Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Saol cnm.gecene kdr ben ysdlandim valla.uyku yok.hrr sekilde kucakda ayakda agliyor.sanki baskasinin cocugu kucahima alinca susmuyor.senin hamilelik nasil gidiyor
İnşallah rahata erersin sen de.. Şükür iyi bi problem yok benim de. Yürüyüşe başladım şimdiden.

SAGOL CNM AMIN INSALLAH RABBIM BENIDE SEVINDIRSIN.
SEN KAC YIL SONRA GEBE KALDIN CNM???
Amin canım..
2 sene tedaviye gittim son doktoruma canım en son tüp bebekle oldu.. Onda önce 1 senesi boşa gitmişti doktorun teki oyaladı beni resmen. Çocuk için gittim bana adet düzenleyici hap veriyor kadın, pco var ya bende.. Neyseki bu doktor uzmandı ve çok memnun kaldım ilgisinden tedavi aşamasından.. Allah herkese nasip etsin zor bir süreç gerçekten.. 3 sene sonra kavuştum anlayacağın

CNM GITTIGIN MERKEZIN BILGILERINI VERIRMISIN???

saol canim insalllahh, uyur belki diye banyo yapturdim simdi, iki de buyukler var çok zor kuçuk aglayinca hiç biise yetisemiyorum

saol canim insalllahh, uyur belki diye banyo yapturdim simdi, iki de buyukler var çok zor kuçuk aglayinca hiç biise yetisemiyorum
CNM UYKUSUNU ERKEN SAATLERDE YAP VE UZERINE BILDIGIN BUTUN KISA SURELERI OKU.
RABBIM KOLAYLIK VERSIN COCUK BUYUTMEK GERCEKTEN ZOR...

yuruyuyusunu duzenli yap canim, doguma çok faydasi olacakdir
kasilmalarin yani karninda sertylesme olmadigi surece yurumeni aksatma
Allah kolay dogum nasip ertsin, sagliklica al kucagina bebisini insllah

CNM UYKUSUNU ERKEN SAATLERDE YAP VE UZERINE BILDIGIN BUTUN KISA SURELERI OKU.
RABBIM KOLAYLIK VERSIN COCUK BUYUTMEK GERCEKTEN ZOR...
oglen 3 de uyanmisti cnm; belki 10 kere uyudu geri kakdi
gazi oluyor agliyor susturamiyorum emziriyorum
bu sefer çok yedigi için karni agriyor yine aggliyor
3. çocuk ama bu velet bana ezber bozedurdu tecrubesiz gibi bocaliyorum susmuyor çok ben boyle bisey gormedim hiç

HAKLISIN BUTUN COCUKLAR AYNI OLMUYOR ISTE.
BENIM ELTIM PES PESE 4 TANE YAPTI.
BU 5. OLDU AMA DIGERLERI GIBI DEGIL KADINI MUMA CEVIRDI.
HIC SUSMUYOR VE HEP ANNESININ KUCAGINI ISTIYOR.
ODA BUNDA SENDELEDI VALLA SANKI ILK COCUGU GIBI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…