- 2 Mayıs 2015
- 294
- 57
HoşbuldukHoşgeldin aramıza :)
Paristeyim ben dili biliyorsan daha kolay tabi ki
Tşk ederim canım sağolasın..Bebeğini sağlıkla al kucağına canım
Dili biliyorum
Merhabamerhaba mesajınızı okudum bende matematik öğretmeniyim ve önümüzdeki yıllarda eş nedeneiyle fransa ya gelme durumum var orda çalışabilirmiyim sizce?
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün adını ne koydunuz?Merhaba
Sanirim calisabilirsin.
evet oğlumuz dogdu çok şükür.
Evet F2 yani 2 pieces salon ve tek oda oluyor. Kira yardımı kazanca göre değişiyor durumunuza bağlı yani.kızlar bazen internetten evlere bakıyorum Fransadaki size bişey sormak istedim 2 pieces dediği zaman sadece yatak odası ve salon oluyor değilmi kiralar pahalı baya ama caf yardımı geliyor sanırım değil mi?
teşekkürler.nasılsın ?Evet F2 yani 2 pieces salon ve tek oda oluyor. Kira yardımı kazanca göre değişiyor durumunuza bağlı yani.
çocuklar nasıl ?kardeşine alıştı mı oğlun?Evet F2 yani 2 pieces salon ve tek oda oluyor. Kira yardımı kazanca göre değişiyor durumunuza bağlı yani.
Maşallah ikisinede normal tabi biraz kıskançlık olucak annesini paylaşıyor ilk defa ama arkadaşta geldi ona biraz büyüdü mü oyunlar oynar kardeşiyleİyiyiz canım teşekkür ederiz. Oğlum kardeşini seviyor o kadar ki tepesinden inmiyor :) elinden gelse kucağıma alamayacağım. Kıskanıyor tabiki hırçınlasti ama normal onun da ilk defa kardeşi oldu onu da anlamak lazım :)
merhabamerhabalar
Nasilsin fransada mi yasiyorsun neresinde?
merhaba. paris 19 arrondissement. sizler?Nasilsin fransada mi yasiyorsun neresinde?
Nasilsiniz kizlar sicaklar nasil geciyor?merhaba. paris 19 arrondissement. sizler?