Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba aysecik çok sevindim izabelin iyi olduguna islerini halletiginede çok sevindim yazin tatile gidiyomusun ben gidemiyorum uzgunum oyuzden segiler

Ya ben Strasbourg'a gelicem ama aranızdan bilgilendirme olarak yardım eden kimse yok ki??? En iyisi Portekiz'e gidiyim ben Fransa yerine orası hakkında bilgi sahibiyim ve bilgi konusunda yardım alıyorum birilerinden en azından =(

Ya ben Strasbourg'a gelicem ama aranızdan bilgilendirme olarak yardım eden kimse yok ki??? En iyisi Portekiz'e gidiyim ben Fransa yerine orası hakkında bilgi sahibiyim ve bilgi konusunda yardım alıyorum birilerinden en azından =([/
ask olsun skye cevap verdik ya sana

Yeni arkadaslar hosgeldiniz

Nisan canim tatile gidemeyecek olmana uzuldum Izabel pek girmiyor kulube sanirim, ben kimligimi de dun cikardim Allaha sukur bitti, gorusmek uzere Nisan uzuzlme diyecegim ama insanin ici buruk oluyor ulkesine gidemeyince benim icinde daha belli degil kismet bakalim opuyorum a.s.

aysecik islerini halletigine çok sevindim insallah bir daha boyle kotu bir olay basina gelmez izabel ile gorusursen selam soylermisin sevgiler

Nisan-17 canim iysisindir umarim Izabel ile bende pek gorusemiyorum ama mail yazabilirim, gorusursem memnuniyetle selamini iletirim, sende istersen ozel mesajdan ulasabilirsin hersey gonlunce olsun ailene ve sana mutlu gunler dilerim sevgiler

arkadaslar bende izine gidemiyorum bu sene her halde agir gelicek en iyisi ben calismaya basliyayim of of of

selam mehay ya canım orda yasamak nasıl zormu sen de benim gibi türkiyedenmi gittin nasıl alısabildinmi dili ögrendinmi fransızcayı ya ben şimdi konyada baslıcam dil kursuna ama sen biliyosan senle ilerletebilirim mesela paristemisin bu arda öptm seni

X