Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

esinnin dil sorun u var mi lapinu? cunku 10 senelik kart icin fransizca durumuna onem veriyorlar. tadigim bazi kisiler benden once gelmis olmalarina ragmen hala 1 senelik aliyorlar cunku..

Canim benim esim yeni geldi daha bir sene oldu yazamiyo ama bir cok seyi anliyo zaten 3 sene dolmadan vermiyolar simdilik dile alakali degil yani

coco hosgeldin..
lapinu bayagi bildigin klasik devanasi gibi koltuklar. evi ne zaman gorecegimi bilmiyorum. en kisa zamanda olsun istiyorum

Son düzenleme:
ruzgargulu sen cok takarmisin herseyi kafana ?
surersin tabi herkes suruyo senin ne eksigin var sekerim :)

Evet hemde cok takarim niye sordun sendemi oylesin yoksa :26:
en ufak seyi buyutur dunya meselesi yaparim ilk baslarda daha fazlaydi ama simdi azaldi.
Hirs yapiyorum bide cok seyde

coco hosgeldin..
lapinu bayagi bildigin klasik devanasi gibi koltuklar. evi ne zaman gorecegimi bilmiyorum. en kisa zamanda olsun istiyorum

Hmm bilmemki canim gormek lazim bende bugun 3 tane Ev burosuna gidip mektup yazmistim onlari goturdum insallah banada cikar

sagol canim ama hayirli olsun demek icin erken daha.
komisyondan gececekmis. bizden baska birileri de o eve aday yani. niye boyle yapiyorlar bilmiyorum. insan ev cikti diye sevinemiyor bile!
2 oda 1 salon. tek cocukla zaten cok odali vermiyorlar. ama bahcesi ve garaji da var. cok sahiplendim evi daha gormeden :)

sagol canim ama hayirli olsun demek icin erken daha.
komisyondan gececekmis. bizden baska birileri de o eve aday yani. niye boyle yapiyorlar bilmiyorum. insan ev cikti diye sevinemiyor bile!
2 oda 1 salon. tek cocukla zaten cok odali vermiyorlar. ama bahcesi ve garaji da var. cok sahiplendim evi daha gormeden :)

Hey Allahim eh baska aday varsa eve niye umutlandiriyolar insani

hosbuldum hanimlar sizin ilk yazismalarinizi okuyodum bir test paylasmis mehay onu yapiyodum.ben geleli 4 sene biticek esimin is yeri var onunla birlikte calisiyorum bana reims 1 saat paris 2 saat kucukbir vilayetindeyiz bana yakin yerlerde olan varmi aranizda

hosbuldum hanimlar sizin ilk yazismalarinizi okuyodum bir test paylasmis mehay onu yapiyodum.ben geleli 4 sene biticek esimin is yeri var onunla birlikte calisiyorum bana reims 1 saat paris 2 saat kucukbir vilayetindeyiz bana yakin yerlerde olan varmi aranizda

Ben parisdeyim canim uzakmissin bana.
Ne guzel esinle calisman. Cocuk varmi ? Fransizcani ilerletebildin mi ?

X