meraba canım su anda turkıyede aılemın yanındayım bır hafta sonra gerı donucem .yukarıya bazen takılırım cok degıla.s.
ayyyyyyyyy cok sevindim canım ailenin yanında olmana sana iyi tatiller kendine cok iyi bak optmma.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba canım su anda turkıyede aılemın yanındayım bır hafta sonra gerı donucem .yukarıya bazen takılırım cok degıla.s.
merhaba ben fransadan konu nedir nasil yardimci olabilirim
slm tuba kusurabakma epeydir gelemedim mesajini gormedim hosgeldin geç oldu ama tsk iyiyim sen nasilsin
a.s.a.s.a.s.
canım ben 10 aydır nişanlıyım niaşnlım pariste benide götürmek istiyo yaşamımıza orda devam edecez nişanlım fransız vatandası olmasına ragmen konsolosluklar gün vermedi şimdi zaten fransız ni,kahınız olmazsa kesinlikle gidemiyosunuz ben turist vizesi alıp orda kıyalım diye düşündük turist vizeside alamdık ama ben türkiyede calısmadıgım için belki sen calısınca alabilirsin şimdi artık istanbul konsolosluguuna basvurduk ocagın 23 üne kadar doluyuz dediler ocaktan sonra yine aryacaz ya belki bemim nişanlım fransız vatandaşı olunca fransız nikahı istadiler belki senden istemezler orasını bilmiyom amacok zorlastırdılar canım bide almanya gibi cok iyi almanca bilmeyenleri almanyaya almıylar fransada bu kanunu cıkarmadan ben bi gitseydim cınku turkiyede ogrenmek cok zor fransızcayı işte böle canım kendine iyi bak opuyorum