• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

yeşil takıntımı besleyen al biri daha çıktı yaaa:27:.....ben buna da bayıldımmmmmmmmmmmm:35:..giysilerimde yada makyajımda yeşili pek tercih etmezken neden yeşile boyalı tırnak gördüğümde ruhen ereksiyon yaşıyorum ya ben,,,,ne tür bi deliyim:47:.....bu yeşillerden stok yapsam mı ki,,,,ama elenor nerde bulurum fikrim yok:26:

ben de terk edilmiş görünümlü,tozlanmış bir oje sepetinin içinde bulmuştum bu ojemi,nerelerde satılır bir bilgim de yoktu. üzerinde oje numarası dahi yok. belki de eski bir ojedir,hiç bilemiyorum.

ben de terk edilmiş görünümlü,tozlanmış bir oje sepetinin içinde bulmuştum bu ojemi,nerelerde satılır bir bilgim de yoktu. üzerinde oje numarası dahi yok. belki de eski bir ojedir,hiç bilemiyorum.
canım yine de paylaşım için teşekkürler,,,:42:,,,bu yeşil takıntısı bana bulaştı bi gitmiyo,,,geçen bahar da turuncu ve nar çiçeği ruj renklerine kafayı takmıştım,:23: bu bahar da yeşil öje demek ki,,,ama artık kel alaka sürücem tırnaklarıma demekki,,çünki hakikaten yeşil renkte giysi asla giymem ve yeşil renk baskın makyaj pek yapmıyorum....olsun napıyım:90: ama herkes elindeki yeşil öjeleri mümkün mertebe tırnağında göstererek paylaşırsa çok sevinirim:66:

canım yine de paylaşım için teşekkürler,,,:42:,,,bu yeşil takıntısı bana bulaştı bi gitmiyo,,,geçen bahar da turuncu ve nar çiçeği ruj renklerine kafayı takmıştım,:23: bu bahar da yeşil öje demek ki,,,ama artık kel alaka sürücem tırnaklarıma demekki,,çünki hakikaten yeşil renkte giysi asla giymem ve yeşil renk baskın makyaj pek yapmıyorum....olsun napıyım:90: ama herkes elindeki yeşil öjeleri mümkün mertebe tırnağında göstererek paylaşırsa çok sevinirim:66:

ben de öyle aman aman yeşil kıyafet kullanmam. ama tarzla alakalı, ben kıyafetlerime zıt renklerde oje sürmeyi severim. örneğin mavi ya da pembe giyinince de yeşil oje sürerim.

ben de öyle aman aman yeşil kıyafet kullanmam. ama tarzla alakalı, ben kıyafetlerime zıt renklerde oje sürmeyi severim. örneğin mavi ya da pembe giyinince de yeşil oje sürerim.

zaten son dönemlerin trendi bu canım....kıyafetine veya makyajına zıt,kontrast yaratacak ve ilgi çekecek renklerde öje kullanımı....çünki yerli olsun yabancı olsun pek çok kozmetik devi son 1.5 yıldır dikkat ediyorum da nail art & neon ve parlak renkler tarzı öjeler piyasaya çıkarıyolar,,,,(bizim yerliler de taklit ediyolar renk skalalarını:)o renklerde de giyinmek her allhın günü mümkün olmadığına göre,:1:demek ki kıyafet&makyaja kontrast bi tırnak akımı var dünyada...gerçi ben günlük yaşamımda ortamım gereği böyle cart renkler:60: kullanamam ama bu yeşiller yokmu yeşillerrr ne olursa olsun bi kaç tane edinicem bu yaz....:46:

zaten son dönemlerin trendi bu canım....kıyafetine veya makyajına zıt,kontrast yaratacak ve ilgi çekecek renklerde öje kullanımı....çünki yerli olsun yabancı olsun pek çok kozmetik devi son 1.5 yıldır dikkat ediyorum da nail art & neon ve parlak renkler tarzı öjeler piyasaya çıkarıyolar,,,,(bizim yerliler de taklit ediyolar renk skalalarını:)o renklerde de giyinmek her allhın günü mümkün olmadığına göre,:1:demek ki kıyafet&makyaja kontrast bi tırnak akımı var dünyada...gerçi ben günlük yaşamımda ortamım gereği böyle cart renkler:60: kullanamam ama bu yeşiller yokmu yeşillerrr ne olursa olsun bi kaç tane edinicem bu yaz....:46:

ben bu trendten önce de böyle takılırdım. benden mi çıktı bu akım ne:27: ben de iş hayatımda kullanamıyorum. öğrencilerin fazla dikkatini çekiyor. daha düz renkler kullanıyorum okulda ama o bile bazen sorun oluypr. öğrenciler ojelerden bana bakamıyor,özellikle kızlar. ben de haftasonu sürüyorum o sebeple.

