Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Yok canim hazir degil annem bu hafta sepetini yapicak yanda yatira. Bilmem icin Oda takimini sonra alicam listemi yaptim annemle cikip alicam herseyi birseferde

sepetini kendinizmi yapicaksiniz ne guzel ,misil misil uyur bebis, senide bol uykusuz gunler bekler bilesin :)

alamadim ben onuuu :2::2::2::2::2::2: ya kocamin yuzune oldu gel girip aliyim dedim oda dediki sen hic ugrasma ben arastiriyom para karsiligi direk ehliyet veren yer var diye beni bekleti zirt vizemde cikinca gelmek zorunda kaldim turkiyeden alamadan kopekler gibi pismanim gidip almadigima

Hyirlisi olsun canim alirsin insAllah..

:KK52::KK52: hic gulecegim yoktu, ne iyi etmisin sen, bos kalmasin arada git sen yappis bari:KK53:

Allah iyligini versin guldurdun béni gece geceAllahta Guldursun

Valla napiyim bos kalmasin bantlar param bosa gitme sacimdaki bocuk felan varsa onlarida ceker kendine :KK60:

Kizlar fransada niye elidor marka yok yaa benim saclarima tr de o iyi geliyodu burda hic bulamiyorum saclarim cok dokuldu sularindan. Cok kirecli suyu var parisin diger yerlerde oylemi bilmiyorum :44:

alamadim ben onuuu :2::2::2::2::2::2: ya kocamin yuzune oldu gel girip aliyim dedim oda dediki sen hic ugrasma ben arastiriyom para karsiligi direk ehliyet veren yer var diye beni bekleti zirt vizemde cikinca gelmek zorunda kaldim turkiyeden alamadan kopekler gibi pismanim gidip almadigima

aynen bende oyle oldum ,bu kocalar yokmu, laflarini dinleriz so nrasinda olan bize olur
bu ehliyetimiz iptal olmasi hep kocamin yuzundendii, hala yuzune soylerim yeni ehliyeti alana kadar seni affetmicem ehliyet yuzunden diye, cunku cok canim yandi senlerdir okadar ugstim ,kac bin euro para gitti elde 0 , bunun nedenide ozmanlar fransizca bilememedendi

ehliyet konusunda cok cok dertliyim cok keskelerim var, aman sen dikkat et

2 yil olucak nerdeyse daha hic code girmedim en son konustugumda istedigin zaman gel gir sinava dediler teste gimem lazim iyice bosladim hele is yeri actik orda calisiyorum vaktim olmuyo gidip gelmeye tercuman ayarlarsam onunla gecicem

sen fransiz yerindeydin sanirim
tercumana izin veriyorlarmi
ne isi actinin, ne ne uzerine calisiyosun
?

neyse hanimlar size doyum olmaz cok gec oldu sohbet dadli geldi :) yarin sabah 9 da chauffage m bozuk tamirci gelicek hepinize iyi geceler kendinize iyi bakin byyyEn Büyük TÜRKİYE

neyse hanimlar size doyum olmaz cok gec oldu sohbet dadli geldi :) yarin sabah 9 da chauffage m bozuk tamirci gelicek hepinize iyi geceler kendinize iyi bakin byyyEn Büyük TÜRKİYE

iyi geceler canim sonra gorusuruz.. :KK16:

Bende gidiyim artik canlar yine toplasiriz sonra.. Herkese bol sanss. hayirli geceler opuldunuz:KK19:

Bir ismi iyi degilmis diye biliyorum esim Erva ismi ne alismasi zor oldu ama basardim il a oldu birde ervalar con yaramaz oluyomusss

isimler hakkinda cok bilgili degilim ama kulagima hos geliyor, anlamida guzel diye biliyorum
nur ismi neden iyi degilmis, benim ismimin sonuda nur :)

Kizlar fransada niye elidor marka yok yaa benim saclarima tr de o iyi geliyodu burda hic bulamiyorum saclarim cok dokuldu sularindan. Cok kirecli suyu var parisin diger yerlerde oylemi bilmiyorum :44:

hemde nasil krecli hersey krec oluyor sinir olyorum
benim sacimdada kepek olustu hic bilmezdim,bu sular insanin sacini mahvediyor valla

Evet canim Annem yapicak ben uykusuzluga hic dayanamam biliyomusun ama evladi icin yapamicamiz sey yoktur

mecbursun :) senden baska kim bakacak,onun sana ihtiyaci var gozlerinden uyku akar artik ama bellide olmaz belki uslu bi bebegin olur
birde annen var senin devamli olur yaninda

iyi geceler, benimde kiz sabah 6 da uyanir, ben gece yatmak bilmem sabah kalkmak bilmem ama cimcime sayesinde erkenden kalkiyorum

hemde nasil krecli hersey krec oluyor sinir olyorum
benim sacimdada kepek olustu hic bilmezdim,bu sular insanin sacini mahvediyor valla

aynen biktim kirecinden buranin elseve iyidir ben onu kullaniyorum yillardir kepek falan hic olusmuyo tavsiye ederim ay ben cikamiycam burdan dilim sismis heralde lafa doyamadim :KK37:

neyse hadi bende cikiyorum , benim kiz sabahin korunde dikilir :)
kalanlara iyi gecelerrr :) yarin gorusuruzz

X