Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

denizcim burda meslegine devam edebilirsin.
esim biriyle tanismis, cok sasirmis, hosuna gitmis aksam gelir gelmez anlatmisti :)

turkiyede matematik ogretmenligi yapan biri buraya damat olarak gelmis. fransizcayi iyice ilerletmis, bazi islemler sanirim formasyon falan yapmis. smdi fransiz okullarindan birinde matematik ogretmenligi yapiyormus.
bi arastir bence

evet canim kurstan tanistiklarim var ilk geldigim ay tanistim ilerlettik dostlugu onlarinda kimsesi yok yeni geldiler buraya.. Cok ihtiyac olunca kendim alisverise gidiyorum canim..
Yok canim bu sene gitmiyoruz biz. Gozlerimde agri var hic muane olmadim simdiye kadar olcam insallah,esimde lazer yaptircak uzagi goremiyo canim. Bende ankaradan geldim

seneye gidersiniz insallah iyimis kizkiza oturur kalkkar gezersiniz bi zamanlar biz oyleydik tasindi arkadaslarim cok yanlizlik cekiyorum ne gezmek istiyor canim nede bisey yapmak

esim biriyle tanismis, cok sasirmis, hosuna gitmis aksam gelir gelmez anlatmisti :)

turkiyede matematik ogretmenligi yapan biri buraya damat olarak gelmis. fransizcayi iyice ilerletmis, bazi islemler sanirim formasyon falan yapmis. smdi fransiz okullarindan birinde matematik ogretmenligi yapiyormus.
bi arastir bence

Vay anasini buyuk basariymis dogrusu agzim acik kaldi desem yalan olmaz :KK1:

Evet canim helal yerlerden baska alinmamasi lazim zaten

Meraba canim hosgeldin. PArisin neresindensin ? Bende paristeyim..

aynen lapinu.. isin garibi ben gebelik oncesi testler yaptirdigimda cmv gecirmistim ve bi insan bi virusu omrunde 1 defa gecirirmis. 2. defa gecirmek binde bir goruluyormus.
tahlil sonuclarini duydugunda jinekologum cok sasirmisti. nasi olur ki o virusu zaten gecirmistin demisti.. ne kadar sanssiz oldugumu soylemisti. simdi "iyi ki fransiz doktorlari dinlememissin" diyor.

Normalde oyle canim birsefere mahsus tekrarlanabiliyo ama cok nadir ah bu drlar insanın ömründen omur götürüyorlar

seneye gidersiniz insallah iyimis kizkiza oturur kalkkar gezersiniz bi zamanlar biz oyleydik tasindi arkadaslarim cok yanlizlik cekiyorum ne gezmek istiyor canim nede bisey yapmak

Yakin olsaydik gorusurduk canim senle.. Yine bulursun arkadas kendine yavas yavas cevre edinirsin merak etme..

Kizlar araplar ve zenciler hakkinda ne dusunuyosunuz birde chinois lar hakkinda :KK53:

kocam da ayni durumdaydi :)
ben de dedim ki "eee ne var ki bunda" :KK70:
turkiyeden gelmis bazi gelinler_damatlar yuzunen adimiz cikmis :KK19:
tabi ki isteyen herkes kendi kabiliyetleri dahilinde birseyler basarabilir!

Yakin olsaydik gorusurduk canim senle.. Yine bulursun arkadas kendine yavas yavas cevre edinirsin merak etme..

Kizlar araplar ve zenciler hakkinda ne dusunuyosunuz birde chinois lar hakkinda :KK53:

Ben özel birsey düşünmüyorum canim onlarla yasamaya alıştım

evet ne kadar iyi olurdu bide cok ortak yonumuz var iyi anlasirdik eminim benim cevre yapmam imkansiz cunku turk yok burda :2: baska irktan insanlarla samimiyet kurmayi tercih etmiyorum meraba meraba o kadar samimiyet kurmak istemiyorum turkler disinda araplari seviyorum ben bi zararlari yok zencilerin bazilari fena chinoislarda cok cakal bence :KK52:

evet ne kadar iyi olurdu bide cok ortak yonumuz var iyi anlasirdik eminim benim cevre yapmam imkansiz cunku turk yok burda :2: baska irktan insanlarla samimiyet kurmayi tercih etmiyorum meraba meraba o kadar samimiyet kurmak istemiyorum turkler disinda araplari seviyorum ben bi zararlari yok zencilerin bazilari fena chinoislarda cok cakal bence :KK52:

Bizim burdada hic yok canim turk,oturdugum yere uzak turkler hep..
Zencileri sevmiyorum cok gurultu yapiyolar vidir vidir susmuyolar,araplar dersen cok sapik pis insanlar cinlilerden nefret ediyorum ne bulsa yiyolar :KK53:
Cinliler hakkinda Bisey yazardim ama Lapinu hamile ve etkilenir yazdigimdan o yuzden yazmiycam..

diger eltim fransiz sekerm :KK9:
bazen dalga geciyorum allahtan bi oglun daha yokmus, belki çinli bi gelinin olacakti diye :) international gidiyor bizimkiler :))

bi arastir bence

Canim benim türkce öğretmenliği bakalım dilden sonra yeni bir bölüm okumayı düşünüyorum. Banada bu matarnelle kısımlarında is bulabileceğimi söylediler ama dil hala yetersiz:KK43:(

X