- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
İnşallah :)Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. İşi gücü bırak boşver sen yatmaya bak ilk aylar ben baya çok yattım hatta hiç kalkmadım. Hemen ordan gelirken bişey olmaz ben ta türkiyeden uçakla geldim valizler falan in bin derken o tutundumuydu daha bırakmaz inşallah :). Sonuç ne zaman belli olucak? Bende aynen instagrama devam :) kızı okula getir götür derken öyle geçiyor zaman
İnşallah :)
15 inde belli olacak nasip olursa ama araştırdım transferde hep ultrasonla ve idrara sıkışık yapıyorlarmış bende öyle bişey olmadı farkeder mi bu sence?
Yok canım aşılama öyle olmuyor..ya ben bunu hic bilmiyodum asilama dada boylemi oluyor kizlar benim hemsire tuvalete git gel dedi sikisik olmakmi gerekiyomus ondanmi tutmadi acaba?
Selam canım nasılsın :)
Ooh bayagi aktifsiniz bu gece ama hep ben yokken yszisiyorsunuz
Yok canım aşılama öyle olmuyor..
Sıkışık olma nedeni transfer edilirken rahimi daha iyi görebilmek için ultrasonla Ama bana öyle yapmadılar
5 negatif aşılamam var benim bu da ilk klasik tüp bebek denememizdi
ay cnm insallahhhhhhinsallah allah en ksa zamanda ikinize de nur topu gibi bebekler versin[/QUOTE
Geçmiş olsun. Sen Paris'te değil miydin
evet şimdi bebek hazırlıklarına baslicaksin ufak ufak.. ben oğlum için vertbaudet den kit naissance deniliyo galiba. Oyle seyler almıştım. Hastane çıkışı tarzında takımlı bir bebek için baya bi şık şeyler oluyor.. Bi kac ürün orchestra ve Obaibi ama genelde zara Bebe den kiyafetler. Onlarin dışında tulum çitcitli bodyleri Carrefour un içinden tex marka veya Disney ürünleri almıştım. C&a yi normalde sevmem ama bebeklere güzel şeyler yapıyor. Benden bu kadar canım
mobilya ben yeni doğduğunda almamistim. sadece park yatak almistim kendi odama.
Saol canim.
Hesapli ama kaliteli seyler almak istiyorum burada cok yer var alisveris yapilabilecek ondan sordum kafam karisiyo gecen gun bir iki sey alayim dedim elim bos dndum emin olamayip. Kendime bile zar zor biseyler bulurum kim bilir bebekte nolcakk. :)
Ca ya baktim gercekten guzel seyler vardi zara da oyle...
Zara gercekten guzel senin ilki kac yasindaydi sanrm ikiside erkekti eger sakladiysan rahatsin :)
Özellikle Indirimlerde Disney ürünleri daha fazla oluyor.Bizim eve yakin carrefour var bi tane kocaman.
Orada hic bakmamistim ama arkadasim disneyin urunlerini aliyordu ordan. Demekki cesitlilik var
aleykumselam
iyiyim cok sukur evet oglum buyudu teyzesi. okulda 2. senesi artik. napayim ben de hayat ayni sekilde akip gidiyor.. bu gun de evden cikmadik.. sen neler yapiyorsun gorusmeyeli