- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
:) okullar sizin orada bu cuma mi haftaya cuma mi tatile giriyor? kolaylıkla güzellikle gelsin inş. Allah yardimcin olsunevet son zamanlardayiù artik,her an gelebilir gibi bi zamn içinde olsakda okullarin tatilini bulur insallah, bi iki hafta dogmaz gibime geliyor yani insl gelmezz
elimde olsa butun gun yaticam dogmasin diye :)))))))))) ama nerdeee, çocuklarla yatma dinlenme luks bana :)
okullar ayin 20 sine tatil:) okullar sizin orada bu cuma mi haftaya cuma mi tatile giriyor? kolaylıkla güzellikle gelsin inş. Allah yardimcin olsun
5 ve 6.5 yasindalar yaklasikburada da 20 sinde tatil. diğer çocuklar kaç yaşında? Hamilelik boyunca nasıl karsiladilar
he tecrube var biraz, biriisne yan baksam oteki bana niye bakmadin diye surat asarKesinlikle işin zor :) olsun sağlık olsun. Dengeyi tutturduktan sonra sorun olmaz inş. Zaten tecrübelisindir iki çocuklu biri olarak.
he tecrube var biraz, biriisne yan baksam oteki bana niye bakmadin diye surat asar
Tşk ederim Allah size de nasip eder İnşallah..HAYIRLISI OLSUN .SANIRIM TUP BEBEK YAPMISTINIZ HANGI MERKEZE GITTINIZ YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM CNM BENDE 5 YILDIR BURDA BEBIS ICIN UGRASIYORUM AMA TUP BEBEK ICIN MERKEZ BILMIYORUM.
Allah razı olsun canım sağolasın Allah isteyen herkese versin..Ayy nasıl sevindim anlatamaminşallah hayırlısı ile kucağına da alırsınız.. maşallah maşallah
cnm bende 2 yildir klomen, catlatma ignesi denedim.2 de asilama denedim olmadi .benim oturum yok sigorta karsilamiyor 45 bolgesinde orleansta merkeze sorduk.7.000 euro istediler. tup icin dosya aldim mecbur bebis icin gitsin artik 5 yilim biticek.dogal olmadi asiyla olmadi sira tupte kismet insallah olur.Tşk ederim Allah size de nasip eder İnşallah..
Ben özel hastanede tedavi oldum zaten sigorta karşılıyor önce aşılama enson da klasik tüp bebek yöntemi denedik 5 negatif aşılamam var..
Tedavi görüyor musun peki?
cnm 45 montargisteyim ben daha once de yazmistim buraya.bebisim gelmiyor cok uzuluyorum gurbet yordu beni cok caresiz hissediyorummmMerhaba canım. 45 in Neresindeyiz? Inşallah senin de en kisa zamanda bir minik in olur...
Evet canimHAKLISIN BEN DE OYLE DUSUNUYORUM IKI DILE DE HAKIM OLMASI ICIN ISTIKRARLI SEKILDE DUYMASI LAZIM AYNI KISIDEN. AYNI FAKULTEDEN MEZUN OLMUSUZ NE GUZEL SEN DEVAM EDEBILMISSIN. INSALLAH DAHA DA ILERLERSIN.
Valla isimsiz hala zor ismis.Poupette isimsiz mi kaldı yavrucak :) biz de karar VeremediK.
Insallah kisa zamanda kavusursun minigine umutsuzluga kapilma sakin.cnm 45 montargisteyim ben daha once de yazmistim buraya.bebisim gelmiyor cok uzuluyorum gurbet yordu beni cok caresiz hissediyorummm
yok hakan akan olurdaTek emir bence :) fransızca ya ters durmuyor hem de. Hakan akon oluyor herhalde :-s
Ben de telafuza onem veriyorum. Hakan ve emirhan yanlis okunur H gectigi icin icinde.kizlar isim olarak ne ye dikkate diyorsunuz .. ben doguraacgim nerdeyse ama hala isim bulamdik, telafuza da çok takiyorum ben : (
hakan la emirhan arasinda hangisini seçersiniz ?
Ben de resmen kendimi parcaladimYok hic birsey. Ben de kafamı yormuyorum pek. Ay Hayirlisi ile bir doğsunlar da son dk inşallah birseyler bulunur
anladım. benim de sevdiğim isimlerden biridir erdem. Anlamli bir isim düşünebilirsin.yok hakan akan olurda
buyuk oglumun adi emre
o yuzden emir istemiyorum, ikisi ni ayni cumlede kullaninca hiç anlasilmiyor kimden bashettigin yani çok asiri benziyor : (((