- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esinnin dil sorun u var mi lapinu? cunku 10 senelik kart icin fransizca durumuna onem veriyorlar. tadigim bazi kisiler benden once gelmis olmalarina ragmen hala 1 senelik aliyorlar cunku..
SurersIn canim biraz cesaret oldumu tamamdir simdi ben arabayla turkiyeye bile giderim korkmam yani zamanla,olur canim
Cokmu klasik bu arada sana cikan evi nezaman gorucen,kizlar klasik koltuk takimina modern avize olur mu sizce?
iyi aksamlar hanimlar benide araniza aliyormusunuz bende fransada yasiyorum
iyi aksamlar hanimlar benide araniza aliyormusunuz bende fransada yasiyorum
coco hosgeldin..
lapinu bayagi bildigin klasik devanasi gibi koltuklar. evi ne zaman gorecegimi bilmiyorum. en kisa zamanda olsun istiyorum
ruzgargulu sen cok takarmisin herseyi kafana ?
surersin tabi herkes suruyo senin ne eksigin var sekerim :)
coco hosgeldin..
lapinu bayagi bildigin klasik devanasi gibi koltuklar. evi ne zaman gorecegimi bilmiyorum. en kisa zamanda olsun istiyorum
sagol canim ama hayirli olsun demek icin erken daha.
komisyondan gececekmis. bizden baska birileri de o eve aday yani. niye boyle yapiyorlar bilmiyorum. insan ev cikti diye sevinemiyor bile!
2 oda 1 salon. tek cocukla zaten cok odali vermiyorlar. ama bahcesi ve garaji da var. cok sahiplendim evi daha gormeden :)
hosbuldum hanimlar sizin ilk yazismalarinizi okuyodum bir test paylasmis mehay onu yapiyodum.ben geleli 4 sene biticek esimin is yeri var onunla birlikte calisiyorum bana reims 1 saat paris 2 saat kucukbir vilayetindeyiz bana yakin yerlerde olan varmi aranizda
reims'ta benim bir akrabam oturuyor. ama hic gitmedim evine :)