- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
Hmmm ben bunun aynısını 1 şu bardağı rendelenmis havuç ilavesi ile yapıyorum. Veya elma eklerim ama hiç sade cevizli yapmadım :)Malzemeler
Hazırlanışı
- 1 su bardağı süt
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket kabartma tozu
- 1/4 su bardağı sıvı yağ
- 1 paket vanilya
- Aldığı kadar un (2 buçuk su bardağı kadar)
- 2 çorba kaşığı tarçın
- 1 su bardağı dövülmüş ceviz
Yumurta ve şekeri beyazlayıncaya kadar iyice çırpın. Daha sonra süt, yağ, un, kabartma tozu, vanilyayı ekleyerek çırpın. Kek hamuru
iyice karıştığında tarçın ve cevizleri ekleyerek karıştırın ve yağlanmış kek kalıbına dökerek 170 derecede pişirin.
Péridurale yaptın mi doğumda?oo son gunlerinmis
bol bol yuruyus yapmani tavsiye ederim canim
benim 3. dogum gecikdi biraz 41+3 de dogdu
daglar taslar astim desem yeridir,kendi gelmezse suni sanci verceklerdi korkumdan merdivenler indim çikdim çokk yurudum
iki çocugu kosuya birakip yuruyuse gidiyordum o derece ( okullar tatildi )
çok kolay bi dogumum oldu evde dogurcakmsim az kalsin :)
darisi basina oyle kolay dogumun ..
bide ben hurmayi çok yemsitim rahim açilmasina yardim ediyor diye duydum
İlk ikisinde yaptirdim.3. De zaman olmadi oglum doguvrrdi:)Péridurale yaptın mi doğumda?
dusunmemlazim Canim tebrik ederim hamileymissin :) Allah kolay dogumlar nasip etsin..
Benim iyi gidiyor sukur..
Catlaklar icin ne kdr krem kullandimsa kâr etmedi catladim
Bebeğin imzasi olsun oda napayim :)
Araba kullaniyor musun hala ? Esim hic istemiyor kullanmami
Yine de kullaniyorum iste. Amin cumlemiz icin InSallah.Sağol inşallah sağ salim sağlıkla güzel bir doğum olsun senin için de.. çatlak kremleri sadece para tuzağı bence :) catlayacaksan çaTliyorsun. Ben ilkinde badem yağı sürerdim bazen bunda hiç birşey kullanmadım.
Araba sadece okul ve ev arası kullanıyorum o da 2 dk sürüyor sadece.
Canim ben nette cok arastirdim islami isim olsun dedim anlamina bayildim cinsiyetini ogrendikten sonra selim olsun dedim anlamida cok onemli ismin selim ismin de kimi taniyorsam hepsi mukemmel insanlardi sanirim isim karekteri yansitiyor benim ismim selma bir buyuk oglumun ismi serhat uyumda sagliyordu...dusunursen terettut etme derim bir gelinimizde bu ismi dusunuyordu ben koydugum icin vazgecmisti simdi cok pisman bir oglum daha olursa kesinlikle bu ismi koyacam diyor....Ben araba hamileligimde cok kullandim uzun yollara bile ciktim 130 île uzun yol olunca biraz bel agrisi oluyordu...bu arada neden suni sanci. Alacaksinki dogumuna daha var....Serwelllllll inanır misin iki isim arasindayiz. Biri selim :) hatta bi ara bebekten bahsederken selim diye konuşuyorduk bayagi alismistim. Yani oğlunun ismini çok beğendim maşallah allah bagislasin..
bana da hastane doktoru suni sancı teklif etti. Şimdilik kabul etmedik yarın kendi doktoruma goruneyim onun fikrini alayım istedim. Dua edin bizim için...
merhaba mesajınızı okudum bende matematik öğretmeniyim ve önümüzdeki yıllarda eş nedeneiyle fransa ya gelme durumum var orda çalışabilirmiyim sizce?denizcim burda meslegine devam edebilirsin.
esim biriyle tanismis, cok sasirmis, hosuna gitmis aksam gelir gelmez anlatmisti :)
turkiyede matematik ogretmenligi yapan biri buraya damat olarak gelmis. fransizcayi iyice ilerletmis, bazi islemler sanirim formasyon falan yapmis. smdi fransiz okullarindan birinde matematik ogretmenligi yapiyormus.
bi arastir bence
Selam canım naber?burası sessiz kalmış sanırım bir aydır kızlar nasılsınız ?
Çok beğendim topiğinizi ben türkiyedeyim ama işim eşim fransızlarla idi 4 aydır çalışmıyorum ilerde fransada yaşarsam hayat nasıl diye okudum topiğinizi nerede oturuyosun fransada?Selam canım naber?
Ara sıra yazıp kayboluyoruz :)
Hoşgeldin aramıza :)Çok beğendim topiğinizi ben türkiyedeyim ama işim eşim fransızlarla idi 4 aydır çalışmıyorum ilerde fransada yaşarsam hayat nasıl diye okudum topiğinizi nerede oturuyosun fransada?