Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Yettimmm :KK55:
Naber cicimm :KK14:

İyidir canim sen nasılsın sıcak vallah oldum bugün sabah pazara gittim tansiyonum düştü heralde gözlerim karardı cok kötü oldum hemen arabaya gittim sol tarafıma uzandım gecti biraz bu ikincidir oluyo pharmaciede açık degildi tansiyonum ölçmek icin eve geldim uzandım iste gecti

İyidir canim sen nasılsın sıcak vallah oldum bugün sabah pazara gittim tansiyonum düştü heralde gözlerim karardı cok kötü oldum hemen arabaya gittim sol tarafıma uzandım gecti biraz bu ikincidir oluyo pharmaciede açık degildi tansiyonum ölçmek icin eve geldim uzandım iste gecti

Valla cok sicak evde durulmuyo camlari kapilari actim iyce
Fransanin saisonlari bir garip demi :KK1:
parce que yaz erken geliyo erkenden gidiyoo ,kisin kar yok acaip soguk oluyo :44:

Sephora guzel secim canim süper ötesi tüm urunleri
Evet kaliteli bi marka fiyatlardan belli zaten kalitesi :KK1: indirimlere girsin de alicam :KK37:

Evet ya vallah üstüne birde hamile olunca off
Dogurmak icin sabirsizlaniyo musun ? :emir_bebek::nazar:
Hamile oldugunu ogrendiginde ilk ne hissettin..?
Nasil bir duygu.. Icinde degisiklik oldugunu hissediyo musun yoksa bi kac ay gecene kadar ayni siradan bir gun gibimi hissediyosun :44:
Bide icinde bir canlinin kipirdamasi nasil birsey :26:

Evet kaliteli bi marka fiyatlardan belli zaten kalitesi :KK1: indirimlere girsin de alicam :KK37:

Dogurmak icin sabirsizlaniyo musun ? :emir_bebek::nazar:
Hamile oldugunu ogrendiginde ilk ne hissettin..?
Nasil bir duygu.. Icinde degisiklik oldugunu hissediyo musun yoksa bi kac ay gecene kadar ayni siradan bir gun gibimi hissediyosun :44:
Bide icinde bir canlinin kipirdamasi nasil birsey :26:

İlk öğrendiğimde inanmadim sonra korktum hemen ben dogum yapamam dedim

Degisiklik nasil desem icinde bir ağırlık yada ayriyeten bir şey taşımış gibi değil kipirdadigi zaman ozaman icimde birsey var diyosun

Kıpırdaması kadar guzel birsey yok heralde bazen cok sert vuruyo annecim yapma aciyo dediğim zaman duruyo:)

Degisiklik nasil desem icinde bir ağırlık yada ayriyeten bir şey taşımış gibi değil kipirdadigi zaman ozaman icimde birsey var diyosun

Kıpırdaması kadar guzel birsey yok heralde bazen cok sert vuruyo annecim yapma aciyo dediğim zaman duruyo:)

Oyy yerim ben onu :KK1:
Sana bi video gostericem cok seker bi bebek.. Ben bebek delisi oldum son zamanlarda :KK16:
[video=youtube;vBomlwtWx7s]http://www.youtube.com/watch?v=vBomlwtWx7s[/video]

arkadasim hamileyken bebegi oyle bir tekme atardiki biz fark ederdik attigini hemen goz goze gelir gondunmu derdik sonra onun bebek dogunca korkak cikti herseyden acayip korkup kollarini ve ayaklarini hareket ettiriyordu senide oyle olabilir :emir_bebek:

Son düzenleme:
o ney kiz ben ilkkez duyuyorum resmini paylas da goruyum benimde alikla makyaj fircalari bide pudra lazim eskidi nocibeye bi ara ugramam lazim ama basimi kasiycak zamanim yok aslinda sen neler alican magzeme olarak

Hosgeldin bacimm :KK16:
Kiz burda cok meshur o marka nasil duymadin :26:
$Sephora-Logo.jpeg

arkadasim hamileyken bebegi oyle bir tekme atardiki biz fark ederdik attigini hemen goz goze gelir gondunmu derdik sonra onun bebek dogunca korkak cikti herseyden acayip korkup kollarini ve ayaklarini hareket ettiriyordu senide oyle olabilir :emir_bebek:

Yok kiz o her bebekte olmaz.. Anne karninda baslamaz bence korkaklik bilemiyorum :26: Gerci bebek her sesi algiliyomus 5 aydan sonra sanirim

Oyy yerim ben onu :KK1:
Sana bi video gostericem cok seker bi bebek.. Ben bebek delisi oldum son zamanlarda :KK16:
[video=youtube;vBomlwtWx7s]http://www.youtube.com/watch?v=vBomlwtWx7s[/video]

Ayyy nasil seker şey bu böyle

Canim bende evliliğimin 7 inci ayında hamile kaldım ve gercekten artık bir problem olduğunu düşünmeye başladım ve Dr dan randevu aldım zaten randevuma gittiğimde 15 günlük hamileydim ama İnanki canim o 7 ay boyunca her adet gunünde cok üzüldüm bende eşimde sonra dedimki aman olmazsa olmuyo iste rabim nezaman isterse ozaman olur dedim ve o ay hiç düşünmedim kafama takmadım

Bir gece uyumadan once dedimki Allahım eğer bu ay kalicaksam baba bir kiz cocuğu görmeyi nasip et rüyamda ve uyudum o gece dunyalarrr tatlısı bir kiz cocuğu gördüm ve ümitlendim adet gunüm iki gün geçmiştiki salonda uyuya kalmışım yine aynı rüya ve aynı kiz çocuğunu gördüm ve hemen eczaneye gittim test aldım geldim yaptım sonuc pozitif:)

Olucak canim ıstan etme ama bol bol dua et canim

hosbulduk bacim valla ben klasik takilirim loreal cliniq falan bilindik markalari tercih ediyorum belki bir hediye olarak vardim magzemelerimin icinde ama cidden ilkkez duydum bu markayi

simdi baktim netten adini bilmiyodum simgesini gorunce hatirladim ben bu setten kiz kardesime hediye almistim bana cokta kullanisli gelmemisti

X