Non j ai pas mes amis fr.
J ai 4 amis :)
Elles peuvent parler pas le francais comme moi.
Moi aussi je parle pas tres bien mais moi je suis meilleur
Si tu travail avec les français tu pourra aprendre mieux
Tu a plus des amis française? Ou turc?
Canim s'en cevirimi yapiyosun?
Yok valla kendim yazdim niye yanlisim mi var :26:
Yok canim yanlis hatasiz yaziyosun kelimeleri ben bile cok iyi konusurum ana dili gibi fransizcayi hâta yaparim yazarken 2 senede cok iyi bir gelisme seninki
salut les filles!
vous allez bien?
ruzgargulu, cok iyisin kursa gitmemene ragmen...
belki bilerek atladigin, belki bilmeyerek biraktigin ufacik bir eksik var.
fransizca konusurken olumsuz cumlelerde "ne ... pas ..." seklinde soylemeyiz. sadece fiilin sonuna "pas" deyip olumsuzluk bildiririz ama yazarken "ne" yu de eklemeiz gerekir. yani;
"je parle pas tres bien" konusma dilidir. yazarken; "je ne parle pas..." diye yazmamiz gerekir
ruzgargulu, cok iyisin kursa gitmemene ragmen...
belki bilerek atladigin, belki bilmeyerek biraktigin ufacik bir eksik var.
fransizca konusurken olumsuz cumlelerde "ne ... pas ..." seklinde soylemeyiz. sadece fiilin sonuna "pas" deyip olumsuzluk bildiririz ama yazarken "ne" yu de eklemeiz gerekir. yani;
"je parle pas tres bien" konusma dilidir. yazarken; "je ne parle pas..." diye yazmamiz gerekir
Canim s'en nekadar oldu geleli? Y'a aslinda bir sûre sonra okadarda diktat etmiyosun ben ana dili gibi konusurum ama sizain gibi dikatli degilimdi
Canim sen telefondan mi yaziyorsun ?
Ipadan yaziyorum canim oyuzden kelimeleri bildigi yaziyo dikat etmiyorum,yazi hatasi oluyo
Bu arad bande konsolosluga gidicem yarin annemin pasaportu icin
anlasiliyo zaten canim..
Kiz bende yarin konsolosluga gidicektim ama esim gececi oldu kendisi gidip alacak pasaportumu yarin sabah is donusu.. Yoksa gorusurduk senle
Ay evet iyi olurdu esin vatandasmi senin? S'en hâla 10 seneligini almadin sanirim 3 seneden sonra veriyolar heralde
Evet esim cifte vatandas ben de 3 sene byunca 1 senelik alicam. Evet 3 seneden sonra 10 senelik alabiliyorum..
Obur aya yeniliycem onu da..
Ehliyet icin direksiyon saatleri almam lazim bide
Sen araba kullaniyo musun ?
ben 4 senedir burada yasiyorum lapinu. 3 seneyi doldurmadan 10 senelik kart basvurusunda bulunulamuyor. ben 3 seneyi doldurduktan sonra verdiler. yani daha yeni sayilir.
ben her konuda dikkatli biriyimdir. gorsel ve isitsel hersey, her sorun, her fark dikkatimi ceker :)
ama fransizcamin cok daha iyi olmasini isterdim..
Evet canim 7 sene oldu ben ehliyet alali
Ne guzell.. Bende yakinda surebilirim kafama gore umarim