- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
Gercekten mi :44::44:
denizcim burda meslegine devam edebilirsin.
esim biriyle tanismis, cok sasirmis, hosuna gitmis aksam gelir gelmez anlatmisti :)
turkiyede matematik ogretmenligi yapan biri buraya damat olarak gelmis. fransizcayi iyice ilerletmis, bazi islemler sanirim formasyon falan yapmis. smdi fransiz okullarindan birinde matematik ogretmenligi yapiyormus.
bi arastir bence
denizcim burda meslegine devam edebilirsin.
esim biriyle tanismis, cok sasirmis, hosuna gitmis aksam gelir gelmez anlatmisti :)
turkiyede matematik ogretmenligi yapan biri buraya damat olarak gelmis. fransizcayi iyice ilerletmis, bazi islemler sanirim formasyon falan yapmis. smdi fransiz okullarindan birinde matematik ogretmenligi yapiyormus.
bi arastir bence
Ama bi anda nasi guvenicez ki tam ifade edemiyoruz kendimizi :44:Kızlar neden ilede turk arkadas istiyorsunuz yabancı olmaları daha iyi fransizcanizin ilerlemesindede cok faydası olur
Peki gorusuyo musunuz?cok gercekten :))
Kızlar neden ilede turk arkadas istiyorsunuz yabancı olmaları daha iyi fransizcanizin ilerlemesindede cok faydası olur
Ama bi anda nasi guvenicez ki tam ifade edemiyoruz kendimizi :44:
Peki gorusuyo musunuz?
Bizim burdada hic yok canim turk,oturdugum yere uzak turkler hep..
Zencileri sevmiyorum cok gurultu yapiyolar vidir vidir susmuyolar,araplar dersen cok sapik pis insanlar cinlilerden nefret ediyorum ne bulsa yiyolar
Cinliler hakkinda Bisey yazardim ama Lapinu hamile ve etkilenir yazdigimdan o yuzden yazmiycam..
Ya canim illede samimi olcan diye birsey yoki Şakir Şakir yaziyosun konuşursun cat pat
hahaha lapinu!!
ruzgargulu sana diyo bak duydun mu ? :))
iyi geceler deniz...
ruzgargulu, SIK SIK olmasa da gorusuyoruz. cok mu kotuluklerini gordun araplarin :)
J'ai sommeil les filles,moi je me couche..
A demain.
Bonne nuit..
Neyi kiz anlamadım simdi
ruzgargulu, acaba baska milletler bizim hakkimizda neler dusunuyordur ?
dediklerine katiliyorum ama genelleme yapmamalisin, insanlara onyargiyla yaklasma bence canimbeni dogurtan ebe zenciydi afedersin her pisligimde o kadincagiz dibimdeydi.. utancimdan je suis desole deyip durdum dogumdan sonra. cok iyi davrandi, cok cok sevdim kendisini...
paristeki universite hastanesinde karnimdan su alacaklari zaman bir zenci adam ustumu basimi orttu sagolsun. ben basortuluyum. ameliyat masasinda cirilciplaktim. cok rahatsiz oluyordum. tekerli sandalyeye oturttuklarinda ben bi yandan aglarken bi yandan o beni sardi orttu her basimi falan..