Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

kızlar bazen internetten evlere bakıyorum Fransadaki size bişey sormak istedim 2 pieces dediği zaman sadece yatak odası ve salon oluyor değilmi kiralar pahalı baya ama caf yardımı geliyor sanırım değil mi?

les carnets de julie diye bi program var tv5 te izleyen varmı aranızda çok güzel şeyler yapıyorlar insanın canı çekiyor

kızlar bazen internetten evlere bakıyorum Fransadaki size bişey sormak istedim 2 pieces dediği zaman sadece yatak odası ve salon oluyor değilmi kiralar pahalı baya ama caf yardımı geliyor sanırım değil mi?
Evet F2 yani 2 pieces salon ve tek oda oluyor. Kira yardımı kazanca göre değişiyor durumunuza bağlı yani.

İyiyiz canım teşekkür ederiz. Oğlum kardeşini seviyor o kadar ki tepesinden inmiyor :) elinden gelse kucağıma alamayacağım. Kıskanıyor tabiki hırçınlasti ama normal onun da ilk defa kardeşi oldu onu da anlamak lazım :)

İyiyiz canım teşekkür ederiz. Oğlum kardeşini seviyor o kadar ki tepesinden inmiyor :) elinden gelse kucağıma alamayacağım. Kıskanıyor tabiki hırçınlasti ama normal onun da ilk defa kardeşi oldu onu da anlamak lazım :)
Maşallah ikisinede normal tabi biraz kıskançlık olucak annesini paylaşıyor ilk defa ama arkadaşta geldi ona biraz büyüdü mü oyunlar oynar kardeşiyle

Parisin dışında ama çok ta uzak olmayan türklerin olduğu huzurlu yaşanabilecek bölgeler nereleri tavsiye edebileceğiniz?

X