Akışta gördüm yazdığını hemen damladımÇok sevindim canım sabrın sonu selamet çok şükür
Allah kolaylık versin çok fenadırKullanabileceğin ilaçlar var ama doktoruna danışmadan sakın alma
İyiyim canım çok şükür
bu arada sen hamilemiydin :)Kızlar başım çatlıyor duramıyorum dolipran içsem birşey olur mu
Hamileyken içilebilir diyorlar
dolipran içebilirsin canim
9 ay boyunca bi dolipran bide gaviscon içebiliyoruz baska içemiyoruz kolay kolay ilaç
Canım benim Allah kolaylık versin umarım çabucak geçer sıkıntılarınDoktora sorayım bari :)
O yaptığın güzel şeylerden olsa de yesem şimdi kendim yapınca miğdem almıyor
Bulantı ve kusmalar başladı millet bitirdi ben başlıyorum daha :)
yok canim bekliyorum vallaTamam canım sağol..
Sen ne durumdasın gelmeye niyeti yok sanki :):)
Evet takvimi yeni yaptım ondan :)bu arada sen hamilemiydin :)
yeni gordum galiba tebrikler canim,Alllah tammaina erdirsin insallah
agrin çoksa için rahat etmiyorsa hastanenin jinekoloji bolumunu arayip sorabilirsin yaad jinekologuna sor
Tşkler ablacım SağolCanım benim Allah kolaylık versin umarım çabucak geçer sıkıntıların
Kolay doğum nasip etsin Allah..yok canim bekliyorum valla
2 mart a kadar dogmazsa gel dediler hastaneden
insallah o kadar kalmazzz :s
Maral'cım Rabbim sanada kolaylık versinyok canim bekliyorum valla
2 mart a kadar dogmazsa gel dediler hastaneden
insallah o kadar kalmazzz :s
aminnnn insallahhhhMaral'cım Rabbim sanada kolaylık versin
gecen hafta full yurudum ne guzel kontraksiyonlarim oluyordu :))Kolay doğum nasip etsin Allah..
Gelir gelir o zamana kadar ama yürüyüş yapabilsen keşke faydası çok
Cnm dantel ipimi yoksa kazak ipimi?Allah aşkına biri söylesin bu fransa da örgü ipleri nerde bulunur
Koskoca Paris'te Aradığım hiç birşeyi bulamıyorum yahu sinir oldum
Bebek için örgü ipleri canım :)Cnm dantel ipimi yoksa kazak ipimi?
La defance ı bilmiyorum kiPazarda satiliyordu. Araplar getiriyor lar bazen. La defance dada ilk katta magaza var ordada satiliyorr.
Pazara bakmak en iyisi.
Türkiye'de olsam her yerde bulunur işte o yüzden özlüyorum hep :)
Son durum nedir ?gecen hafta full yurudum ne guzel kontraksiyonlarim oluyordu :))
ama simdi okullar kapandi ya bugun yuruyemedim yarinda yuruyemempazartesiye Alalh kerim , yuruurum insallah ..