- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 31
Hoşgeldin canım nasılsın?MERABA CNM BEN VARIM
IYIM SEN NASILSIN CNM HAMILELIK NASIL GIDIYOR?????Hoşgeldin canım nasılsın?
Valla Maral doğum yapmış olmalı diğer arkadaşlardan haberim yok.. Bebeği olan bıraktı gitti bizi :)DIGER ARKADASLAR DOGUM ETTIMI ACABA????
KIMSE YAZMAMIS HIC.
Hamdolsun iyi gidiyor canım bi sıkıntı yok..IYIM SEN NASILSIN CNM HAMILELIK NASIL GIDIYOR?????
MALESEF YOK CNM 5 YILLIK EVLIYIM BURDA.Hamdolsun iyi gidiyor canım bi sıkıntı yok..
Senin çocuk var mıydı?
MASALLAH GOZUN AYDIN CNM CINSIYETI NE????Biz 50 gunluk olduk.emmesi guzel .gazi var uyyamiyor bende cok yotuluyorum
İnşallah senin de olur canım. Ben de tüp bebekle hamile kaldım biliyorsun.. 5 negatif aşılamam var. İnşaAllah Rabbim yüzünü güldürürMALESEF YOK CNM 5 YILLIK EVLIYIM BURDA.
2 KEZ ASILAMA YAPTIRDIM OLMADI.
RAMAZAN SONRASI TUP BEBEK ICIN GIDICEZ .
Maşallah canım. Geçer zamanla onlar da :)Biz 50 gunluk olduk.emmesi guzel .gazi var uyyamiyor bende cok yotuluyorum
Saol cnm.gecene kdr ben ysdlandim valla.uyku yok.hrr sekilde kucakda ayakda agliyor.sanki baskasinin cocugu kucahima alinca susmuyor.senin hamilelik nasil gidiyorMaşallah canım. Geçer zamanla onlar da :)
SAGOL CNM AMIN INSALLAH RABBIM BENIDE SEVINDIRSIN.İnşallah senin de olur canım. Ben de tüp bebekle hamile kaldım biliyorsun.. 5 negatif aşılamam var. İnşaAllah Rabbim yüzünü güldürür
İnşallah rahata erersin sen de.. Şükür iyi bi problem yok benim de. Yürüyüşe başladım şimdiden.Saol cnm.gecene kdr ben ysdlandim valla.uyku yok.hrr sekilde kucakda ayakda agliyor.sanki baskasinin cocugu kucahima alinca susmuyor.senin hamilelik nasil gidiyor
Amin canım..SAGOL CNM AMIN INSALLAH RABBIM BENIDE SEVINDIRSIN.
SEN KAC YIL SONRA GEBE KALDIN CNM???
CNM GITTIGIN MERKEZIN BILGILERINI VERIRMISIN???İnşallah rahata erersin sen de.. Şükür iyi bi problem yok benim de. Yürüyüşe başladım şimdiden.
Amin canım..
2 sene tedaviye gittim son doktoruma canım en son tüp bebekle oldu.. Onda önce 1 senesi boşa gitmişti doktorun teki oyaladı beni resmen. Çocuk için gittim bana adet düzenleyici hap veriyor kadın, pco var ya bende.. Neyseki bu doktor uzmandı ve çok memnun kaldım ilgisinden tedavi aşamasından.. Allah herkese nasip etsin zor bir süreç gerçekten.. 3 sene sonra kavuştum anlayacağın
saol canim insalllahh, uyur belki diye banyo yapturdim simdi, iki de buyukler var çok zor kuçuk aglayinca hiç biise yetisemiyorumİnşallah rahata erersin sen de.. Şükür iyi bi problem yok benim de. Yürüyüşe başladım şimdiden.
Amin canım..
2 sene tedaviye gittim son doktoruma canım en son tüp bebekle oldu.. Onda önce 1 senesi boşa gitmişti doktorun teki oyaladı beni resmen. Çocuk için gittim bana adet düzenleyici hap veriyor kadın, pco var ya bende.. Neyseki bu doktor uzmandı ve çok memnun kaldım ilgisinden tedavi aşamasından.. Allah herkese nasip etsin zor bir süreç gerçekten.. 3 sene sonra kavuştum anlayacağın
CNM UYKUSUNU ERKEN SAATLERDE YAP VE UZERINE BILDIGIN BUTUN KISA SURELERI OKU.saol canim insalllahh, uyur belki diye banyo yapturdim simdi, iki de buyukler var çok zor kuçuk aglayinca hiç biise yetisemiyorum
yuruyuyusunu duzenli yap canim, doguma çok faydasi olacakdirİnşallah rahata erersin sen de.. Şükür iyi bi problem yok benim de. Yürüyüşe başladım şimdiden.
Amin canım..
oglen 3 de uyanmisti cnm; belki 10 kere uyudu geri kakdiCNM UYKUSUNU ERKEN SAATLERDE YAP VE UZERINE BILDIGIN BUTUN KISA SURELERI OKU.
RABBIM KOLAYLIK VERSIN COCUK BUYUTMEK GERCEKTEN ZOR...
HAKLISIN BUTUN COCUKLAR AYNI OLMUYOR ISTE.oglen 3 de uyanmisti cnm; belki 10 kere uyudu geri kakdi
gazi oluyor agliyor susturamiyorum emziriyorum
bu sefer çok yedigi için karni agriyor yine aggliyor
3. çocuk ama bu velet bana ezber bozedurdu tecrubesiz gibi bocaliyorum susmuyor çok ben boyle bisey gormedim hiç