Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Canim benim türkce öğretmenliği bakalım dilden sonra yeni bir bölüm okumayı düşünüyorum. Banada bu matarnelle kısımlarında is bulabileceğimi söylediler ama dil hala yetersiz(

Canim benim türkce öğretmenliği bakalım dilden sonra yeni bir bölüm okumayı düşünüyorum. Banada bu matarnelle kısımlarında is bulabileceğimi söylediler ama dil hala yetersiz(

Kızlar neden ilede turk arkadas istiyorsunuz yabancı olmaları daha iyi fransizcanizin ilerlemesindede cok faydası olur

katiliyorum lapinu!
fransiz eltim benden sonra evlendi turkce de bilmedigi icin cok faydasi oldu bana :) pratik yapma imkani buldum sayesinde.
esimin arap arkadaslarinin esleriyle, bazilari fransiz hatta gorustugumde memnun oluyorum. fransizca konustugum icin kendileri de memnun oluyorlar :)

yazmasanda anladim diyecegini biliyorum soyluycegini sana katiliyorum hayatta cin restorantina gidip yemek yemem ustune para verseler avrupa ve arap ulkeleriinden baska bir yere gezmeye falan gitmem ucaga binmekten cok korkarim aslinda binince o kadar kalmiyor ama o sene fransadan brezilyaya giden ucuk okyanusta dustu ya ondan sonra dedim kendi kendime ne cini japonu ne brezilya amerikasi ben bi turkiyeye gider turkiyeden avrupaya gelirim aslada cin yemegi falanda yemem ayrica zencilerede katiliyorum benim eski alt komsu her cuma cumartesi parti yapardi yatamazdik sikayet ustune sikayet ederlerdi hergun karisini dover cocuklari susmaz surekli aglardi kurtulduk onlardan tasininca

hahaha lapinu!!
ruzgargulu sana diyo bak duydun mu ? :))

iyi geceler deniz...

ruzgargulu, SIK SIK olmasa da gorusuyoruz. cok mu kotuluklerini gordun araplarin :)

Dusunmemlazim canim anladım tmm mesajı görmemiştim

Bu arada gercek isimleriniz ne kızlar benimki leyla
Nikleriniz uzun isim daha kolay olur

ruzgargulu, acaba baska milletler bizim hakkimizda neler dusunuyordur ?
dediklerine katiliyorum ama genelleme yapmamalisin, insanlara onyargiyla yaklasma bence canim beni dogurtan ebe zenciydi afedersin her pisligimde o kadincagiz dibimdeydi.. utancimdan je suis desole deyip durdum dogumdan sonra. cok iyi davrandi, cok cok sevdim kendisini...
paristeki universite hastanesinde karnimdan su alacaklari zaman bir zenci adam ustumu basimi orttu sagolsun. ben basortuluyum. ameliyat masasinda cirilciplaktim. cok rahatsiz oluyordum. tekerli sandalyeye oturttuklarinda ben bi yandan aglarken bi yandan o beni sardi orttu her basimi falan..

Evet Bencede kızlar biraz on yargı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…