- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
Neyse kızlar sohbetinize doyum olmuyor gidip uyuyayım cocuklar+koca erkenciler ancak onların hızına yetişirim yarın kismetse yine görüşürüz hepinize iyi gclr
Neyse kızlar sohbetinize doyum olmuyor gidip uyuyayım cocuklar+koca erkenciler ancak onların hızına yetişirim yarın kismetse yine görüşürüz hepinize iyi gclr
Ayyyy bugün benim salakligim üstümde yapılan espirileri anlamıyorum:)
iste bulundgum belediyedekini hic sevmedim. ben dogru duzgun ogrenmek istiyorum.
zaten ilk kursumda okuma konusma yazma egitimi aldik, 1. seviye tabi ki.. tekrar ayni seyleri gormek istemedim. isime yarayacak bir kurs olmasi icin orayi istiyordum. 25 yasimi beklemem gerekli galiba :)
estafurullah :76:
Hayır 25 yasını beklemiceksin 25ten büyük olmicaksin ben gittim ona diplomamı alınca bıraktım kurstaki hoca dedi devam et 2 sene gel sonrada elin neye yatkinsa ona göre is ayarlarız demişti hem kursu beyenmedim hemde oğluma bakmak problemdi saatimi ve diplomamı aldıktan sonra bıraktım şimdiki gideceğim hem evime yakın hemde kucuk oğluma bakacaklar
nasi yani, tavsiye etmiyor musun?
sen hangi diplomayi aldin kacinci seviye? bu seviyeyi gectikten sonra mahallendeki kurs yeterli gelecek mi sana? yanlis anlama sasirdim da oyuzden soruyorum..
ben de mahalledeki kursa gittim. hic birsey bilmeyen kadinlar vardi. ogretmen benim yarim yamalak konusmami bile cok begenmisti dusun yani.. o kurslarin egitim seviyesi dusuk. tabi sizin ordakini bilemem. bi dene bakalim belki iyidir..
Ay ne gicik. Hem eski bi araba almiyo hem kendi arabasini kiyamiyo..
Sen cizdirirsen de birsey derse hic takma kendi istedi :)
Olur mutlaka ufak tefek seyler
Ben 3 ay oce evimize gelirken tekerlegi kaldirima carptim. Kapinin onune arabayi park etgim bi de baktim lastikten pssssss diye ses geliyor :)
Evim yuksekte kaliyor cikmak icin hem bayir hem de keskin viraj almak zorundaxin. Ben tam viraji cikiyorum bi araba da iniyor. Inerken genis aciyla inmesi lazim ki cikan arabaya yer kalsin! Sikistirdi beni yani
Ben de arabaya carmamak icin bilerek kaldirima carptim :)
Anam mergez diyince aklima gecenki gittigim restorant geldi. Adamdan oriental pizza istedim bana domuzdan yapilmis mergezli pizza getirmis
Migdem kalkti geri degistirdim..
hava kapali bugun yaww ora nasil
aaaaaa neden araplardan almiyorsun? ben hayatta güvenmem diger helal yazanlarailla arap olacak.....
aynen canim katiliyorum fransiz tvsini izlerken olsun auto ecolun sorularini cozerken cok sikiliyorum geri yarida birakiyorum cok bunaltici geliyorHepsine demiyorum zaten her insan bir midir ? Tabiki hayir..
Ve cogundan da gordum zarari evet esimde goruyor hala..
Ama cok sevdigim arap bi arkadasim da var kurstan,yani hepsi bir degil onu belirtmedigimden yanlis degerlendirildim..
Merci canim
Onlarda dusunebilirler.. Dusunce ozgurlugu var
Evet haklisin bazilari yardimsever. Hepsi icin soylenemez zaten bu..
Yok canim herkes icin demiyorum zaten ben.. Dusunceleri sordum sadece yahu taslanip duruyorum
Kizlar yazilari benim yazmadigimi dusunuyosaniz o sizin dusunceniz tabi ki
Ama benim yazilarim cok iyidir konusmama gore..
Konusurm tabi ki bi frnsizla kendimi ifade ederim ama devamini getiremem yani demek istedigim konusabildigim seyler sinirli..
Vocabulaire seviyemi ilerletince daha iyi olabilecegimi dusunuyorum.. O yuzden dedim.
Ben sirf fransizca ogrenmek icin bi fransizca arkadas olsam turkce konusamadigim icin catlar geberirim valla..
Tv de bile fransiz kanalini izlerken bunaliyorum..
Neyse iyi geceler..
aynen canim katiliyorum fransiz tvsini izlerken olsun auto ecolun sorularini cozerken cok sikiliyorum geri yarida birakiyorum cok bunaltici geliyor
Evet ben izliyorum ama surekli izlemek daraltiyor insani bee turkcemiz ne guzel demiii