evet kızlar dün aldığım ojeciklerimden biriyle karşınızdayım:goldenrose 209

$100_1169.jpg

Aman allahım :53::16::16::16::16::16: Çok güzel olmuş ya vuruldum bu rengin tırnakta duruşuna:69::69: Bu rengi görmüştüm ama cesaret edip alamamıştım güzel olmaz diye.:14: Bende alıcam bende alıcam bende alıcam :52::52::52::52::66::64::62::62:

al tabi ki de. çok tatlı bir rengi var. yalnız tırnak çizgim hafif görünüyor,çünkü altına baz olarak kullandığım kireç beyazı bir ojeyi frankene kullanmışım,unutmuşum yenisini almayı. altına beyaz oje kullanınca daha da güzel olur.

bu ojemi cok seviyorum tek katla işi bitiriyorum:8:
golden rose gibi kat kat üstünden geçmeye gerek kalmiyor
fosforlu renkler bilirsiniz göründüğü gibi çıkmıyor

Eklentiler

• $053011_160003.jpg
    $053011_160003.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 56
bu ojemi cok seviyorum tek katla işi bitiriyorum:8:
golden rose gibi kat kat üstünden geçmeye gerek kalmiyor
fosforlu renkler bilirsiniz göründüğü gibi çıkmıyor

goldenrose'un tam da bu rengi var bende,2 kat sürüyorum. senin bu ojenin markası ve numarası nedir acaba?

QUOTE=orchidea;19436496]evet kızlar dün aldığım ojeciklerimden biriyle karşınızdayım:goldenrose 209

Eki Görüntüle 201736 [/QUOTE]

canım yaa bugün golden rose kioska uğradım iş çıkışı,aklımda 209 vardı(malta sarısı olarak geçiyor bu renk sarı) ama biri geldi bişiy sordu,aklım dağıldı yaaa,,:30:unutmuşum almayı...2 adet oje alırken....sonunda benim de #217im oldu,,yaşasın:1: bi tane de #131 aldım,çok tatlı bi mavi ton...şuan tırnakalrımda aşağıda paylaştığım gibi #171 var ,,o biraz daha deforme olsun, yeni ojelerimi :66:sürüp fotolarını paylaşıcam arkadaşlar.....şu 209 ukde kaldı yaa,,,:63:

Eki Görüntüle 203547 [

Son düzenleme:
QUOTE=orchidea;19436496]evet kızlar dün aldığım ojeciklerimden biriyle karşınızdayım:goldenrose 209

Eki Görüntüle 201736

canım yaa bugün golden rose kioska uğradım iş çıkışı,aklımda 209 vardı(malta sarısı olarak geçiyor bu renk sarı) ama biri geldi bişiy sordu,aklım dağıldı yaaa,,:30:unutmuşum almayı...2 adet oje alırken....sonunda benim de #217im oldu,,yaşasın:1: bi tane de #131 aldım,çok tatlı bi mavi ton...şuan tırnakalrımda aşağıda paylaştığım gibi #171 var ,,o biraz daha deforme olsun, yeni ojelerimi :66:sürüp fotolarını paylaşıcam arkadaşlar.....şu 209 ukde kaldı yaa,,,:63:

Eki Görüntüle 203547 [[/QUOTE]

onu da alırsın kaçmıyo ya:27:

sabırsızlıkla bekliyorum yeni ojeciklerini paylaşmanı:69:

slm:21:,,,,bugün g.r. #209 almak için uğradım,,,yokmuş,,,,pastele baktım,aklımı çeldi #88 alıp geldim....bu ne perhhiz bu ne lahana turşusudur yaa:52: paylaşım sırama pastel # 88 de koyuyorum.....nude-taupe bir renk....mat-hafif pembemsi,,,sanırım temiz bir görünüm bırakır tırnkta fakat bence kısa küt formlu tırnaklar için daha uygun geldi bana,,,bakalım ben de nasıl duracak,:97:,benim tırnaklar uzun malumunuz kıssslarr...g.r.#131,217 ve pastel #88 gelecek benden.....matte top coatlı denemek istediğim bir de flormar 99 ve 398lerim var paylaşım için....:33:

Son düzenleme:
Back