- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kizda $ bile var : ) al sana international :))Ben de isim konusunda hem telaffuzà önem veriyorum. Hem de anlamlı olsun, dini çağrışım yapsin istiyorum. I, ü, Ö gibi türkçe karakter bulunmasın international olsun diyorum :)
haha güldürdün beni :))benim kizda $ bile var : ) al sana international :))
valla SIKILDIM 9 aydir bu isim konusundan kafayi yiycem, koyaacm rastgele bi isim içinede yumusak g olan:)))
CNM EMRE ISMINE ENES UYAR BENCEbenim kizda $ bile var : ) al sana international :))
valla SIKILDIM 9 aydir bu isim konusundan kafayi yiycem, koyaacm rastgele bi isim içinede yumusak g olan:)))
bencede uyar çokda guzel olur :)CNM EMRE ISMINE ENES UYAR BENCE
Elini cabuk tut canim seninde olur insallahBU TOPIKTE HERKES HAMIS YA BI BEN KALMISIM.
AH BI OLSA.CNM 5 YILDIR UGRASIYORUZ YOKElini cabuk tut canim seninde olur insallah
evet cnm 2 kez asilama denedik olmadi.simdi tupe gitmem gerekiyor ama malum burda randevu sira bekle dur.Doktora gittinizmi cnm?
Gülüm hamile misinCanım gözünaydınKızlar başım çatlıyor duramıyorum dolipran içsem birşey olur mu
Hamileyken içilebilir diyorlar
Gülüm hamile misinCanım gözünaydın
Yok her ilacı içme dikkatli ol
Akışta gördüm yazdığını hemen damladımÇok sevindim canım sabrın sonu selamet çok şükürOyy ablam benim Allah razı olsun evet çok şükür Rabbim nasip etti
20 lik diş kulak ve baş ağrısı yapıyo
Sen napıyorsun yemek topiklerinin Gülü :)
dolipran içebilirsin canimKızlar başım çatlıyor duramıyorum dolipran içsem birşey olur mu
Hamileyken içilebilir diyorlar