gun canim..
Bi arkadasim var sohbetlere gider banada gel der ama hic gitmedim daha icimden gitmek gelmedi bi turlu yada zaman olmadi..
Tabi ister istemez insan yıpranıyor normal
Benim eşimde cok üzülüyordu birde cocukları cok seviyo
Adam testi görünce sok oldu inanmadı birde ikinci cizgi silikti girmiş neten araştırıyordu
Ailen burdami annenler falan?oyleyse cok guzel
Biliyomusun bende artık su evimi bir guzel temizlemek istiyorum yapıyorum temizlik ama ellimi kolumu rahat hareket etiremiyorum bir gelsin bebek acayip bir temizlik yapicam
Neyse kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama çıkmam lazım bussuru is anca beni bekliyor Sabah'ta erken Kalkacam size iyi sohpetler banada kolay gelsin hepinize iyi gclr
Tek basimayim butun gun canim..
Bi arkadasim var sohbetlere gider banada gel der ama hic gitmedim daha icimden gitmek gelmedi bi turlu yada zaman olmadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?