Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Yok canim yanlis hatasiz yaziyosun kelimeleri ben bile cok iyi konusurum ana dili gibi fransizcayi hâta yaparim yazarken 2 senede cok iyi bir gelisme seninki

Gercekten mi Tsk ederim canim yazmam iyidir evet.. Sadece vocabulaire ihtiyacim var iste
salut les filles!
vous allez bien?

Salut mon coeur
Moi je vais bien..J'espère que toi aussi tu vas bien

ruzgargulu, cok iyisin kursa gitmemene ragmen...

belki bilerek atladigin, belki bilmeyerek biraktigin ufacik bir eksik var.

fransizca konusurken olumsuz cumlelerde "ne ... pas ..." seklinde soylemeyiz. sadece fiilin sonuna "pas" deyip olumsuzluk bildiririz ama yazarken "ne" yu de eklemeiz gerekir. yani;

"je parle pas tres bien" konusma dilidir. yazarken; "je ne parle pas..." diye yazmamiz gerekir

Tskler canim,sagol biliyorum da ben bilerek kisalttim onu

oui, ça va, je vais bien elhamdulillah :)

sempatik, ben evry'e cok yakinim. sanirim sen de oralarda oturuyorsun canim :)

Canim s'en nekadar oldu geleli? Y'a aslinda bir sûre sonra okadarda diktat etmiyosun ben ana dili gibi konusurum ama sizain gibi dikatli degilimdi

Ipadan yaziyorum canim oyuzden kelimeleri bildigi yaziyo dikat etmiyorum,yazi hatasi oluyo
Bu arad bande konsolosluga gidicem yarin annemin pasaportu icin

anlasiliyo zaten canim..
Kiz bende yarin konsolosluga gidicektim ama esim gececi oldu kendisi gidip alacak pasaportumu yarin sabah is donusu.. Yoksa gorusurduk senle

anlasiliyo zaten canim..
Kiz bende yarin konsolosluga gidicektim ama esim gececi oldu kendisi gidip alacak pasaportumu yarin sabah is donusu.. Yoksa gorusurduk senle

Ay evet iyi olurdu esin vatandasmi senin? S'en hâla 10 seneligini almadin sanirim 3 seneden sonra veriyolar heralde

Ay evet iyi olurdu esin vatandasmi senin? S'en hâla 10 seneligini almadin sanirim 3 seneden sonra veriyolar heralde

Evet esim cifte vatandas ben de 3 sene byunca 1 senelik alicam. Evet 3 seneden sonra 10 senelik alabiliyorum..
Obur aya yeniliycem onu da..
Ehliyet icin direksiyon saatleri almam lazim bide
Sen araba kullaniyo musun ?

Evet esim cifte vatandas ben de 3 sene byunca 1 senelik alicam. Evet 3 seneden sonra 10 senelik alabiliyorum..
Obur aya yeniliycem onu da..
Ehliyet icin direksiyon saatleri almam lazim bide
Sen araba kullaniyo musun ?

Evet canim 7 sene oldu ben ehliyet alali

ben 4 senedir burada yasiyorum lapinu. 3 seneyi doldurmadan 10 senelik kart basvurusunda bulunulamuyor. ben 3 seneyi doldurduktan sonra verdiler. yani daha yeni sayilir.
ben her konuda dikkatli biriyimdir. gorsel ve isitsel hersey, her sorun, her fark dikkatimi ceker :)
ama fransizcamin cok daha iyi olmasini isterdim..

OluR canim siz bayagi azimlisiniz evet biliyorum cunku esimde 1 senelik aliyo ben vatandasim

esinnin dil sorun u var mi lapinu? cunku 10 senelik kart icin fransizca durumuna onem veriyorlar. tadigim bazi kisiler benden once gelmis olmalarina ragmen hala 1 senelik aliyorlar cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…