Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Hoşgeldin canım nasılsın :)
Senin de günün kalmamış cinsiyeti ne bebeğinin 3. Cüydü sanırım demi :)
ho$buldum canim .. evet artik gunumuz dolgu sayilir
bugun hastaneye gittim kontraksiyonlar oluyor diye olur normal çocuk dogacak dediler :)) bekluyoruz yani iste
3. canim Allah izin verirse ..

sen nasilsin, niye gelmiyorsunuz buralara hiç

ho$buldum canim .. evet artik gunumuz dolgu sayilir
bugun hastaneye gittim kontraksiyonlar oluyor diye olur normal çocuk dogacak dediler :)) bekluyoruz yani iste
3. canim Allah izin verirse ..

sen nasilsin, niye gelmiyorsunuz buralara hiç

Hadi hayırlısı kolay doğumlar dilerim..
Ben de iyiyim canım ne olsun ara sıra bakıyorum ben.. Bir derdim var daki konuları okuyorum felan filan
Yemek topiklerine gidiyor musun?

Hadi hayırlısı kolay doğumlar dilerim..
Ben de iyiyim canım ne olsun ara sıra bakıyorum ben.. Bir derdim var daki konuları okuyorum felan filan
Yemek topiklerine gidiyor musun?
saol canim amin insallahhhhhhh
ben bu araa sadece subat annelerine bakiyorum arad bdv ye bakiyorum oarasi bagimlilik yapiyor dioye fazla bulamsiyorum :))))

gobi$da$larimla uslu uslu sohbet edip doguruyoz iste sirayla :))

yemek topigina bakmiyorum bu ara ne yalan soyleyim ,a slind aiyi olur bakmak, bugunlerde yine $a$iriyorum ne yeêk yapacagima : )))

sen oralardamisin halaa

Yok ben de takılmıyorum eskisi gibi..
E hamile olunca bi halsizlik olur zaten iyice ağırlık çökmüştür üzerine :)
Yürüyüş yapıyorsun deil mi :)

Son düzenleme:
Yok ben de takılmıyorum eskisi gibi..
E hamile olunca bi halsizlik olur zaten iyice ağırlık çökmüştür üzerine :)
Yürüyüş yapıyorsun deil mi :)
yuruyusu istiyorum ama elimde deil sanki, simdide kar yagdi , gribiz ailecek çocuklarida yurutemiyorum okula eve
kaldim boyle hareketsiz bi sekilde tosbaga gibi :))))

yuruyusu istiyorum ama elimde deil sanki, simdide kar yagdi , gribiz ailecek çocuklarida yurutemiyorum okula eve
kaldim boyle hareketsiz bi sekilde tosbaga gibi :))))

Kisin hamileligin kotu tarafi buymus. Halbuki bol hAreket etmek daha enerjik yapigor insani. Cinsiyet ne?
Masallah allah evlatlarinizi size bagislasin

Kisin hamileligin kotu tarafi buymus. Halbuki bol hAreket etmek daha enerjik yapigor insani. Cinsiyet ne?
Masallah allah evlatlarinizi size bagislasin
saol canim aminn, cumlemizinki
senin var daha zaamanin, martin oratsindan sonra 2 ay yurusen her yer yol olur :)))
benim iki numara nisan dogumlu çokk yurumustum tabi 40. haftada dodmustu zaman verdi bana yurumek için :)

İyiyim canım tşkler sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)
Evet okuyorum garip garip konular,. Diyorum ne kadar dertli insan var :)

Poupette senin ilk bebek mi cinsiyet ne :)
Allah kucagınıza almayı da nasip etsin

Oyle valla halimize sukur...
Evet ilk bebegim kizim olacak. Isim dusunuoruz. Sag ol canim. Sen evli misin cocuk var mi

saol canim aminn, cumlemizinki
senin var daha zaamanin, martin oratsindan sonra 2 ay yurusen her yer yol olur :)))
benim iki numara nisan dogumlu çokk yurumustum tabi 40. haftada dodmustu zaman verdi bana yurumek için :)

