Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Hayır 25 yasını beklemiceksin 25ten büyük olmicaksin ben gittim ona diplomamı alınca bıraktım kurstaki hoca dedi devam et 2 sene gel sonrada elin neye yatkinsa ona göre is ayarlarız demişti hem kursu beyenmedim hemde oğluma bakmak problemdi saatimi ve diplomamı aldıktan sonra bıraktım şimdiki gideceğim hem evime yakın hemde kucuk oğluma bakacaklar

nasi yani, tavsiye etmiyor musun?
sen hangi diplomayi aldin kacinci seviye? bu seviyeyi gectikten sonra mahallendeki kurs yeterli gelecek mi sana? yanlis anlama sasirdim da oyuzden soruyorum..
ben de mahalledeki kursa gittim. hic birsey bilmeyen kadinlar vardi. ogretmen benim yarim yamalak konusmami bile cok begenmisti dusun yani.. o kurslarin egitim seviyesi dusuk. tabi sizin ordakini bilemem. bi dene bakalim belki iyidir..

canim simdi soyle sana daha ayrintili anlatayim....bir tane kurs var 25 yasina kadar formasyon yapiyorsun duyduguma gore sabahtan aksama kadar gidiyorsun ayda 300 euro aliyorsun 20 yasini doldurmicaksin birde formasyon olacak tam net ismini hatirlamiyorum bu misyolokalmiydi ne adi okunusu boyle 20 yasina kadar ilgileniyor burasi...ben ilk fransaya geldigim zaman oturum iznim yoktu cocuk pmisi ayarladi birtane mahallemde ona gittim 3 ay cokta memnun kaldim...daha sonra oturum iznimi aldim fizik medical beni formasyona gonderdi verilen saatleri bitirdim sinava girdim dilf diplomasi aldimben para almadim sadece yol ticketi aliyorlardi aylik ama ablam gittigi surece her ay 300 euro aldi....bu gidecegim yer cocukta bakiyor ilk ogluma yer olmadigi icin gidemedim o siradada bebegimi kaybettim hamileyken daha sonra oraya kayit yaptim sinava girdim sonrada hamile oldugumu ogrendim...eylul ayinda baslicaktim mektup geldi baslamam icin o sirada dusuk riskim vardi dr yasakladi risk bitincede tekrar basvurdugumda alinmadim....evimin arkasindada dil kursu var ama giden arkadasim beyenmedigi icin gitmedim....bende emploiye gittim formasyon yapmak istedigimi soyledim bana dosya yaptilar ama benim kucuk oglum problrmliydi bakmak icin beni parise yonlendirdi subelerine gidemedim....bende onceden gidemedigim yere gittim kayit yaptim 3 gun sonra sinava girdim bu sinavda deneme grup grup yapacaklar bilgi seviyesi benim kaydim tamam simdi kucuk oglumun kayidi icin bu hafta randevu alacam alt katta kucuk ogluma bakacaklar ben ust katta ders gorecem...

sana tafsiyem 25 yas alti oldugun icin ya belediyeye ya misyolokala git yada assedige yada asstan sociala bu yerler sana yardimci olurlar bir blgede sadece bircok dil kurslari vardir ben belediyeye gittigimde bussuru yerin aderesini verdiler istedigini seciyorsun benim bildigim bile bircok yer var ama ben mecburen cocugumla beraber olana gitmek zorundayim her yasta herkes dil kursuna gidebilir yas siniri yoktur sadece lerde devam ettirmek istediginse formasyon yapacaksin oda sabahtan aksama kadar olan yerler bazi yerlerdede 25 yasa kadar ucret oduyorlar sana....kursa gittigin surece

yok aslinda vermek istememek ,kiyamamak degil... bugunde dedim alicam arabayi artik diye, al-çik dedi...sadece kaza yapma çizdirme diyor bende ona nasil emin olabilirim yeni kullanmaya baslamis biri olarak diyorum tek sorun bu (

Anam mergez diyince aklima gecenki gittigim restorant geldi. Adamdan oriental pizza istedim bana domuzdan yapilmis mergezli pizza getirmis
Migdem kalkti geri degistirdim..
hava kapali bugun yaww ora nasil

aaaaaa neden araplardan almiyorsun? ben hayatta güvenmem diger helal yazanlarailla arap olacak.....

aaaaaa neden araplardan almiyorsun? ben hayatta güvenmem diger helal yazanlarailla arap olacak.....

Turk marketinden aliyorum eti canim araplar dahami guvenli :26:

Pizza icin diyorsan gezmeye gitmistik ordada baska yer yoktu sadece ora vardi mozarella li istedim sonra. Ben aslinda mergezli istememistim peynirli alcaktim adam oyle getirmis

Son düzenleme:
formation yapip ayni zamanda para kazanmak isteyen arkadaslar 26 yasina kadar mission locale 'e basvuru yapiyor ....26 yasindan buyuklerde yine anpe den basvuru yapip ayni tarzda kendi yas grubuyla formation yapabiliyor kizlar bilginize....

bizim is yerine formation yapipta staja gelen çok insan gordum ne 25 ne 30 ne 35 i...40-50 yas arasi bile yapanlar var yeterki dil ogrenmek istiyorum diyin.....

aynen canim katiliyorum fransiz tvsini izlerken olsun auto ecolun sorularini cozerken cok sikiliyorum geri yarida birakiyorum cok bunaltici geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…