Ayyy nasil seker şey bu böyle
Canim bende evliliğimin 7 inci ayında hamile kaldım ve gercekten artık bir problem olduğunu düşünmeye başladım ve Dr dan randevu aldım zaten randevuma gittiğimde 15 günlük hamileydim ama İnanki canim o 7 ay boyunca her adet gunünde cok üzüldüm bende eşimde sonra dedimki aman olmazsa olmuyo iste rabim nezaman isterse ozaman olur dedim ve o ay hiç düşünmedim kafama takmadım
Bir gece uyumadan once dedimki Allahım eğer bu ay kalicaksam baba bir kiz cocuğu görmeyi nasip et rüyamda ve uyudum o gece dunyalarrr tatlısı bir kiz cocuğu gördüm ve ümitlendim adet gunüm iki gün geçmiştiki salonda uyuya kalmışım yine aynı rüya ve aynı kiz çocuğunu gördüm ve hemen eczaneye gittim test aldım geldim yaptım sonuc pozitif:)
Olucak canim ıstan etme ama bol bol dua et canim
Ben aslinda cok makyaj yapma far hastasiyim bende
mybelline de cok guzel
arkadasim hamileyken bebegi oyle bir tekme atardiki biz fark ederdik attigini hemen goz goze gelir gondunmu derdik sonra onun bebek dogunca korkak cikti herseyden acayip korkup kollarini ve ayaklarini hareket ettiriyordu senide oyle olabilir
ben yapiyorum genelde evlenirken gorumcem bana bir suru makyaj malzemesi hazirlamisti o isle ugrasiyordu hala onlari kullaniyorum bi tek fondetenimi rujumu rimelimi kendim aliyorum o bana ayarliyordu bak yillar gecti hala duruyorlar
Ayyyy supermisss.. Bende gecen ruyamda La ilahe illallah diyen bi bebek gordum :26:
Ben bebek isteyeli 10 ay oldu bende umidi bazen kesiyorum bazen kafama takmiyorum. Napiyim artik
Ayyyy supermisss.. Bende gecen ruyamda La ilahe illallah diyen bi bebek gordum :26:
Ben bebek isteyeli 10 ay oldu bende umidi bazen kesiyorum bazen kafama takmiyorum. Napiyim artik
Allah razi olsun canim saol.. INSALLAH..Takma canim kafana gercekten nakadar düşünsen okadar hüsrana ugruyosun rabim kimsenin kucağıni boş bırakmasin dua ediyorum size canim insallah birgunde senin hamileliğini konusucaz
Ben ruyamda dogum bile yaptim kacincikez hemde.. Tok taktigimizdan evet..cok istiyoruz ya ondan bende surekli ruyamda anne oldugum cok guzel bir bebegim oldugunu goruyorum kendimi oyle kaptiriyorumki sanki gercekmis gibi geliyor uyaninca o bebegin yoklugu cok zoruma gidiyor aslinda :2:
VAllah benim kızın cesur olmasi lazım bende korkak değilim babasıda bize çekerse tabi
Benimkide acayip vuruyo birde esim ellini koysun hemen duruyo ama ben onunla konuşuyorum ellimi karnıma falan koyduğumda hemen tekmeliyo
Hamileligin ilk bi kac haftasinda hic agir kasik agrisi cektin mi sen ? :26:
VAllah benim kızın cesur olmasi lazım bende korkak değilim babasıda bize çekerse tabi
Benimkide acayip vuruyo birde esim ellini koysun hemen duruyo ama ben onunla konuşuyorum ellimi karnıma falan koyduğumda hemen tekmeliyo
İlk haftası varya zaten adet olucakmisin gibi ağrın oluyo ben elimde otele wcye gidiyorum hani kesin oldum diye ağrısıda oyle zaten 10 gün gecer geçmez bulantı halsizlik başlıyor canim o günler cok kötüydü
ay tek hamile kalalimda ben o bulantilara ragziyim
Sohpet baya uzamış gece kuşları yarında misafirlerim gelecek bizim ufakliklarin dağınıklığını şimdiden topluyorum yarinada Allah büyük
İnsallah olucak Demeki daha vaktiniz var sen nakadardir istiyorsun problem ne
Topla topla bitmiyo be güzelim
İlk haftası varya zaten adet olucakmisin gibi ağrın oluyo ben elimde otele wcye gidiyorum hani kesin oldum diye ağrısıda oyle zaten 10 gün gecer geçmez bulantı halsizlik başlıyor canim o günler cok kötüydü
Hosgeldin canim..Bana hic misafir gelmezSohpet baya uzamış gece kuşları yarında misafirlerim gelecek bizim ufakliklarin dağınıklığını şimdiden topluyorum yarinada Allah büyük