fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Renk iyi hoşda bu tırnakları nasıl kullanıyorsun ayol

yemek yapmiyorum bulasik yikamiyorum bebegim vitrinlik tam
artik o cadi tirnaklarimin yarisi bile yoookk:94:
benim tirnaklarimda soyulma ayrilma kirilma vs. olmuyor ayrica diledgmce uzatabiliyorum

slm nihayet cicilerimi değiştirdim kısslarr..pastel matte top coat ile bence muhteşem oldular:81:.. mat görünüm seven herkese şiddetle tavsiye ediyorum....bu görüntü için;

1)öncelikle flormar plus quartz serisi #99 /tek kat(düzgün olmasına dikkat edin)
2)kuruduktan sonra golden rose paris serisi #131 /2 kat
3)iyice kuruduktan sonra pastel matte top coat / ince bir kat sadece,,,,2-3 dakikada ojeniz çabucak kuruyor ve mat sonucu hemen görüyorsunuz....İlk sürüşte öjeniz daha parlak görünecek fakat aldanmayın,,,5 saniye içinde matlaşmaya başlıcak tırnaklarınız....
4 saat sonra ise çok daha güzel, mat bir görünüm geliyor tırnaklarınıza kendiliğinden.....PASTEL MÜTHİŞ BİR ÜRÜN ÜRETMİŞ! Muadillerinden hiç bir eksiği yok,,,,üstelik çok da ucuz...ÖLMEDEN ÖNCE DENENECEKLER LİSTENİZDE BENCE MUTLAKA OLMALI...

güzel olmuş harikasın

pastelin matlastırıcısı sanırım 7 lira flormar 5.5 rımmelin matlastırıcısı daha iyi bence hem 5 tl hemde fırcası kocaman sevilin matlastırıcısını katmıyorum bile kucucuk şişe 7 tl birde hemen katılasıyor

kızlar bişey sorabilirmiyim arkadaşım manikür yaptıktan sonra tırnak etleri kıpkırmızı oluyormuş neden acaba bnm pek bilgm yok böyle konularda

Yine çok güzel olmuş amaa yaaa Geçen gün anneme oje sürerken sen ve tırnakların geldi aklıma. Annemle çınlattık kulaklarını Maşallah maşallaaaaah nazar değmesin

güzel olmuş harikasın

teşekkürler,,, matte tırnaklara devam edicem bundan sonraki paylaşımlarda çoğunlukla,,,çünki her matte güzel durmuyor,,alttaki renk seçimi önemli bu noktada....bazı renklerde hiç hoş durmadığını gördüm mesela...ama navy-parlement-çivit mavilerde denemeyi kesinlikle herkese tavsiye ederim...çarpıcı oluyor...

hangisinin performansı daha iyi peki? ben sadece pasteli kullandım ilk kez ve zaten resimde de gördünüz....bi de pastelinki satin yani pürüzsüz kaygan bi finishe sahip,,kuruduğunda böyle hafif pürtüklü(çok değil ama)olanı varsa,hangisi? teşekkürler.....(o pürtüklü finishe sahip olanlar daha çok matlaştırıyolar bence)

hepsi öyle canım en iyi matlastırıcı essie nin ama oda 25 tl
ben rımmel dedim durdum onuda fırcası için seviyorum tek seferde boyayabiliosun dalgalanma olmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…