- 28 Şubat 2011
- 13.781
- 15.382
Oylemi ne is yapiyor esin ? Gorusuruz belki senleAa biliyorum orayı esim oralarda çalışıyor :))
Oturdugumuz yerin yakiniydi hemen aulnay sous bois yineKursa nereye gîtmistin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylemi ne is yapiyor esin ? Gorusuruz belki senleAa biliyorum orayı esim oralarda çalışıyor :))
Oturdugumuz yerin yakiniydi hemen aulnay sous bois yineKursa nereye gîtmistin?
evet canim kurstan tanistiklarim var ilk geldigim ay tanistim ilerlettik dostlugu onlarinda kimsesi yok yeni geldiler buraya.. Cok ihtiyac olunca kendim alisverise gidiyorum canim..
Yok canim bu sene gitmiyoruz biz. Gozlerimde agri var hic muane olmadim simdiye kadar olcam insallah,esimde lazer yaptircak uzagi goremiyo canim. Bende ankaradan geldim
denizcim burda meslegine devam edebilirsin.
esim biriyle tanismis, cok sasirmis, hosuna gitmis aksam gelir gelmez anlatmisti :)
turkiyede matematik ogretmenligi yapan biri buraya damat olarak gelmis. fransizcayi iyice ilerletmis, bazi islemler sanirim formasyon falan yapmis. smdi fransiz okullarindan birinde matematik ogretmenligi yapiyormus.
bi arastir bence
Evet canim helal yerlerden baska alinmamasi lazim zaten
Meraba canim hosgeldin. PArisin neresindensin ? Bende paristeyim..
aynen lapinu.. isin garibi ben gebelik oncesi testler yaptirdigimda cmv gecirmistim ve bi insan bi virusu omrunde 1 defa gecirirmis. 2. defa gecirmek binde bir goruluyormus.
tahlil sonuclarini duydugunda jinekologum cok sasirmisti. nasi olur ki o virusu zaten gecirmistin demisti.. ne kadar sanssiz oldugumu soylemisti. simdi "iyi ki fransiz doktorlari dinlememissin" diyor.
seneye gidersiniz insallah iyimis kizkiza oturur kalkkar gezersiniz bi zamanlar biz oyleydik tasindi arkadaslarim cok yanlizlik cekiyorum ne gezmek istiyor canim nede bisey yapmak
Yaptik bit hâta. Dusunmuyor degilim bazen donusu :))
Yakin olsaydik gorusurduk canim senle.. Yine bulursun arkadas kendine yavas yavas cevre edinirsin merak etme..
Kizlar araplar ve zenciler hakkinda ne dusunuyosunuz birde chinois lar hakkinda
o birisi ben oluyorum sanirim
Yakin olsaydik gorusurduk canim senle.. Yine bulursun arkadas kendine yavas yavas cevre edinirsin merak etme..
Kizlar araplar ve zenciler hakkinda ne dusunuyosunuz birde chinois lar hakkinda
benim eltim marocaine sence ne dusunmeliyim canim
evet ne kadar iyi olurdu bide cok ortak yonumuz var iyi anlasirdik eminim benim cevre yapmam imkansiz cunku turk yok burda :2: baska irktan insanlarla samimiyet kurmayi tercih etmiyorum meraba meraba o kadar samimiyet kurmak istemiyorum turkler disinda araplari seviyorum ben bi zararlari yok zencilerin bazilari fena chinoislarda cok cakal bence
denizcim burda meslegine devam edebilirsin.
esim biriyle tanismis, cok sasirmis, hosuna gitmis aksam gelir gelmez anlatmisti :)
turkiyede matematik ogretmenligi yapan biri buraya damat olarak gelmis. fransizcayi iyice ilerletmis, bazi islemler sanirim formasyon falan yapmis. smdi fransiz okullarindan birinde matematik ogretmenligi yapiyormus.
bi arastir bence