Aynen ben de oyle dusunuyorum cook himbillastim. Bakalim bizimkiler ne zaman dogacak zamaninda dogarlar insss seninki artik buyumus gerci:)

evet son zamanlardayiù artik,her an gelebilir gibi bi zamn içinde olsakda okullarin tatilini bulur insallah, bi iki hafta dogmaz gibime geliyor yani insl gelmezz
elimde olsa butun gun yaticam dogmasin diye :)))))))))) ama nerdeee, çocuklarla yatma dinlenme luks bana :)

Oyle valla halimize sukur...
Evet ilk bebegim kizim olacak. Isim dusunuoruz. Sag ol canim. Sen evli misin cocuk var mi

Maşallah :)
Hadi bakalım hayırlısı..
Ben evliyim 4 yıllık.. 3 sene çocuk istedik uğraştık tedavi için ilk 1 Senesi boşunaymış tabi de..
Sonunda geldi :)
2 aylık Hamileyim ben de nasip olursa eylülde doğacak İnşAllah :)

Bir iki hafta durur bence de daha.
Okuldayken onlar dinlen sen de cok yorma kendinii
Cok sevindimm canim. Sagligiyla gelsin insallah. Senin de hamileligin cok keyifli olur umarim :)

SELAM KIZLAR BEN DE BURDAYIM 3.5 SENE OLDU. HALA ALISTIGIM SOYLENEMEZ MALESEF. SON 1 YILDIR CALISIYORUM BIR DE KIZIM VAR BU SAYEDE BIRAZ IYIYIM SUKURLER OLSUN SIZ NELER YAPIYORSUNUZ.

SELAM KIZLAR BEN DE BURDAYIM 3.5 SENE OLDU. HALA ALISTIGIM SOYLENEMEZ MALESEF. SON 1 YILDIR CALISIYORUM BIR DE KIZIM VAR BU SAYEDE BIRAZ IYIYIM SUKURLER OLSUN SIZ NELER YAPIYORSUNUZ.

Beredesin canim
Calismak insanin alismasini cok yardimci oluyor bide arkadaslar...

Beredesin canim
Calismak insanin alismasini cok yardimci oluyor bide arkadaslar...
BUTUN SORUNUM BU ZATEN CANIM HIC HIC ARKADASIM YOK. ISYERINDEN ARKADASLAR VAR AMA FRANSIZCAM OTURUP DUYGULARIMI DUSUNCELERIMI DERTLERIMI PAYLASACAGIM KADAR DEGIL MALESEF. PARISE 150 KM UZAKTA UFAK BI KASABA BURASI IS GEREGI KUCUK YERDE OTURUYORUZ.

BUTUN SORUNUM BU ZATEN CANIM HIC HIC ARKADASIM YOK. ISYERINDEN ARKADASLAR VAR AMA FRANSIZCAM OTURUP DUYGULARIMI DUSUNCELERIMI DERTLERIMI PAYLASACAGIM KADAR DEGIL MALESEF. PARISE 150 KM UZAKTA UFAK BI KASABA BURASI IS GEREGI KUCUK YERDE OTURUYORUZ.

Onlarla konusa konusa gelisecek. Fr cok sabir isteyen bi dil.
Ben de zorlaniyorum onlari her zaman anlamakta vs. Sabirsizlar bide

Onlarla konusa konusa gelisecek. Fr cok sabir isteyen bi dil.
Ben de zorlaniyorum onlari her zaman anlamakta vs. Sabirsizlar bide
GERCEKTEN BAZILARI ANLAYISSIZ. ESIM BILE .BAZILARINA GORE TUM DUNYA FRANSIZCA BILMELI VE BILMEYENLER GARIPSENMELI BU ARADA YAVRUNUZU SAGLICAKLA KUCAGINIZA ALIN.
NE KADARDIR BURDASIN NERDE YASIYORSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…