Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Allah artttirsin valla ne deyim :)
takibe aldim konuyu, çit deseniz haberim olsunda bende geleyim araniza : ))))
Gel tabi ben de yazmıyorum uzun zamandır buraya :)
Yemek yarışmasına katılmışmıydın sen hee
bilmiyordum canim tedavi gordugunu, okuduysamda unuttum
insallah bu sefer olmustur, ALllah gonlune goe evrsin, hayurliisyla seninde kucagini doldursun insallah

Allah razı olsun canım senin de az kalmış ilk bebeğin mi peki?
Allah kolay doğum nasip etsin isteyen herkese versin Rabbim evlat

yok canim ben katilmadim yemege
ben tarife bakip oy verme zamanini bile kaçiriyorum valla : )
bu 3. bebis canim kismetse ins
darisi basina insallahhh

merhaba canim
netden bakdin mi tercuman diye , belki çikar biseyler
orada çok turk var diye biliyorum, koca sehir illaki vardir birileri
turk dernekleri oluyor , yardim yerleri oluyor

burda bi arkadas Tr den geldi kagitlari yok , hastanedekiler tercuman vercekmis ona
hastanede oyle bisey yokmudur arastir bakalim

dil sorunu çok fenadir, bende çekdim iyi bilirim , yakin olsam ben gelirdim inan ..

sagol cnm arastircaz bakalim herseyi yapiyorum randevuda aliyorum adamida oraya kadar goturuyorum ama doktorumla hic anlasamiyoruz degistirin dedim bu yil yeni basliycaz insallah baska doktora randevu verirler

sagol cnm arastircaz bakalim herseyi yapiyorum randevuda aliyorum adamida oraya kadar goturuyorum ama doktorumla hic anlasamiyoruz degistirin dedim bu yil yeni basliycaz insallah baska doktora randevu verirler
Orleans Türk Kültür Derneği başkanı Mevlüt Zorlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Bey
25 rue C. Beauhaıre 45140 St. Jean de la Ruelle

Tel : 06 33 68 49 02

bak bunu buldum , yazar yazmaz bu çikdi
illaki size birilerini bulur bu insanlar

ay cnm ya cok sagol bende tam onu arastiriyordum yarin ariycam merci .allah yardimcin olsun bebegine sagsaglim kavusmayi nasip etsin

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. İşi gücü bırak boşver sen yatmaya bak ilk aylar ben baya çok yattım hatta hiç kalkmadım. Hemen ordan gelirken bişey olmaz ben ta türkiyeden uçakla geldim valizler falan in bin derken o tutundumuydu daha bırakmaz inşallah :). Sonuç ne zaman belli olucak? Bende aynen instagrama devam :) kızı okula getir götür derken öyle geçiyor zaman

Ben fransaya geldim geleli yani 2004ten beri hep serdar beye giderim daha başka doktora gitmedim. Ben memnunum bu tedaviler doktorla alakalı değil bol sabır gerekir bende senelerce uğraştığım için çok iyi biliyorum. Sabret inşallah bigün olacak umuduyla bak Hayırlısıyla Rabbim nasip eder inşallah bigün.
Burda tüp bebek yaptırmak epey uğratırır yada yaptırmadığım için tam bilmiyorum ama randövüler bitmez gel gel git zor olur her zaman bi başkasını bulmakta çok zor olur. K di ailenden çevrenden birisini bulsan sizin için daha iyi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…