Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Ayyyy supermisss.. Bende gecen ruyamda La ilahe illallah diyen bi bebek gordum :26:
Ben bebek isteyeli 10 ay oldu bende umidi bazen kesiyorum bazen kafama takmiyorum. Napiyim artik

Ben aslinda cok makyaj yapma far hastasiyim bende
mybelline de cok guzel

ben yapiyorum genelde evlenirken gorumcem bana bir suru makyaj malzemesi hazirlamisti o isle ugrasiyordu hala onlari kullaniyorum bi tek fondetenimi rujumu rimelimi kendim aliyorum o bana ayarliyordu bak yillar gecti hala duruyorlar

arkadasim hamileyken bebegi oyle bir tekme atardiki biz fark ederdik attigini hemen goz goze gelir gondunmu derdik sonra onun bebek dogunca korkak cikti herseyden acayip korkup kollarini ve ayaklarini hareket ettiriyordu senide oyle olabilir

VAllah benim kızın cesur olmasi lazım bende korkak değilim babasıda bize çekerse tabi
Benimkide acayip vuruyo birde esim ellini koysun hemen duruyo ama ben onunla konuşuyorum ellimi karnıma falan koyduğumda hemen tekmeliyo

ben yapiyorum genelde evlenirken gorumcem bana bir suru makyaj malzemesi hazirlamisti o isle ugrasiyordu hala onlari kullaniyorum bi tek fondetenimi rujumu rimelimi kendim aliyorum o bana ayarliyordu bak yillar gecti hala duruyorlar

Esim bana bi ara yasakladi makyaji dikkat cekiyosun istemiyorum diye simdide makyaj seti alabilirsin diyo
ben fondoten allik ruj pek kullanmam goz kalemi maskara ve far. Farida evde surerim zaten kocama suslenince

Ayyyy supermisss.. Bende gecen ruyamda La ilahe illallah diyen bi bebek gordum :26:
Ben bebek isteyeli 10 ay oldu bende umidi bazen kesiyorum bazen kafama takmiyorum. Napiyim artik

Takma canim kafana gercekten nakadar düşünsen okadar hüsrana ugruyosun rabim kimsenin kucağıni boş bırakmasin dua ediyorum size canim insallah birgunde senin hamileliğini konusucaz

cok istiyoruz ya ondan bende surekli ruyamda anne oldugum cok guzel bir bebegim oldugunu goruyorum kendimi oyle kaptiriyorumki sanki gercekmis gibi geliyor uyaninca o bebegin yoklugu cok zoruma gidiyor aslinda :2:

Takma canim kafana gercekten nakadar düşünsen okadar hüsrana ugruyosun rabim kimsenin kucağıni boş bırakmasin dua ediyorum size canim insallah birgunde senin hamileliğini konusucaz
Allah razi olsun canim saol.. INSALLAH..
cok istiyoruz ya ondan bende surekli ruyamda anne oldugum cok guzel bir bebegim oldugunu goruyorum kendimi oyle kaptiriyorumki sanki gercekmis gibi geliyor uyaninca o bebegin yoklugu cok zoruma gidiyor aslinda :2:
Ben ruyamda dogum bile yaptim kacincikez hemde.. Tok taktigimizdan evet..

VAllah benim kızın cesur olmasi lazım bende korkak değilim babasıda bize çekerse tabi
Benimkide acayip vuruyo birde esim ellini koysun hemen duruyo ama ben onunla konuşuyorum ellimi karnıma falan koyduğumda hemen tekmeliyo

Hamileligin ilk bi kac haftasinda hic agir kasik agrisi cektin mi sen ? :26:

Hamileligin ilk bi kac haftasinda hic agir kasik agrisi cektin mi sen ? :26:

İlk haftası varya zaten adet olucakmisin gibi ağrın oluyo ben elimde otele wcye gidiyorum hani kesin oldum diye ağrısıda oyle zaten 10 gün gecer geçmez bulantı halsizlik başlıyor canim o günler cok kötüydü

gercekten anliyorlar bebekler ben arkadasimla hergun gorusuyordum hamileliginin her anina tanik oldum o bebegin anneside korkakti oda var tabi yurumeye cesaret edemiyordu aylardir ugrasiyor korkudan iki adim atip hemen tutunacak yer ariyordu sukur yurumeye baslamis 14 aylik simdi annesi daha emziriyor konusamiyor biz cok merak ederdik ay ay nasil gelisecegiini o bana tecrube oldu acayip heveslendim onda bebegi gorunce dunya tatlisi bisey oluyorlarya

ay tek hamile kalalimda ben o bulantilara ragziyim

Sohpet baya uzamış gece kuşları yarında misafirlerim gelecek bizim ufakliklarin dağınıklığını şimdiden topluyorum yarinada Allah büyük

İnsallah olucak Demeki daha vaktiniz var sen nakadardir istiyorsun problem ne

insallah canim ben iki yildir bebek istiyorum problem esimde ameliyat olmasi lazim duzelmesi icin onuda bu yaz yaptiricak ameliyattan sonrada bi 3 ay gecmesi lazim iyilesmesi icin insallah bu sene icinde hamile kalirim psikolejik olarakta yipranmaya basladim

Cok migdem bulaniyo halsizim uykusuzum ve kasiklarim catliyo neden acaba ya :26:

Sohpet baya uzamış gece kuşları yarında misafirlerim gelecek bizim ufakliklarin dağınıklığını şimdiden topluyorum yarinada Allah büyük
Hosgeldin canim..Bana hic misafir gelmez kimsem olmadigi icin..
Bi gun bulusalim mi pariste hep birlikte kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…