Gel tabi ben de yazmıyorum uzun zamandır buraya :)Allah artttirsin valla ne deyim :)
takibe aldim konuyu, çit deseniz haberim olsunda bende geleyim araniza : ))))
bilmiyordum canim tedavi gordugunu, okuduysamda unuttum
insallah bu sefer olmustur, ALllah gonlune goe evrsin, hayurliisyla seninde kucagini doldursun insallah
yok canim ben katilmadim yemegeGel tabi ben de yazmıyorum uzun zamandır buraya :)
Yemek yarışmasına katılmışmıydın sen hee
Allah razı olsun canım senin de az kalmış ilk bebeğin mi peki?
Allah kolay doğum nasip etsin isteyen herkese versin Rabbim evlat
:)kiz az deil daha 2.5 aydan fazla var : ))
ben kendimi mart a odakladim vallaaa
once gelirse sok olurum : ) ))
merhaba canimewet cnm sen memnun kaldinmi?1 yildan beri serdar beye gidiyordum asilamam tutmadi cesaretimi yitirdim sabirsizim bu aralar kafam karisik bide diyorum orleansta gec randevu veriyorlar simdiden siraya gireyim 5 yillik evliyim zaman akiyor.arabayla esimle gelip gidiyorum ama o hic bilmiyor ben biraz idare ediyorumda dktrlarla anlasmak zor oluyo.iyi konusan birine ihtiyacimiz var yasi cinsiyeti hic onemli degil hastaneye yakin biri olsa bizde aliriz sorun yok.
sagol cnm arastircaz bakalim herseyi yapiyorum randevuda aliyorum adamida oraya kadar goturuyorum ama doktorumla hic anlasamiyoruz degistirin dedim bu yil yeni basliycaz insallah baska doktora randevu verirlermerhaba canim
netden bakdin mi tercuman diye , belki çikar biseyler
orada çok turk var diye biliyorum, koca sehir illaki vardir birileri
turk dernekleri oluyor , yardim yerleri oluyor
burda bi arkadas Tr den geldi kagitlari yok , hastanedekiler tercuman vercekmis ona
hastanede oyle bisey yokmudur arastir bakalim
dil sorunu çok fenadir, bende çekdim iyi bilirim , yakin olsam ben gelirdim inan ..
Orleans Türk Kültür Derneği başkanı Mevlüt Zorlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Beysagol cnm arastircaz bakalim herseyi yapiyorum randevuda aliyorum adamida oraya kadar goturuyorum ama doktorumla hic anlasamiyoruz degistirin dedim bu yil yeni basliycaz insallah baska doktora randevu verirler
bu adam tercuman misTuncer Tumar 3, rue de la Cerche-45000 Orleans France. Tél. :06.08.72.63.01
ay cnm ya cok sagol bende tam onu arastiriyordum yarin ariycam merci .allah yardimcin olsun bebegine sagsaglim kavusmayi nasip etsinOrleans Türk Kültür Derneği başkanı Mevlüt Zorlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Bey
25 rue C. Beauhaıre 45140 St. Jean de la Ruelle
Tel : 06 33 68 49 02
bak bunu buldum , yazar yazmaz bu çikdi
illaki size birilerini bulur bu insanlar
amin canimay cnm ya cok sagol bende tam onu arastiriyordum yarin ariycam merci .allah yardimcin olsun bebegine sagsaglim kavusmayi nasip etsin
yok onu aradim hastane islerine gelmiyolar genellikle yeminli tercumanlar sadece mahkeme kagit islerine bakiyormus dedi bana.bu adam tercuman mis
amiiiinnnnnnn ilgin icin tsklr cnmamin canim
sende saol, Allah sanada nasip etsin insallah bi an evvel hayirliisyla
e baska bildigi yokmuymus ki,, onu sordunmuyok onu aradim hastane islerine gelmiyolar genellikle yeminli tercumanlar sadece mahkeme kagit islerine bakiyormus dedi bana.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. İşi gücü bırak boşver sen yatmaya bak ilk aylar ben baya çok yattım hatta hiç kalkmadım. Hemen ordan gelirken bişey olmaz ben ta türkiyeden uçakla geldim valizler falan in bin derken o tutundumuydu daha bırakmaz inşallah :). Sonuç ne zaman belli olucak? Bende aynen instagrama devam :) kızı okula getir götür derken öyle geçiyor zamanEvet canım yaptım şimdi yatıyorum :)
Bilmiyorum umudum varla yok arası transferden sonra eve kadar gelirken diyorum ya şimdiye çoktan ayağa kalkınca düşmüştür felan filan :))
5 negatif aşılamadan sonra bunda aşırı umutlu olamıyorum Allah büyük ol derse olur gerçi sen naptın nasılsın instagramda takip ediyordum seni ama kapattım sonra :)
Aynen çok tenha kaldı buralar :)
ewet cnm sen memnun kaldinmi?1 yildan beri serdar beye gidiyordum asilamam tutmadi cesaretimi yitirdim sabirsizim bu aralar kafam karisik bide diyorum orleansta gec randevu veriyorlar simdiden siraya gireyim 5 yillik evliyim zaman akiyor.arabayla esimle gelip gidiyorum ama o hic bilmiyor ben biraz idare ediyorumda dktrlarla anlasmak zor oluyo.iyi konusan birine ihtiyacimiz var yasi cinsiyeti hic onemli degil hastaneye yakin biri olsa bizde aliriz sorun yok.
Ben fransaya geldim geleli yani 2004ten beri hep serdar beye giderim daha başka doktora gitmedim. Ben memnunum bu tedaviler doktorla alakalı değil bol sabır gerekir bende senelerce uğraştığım için çok iyi biliyorum. Sabret inşallah bigün olacak umuduyla bak Hayırlısıyla Rabbim nasip eder inşallah bigün.ewet cnm sen memnun kaldinmi?1 yildan beri serdar beye gidiyordum asilamam tutmadi cesaretimi yitirdim sabirsizim bu aralar kafam karisik bide diyorum orleansta gec randevu veriyorlar simdiden siraya gireyim 5 yillik evliyim zaman akiyor.arabayla esimle gelip gidiyorum ama o hic bilmiyor ben biraz idare ediyorumda dktrlarla anlasmak zor oluyo.iyi konusan birine ihtiyacimiz var yasi cinsiyeti hic onemli degil hastaneye yakin biri olsa bizde aliriz sorun yok.
Memnun musun peki? Büyükşehir'in avantajları da çokDoğrudur uzunn zamandır girmiyorum unuttum sanırım :) ben taşınalı 6 ay kadar oldu
Evet memnunum daha öncede biraz kalmıştım orleansı seviyorum. Şuan bikaç kişiyi tanıdım okadar ama merkezde olduğumdan bi sıkıntım olmuyorMemnun musun peki? Büyükşehir'in avantajları da çok