Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

:) okullar sizin orada bu cuma mi haftaya cuma mi tatile giriyor? kolaylıkla güzellikle gelsin inş. Allah yardimcin olsun

burada da 20 sinde tatil. diğer çocuklar kaç yaşında? Hamilelik boyunca nasıl karsiladilar
5 ve 6.5 yasindalar yaklasik
heyecan ve merakla bekliyolar kardeslerini, simdiye akadar olumsuzluk yasamadik
uzakdan davulun sesi ho$ gelir , bebek eve gelince nolur bilemem ama kizim çok duskundur kardesine kiyamaz hiç bunadaa oyle olacgini duusnuyorum
oglumsa yani 5 yasinda olan o daha hirçin bi çocuk ablasina gore elimden gelenin fazlaisni yapmam lazim araalrinda dengeyi bozmamak için , isim zor yani farkindayim :)

HAYIRLISI OLSUN .SANIRIM TUP BEBEK YAPMISTINIZ HANGI MERKEZE GITTINIZ YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM CNM BENDE 5 YILDIR BURDA BEBIS ICIN UGRASIYORUM AMA TUP BEBEK ICIN MERKEZ BILMIYORUM.
Tşk ederim Allah size de nasip eder İnşallah..
Ben özel hastanede tedavi oldum zaten sigorta karşılıyor önce aşılama enson da klasik tüp bebek yöntemi denedik 5 negatif aşılamam var..
Tedavi görüyor musun peki?

cnm bende 2 yildir klomen, catlatma ignesi denedim.2 de asilama denedim olmadi .benim oturum yok sigorta karsilamiyor 45 bolgesinde orleansta merkeze sorduk.7.000 euro istediler. tup icin dosya aldim mecbur bebis icin gitsin artik 5 yilim biticek.dogal olmadi asiyla olmadi sira tupte kismet insallah olur.
cnm sen hangi bolgedesin ????
merkezin bilgilerini verebilirmisiniz???

HAKLISIN BEN DE OYLE DUSUNUYORUM IKI DILE DE HAKIM OLMASI ICIN ISTIKRARLI SEKILDE DUYMASI LAZIM AYNI KISIDEN. AYNI FAKULTEDEN MEZUN OLMUSUZ NE GUZEL SEN DEVAM EDEBILMISSIN. INSALLAH DAHA DA ILERLERSIN.
Evet canim
İnsallah sen de is hayatinda cok basarili olursun. :)
Nasilsin bayadir yazamamisim?

Poupette isimsiz mi kaldı yavrucak :) biz de karar VeremediK.
Valla isimsiz hala zor ismis.
Oluruna biraktik konusmuyoruz artik. Umarim dogduktan sonra isimsiz kalmaz. Sen de bi an once bulursun icine sinen bi isin insallah var mi aklinda bir seyler

cnm 45 montargisteyim ben daha once de yazmistim buraya.bebisim gelmiyor cok uzuluyorum gurbet yordu beni cok caresiz hissediyorummm
Insallah kisa zamanda kavusursun minigine umutsuzluga kapilma sakin.

kizlar isim olarak ne ye dikkate diyorsunuz .. ben doguraacgim nerdeyse ama hala isim bulamdik, telafuza da çok takiyorum ben : (

hakan la emirhan arasinda hangisini seçersiniz ?

Gunaydinnn:)
kizlar isim olarak ne ye dikkate diyorsunuz .. ben doguraacgim nerdeyse ama hala isim bulamdik, telafuza da çok takiyorum ben : (

hakan la emirhan arasinda hangisini seçersiniz ?
Ben de telafuza onem veriyorum. Hakan ve emirhan yanlis okunur H gectigi icin icinde.
Erdem geldi aklima. Emir de guzel ama Emre ile cok benziyor diyorsan koyma canim. İcinize sinen bi isim bulursunu umarim bebis dogunca:)
Yok hic birsey. Ben de kafamı yormuyorum pek. Ay Hayirlisi ile bir doğsunlar da son dk inşallah birseyler bulunur
Ben de resmen kendimi parcaladim
Simdi senin gibi yapiyorum.
Esim de diyor aklimizda bikac isim var zamanla hangisine isinirsak/dogunca hangisini yakistirirsak o olur. :)

yok hakan akan olurda
buyuk oglumun adi emre
o yuzden emir istemiyorum, ikisi ni ayni cumlede kullaninca hiç anlasilmiyor kimden bashettigin yani çok asiri benziyor : (((
anladım. benim de sevdiğim isimlerden biridir erdem. Anlamli bir isim düşünebilirsin.
Bir tanıdığın oğulları emre ve enes fikir olmasi açısından :)
eşim de geçen enes olsun diyordu severim o ismi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…