ee yazık kıpkırmızı oluyor bunu önlemenin yolu yokmu?
tırnak etlerini kesmicek yolu bu
tırnak etlerini iterekte kendi manikürünü yapabilir
farkettim bende.. kendi tirnaklarimi görür gibi oluyorum aradaTırnak yapımız çok benzio Monica
tırnak etlerini kesmicek yolu bu
tırnak etlerini iterekte kendi manikürünü yapabilir
gayet güzel bir renk ve tırnaklar harika canımbu moru görünce aklıma geldi,,,,ben de mat bir mor arıyorum....fakat renk tonu zoya hope,flormar supershine # 14 yada flormar 410 gibi olacak....bu saydıklarım parıltılı,sedefliler bolca....bu tonu yakalamış ama mat mor hangisi var arkadaşlar..? flormar yada golden rose söylerseniz daha iyi olur,,kolay bulunuyolar çevremde,,,çok mora denk geliyorum ama istediğim gibi, şişeye baktığımda beni tek kurşunla vuran bi mora denk gelemedim daha....
flormarın ve golden rosenin kendiliginden mat ojesi yok krem ojesi var anladıgım siz sedefli değilde krem mor oje istiyorsunuz deilmi
merhabalar,,ilginiz için teşekkürler...açıkçası krem öje ben hiç kullanmadım...kendiğinden mat değil de, kendisi oldukça mat bir mor arıyorum flormardan yada g.rose'dan...denk geldiğim tüm morlar hep parlaktı,böyle cıvıl cıvıl ama ben böyle garip bi benzetme olacak ama:82: ölü yüzü gibi soğuk duran ama çekici bir mor arıyorum....
alix avien 234 nasıl şişede ışıltılı ama tırnakta tamamen krem
flormar 410 açık kalıyor,,,411 de eh işde ama onda da ışıltı var yarabbim.....ama krem öje istemiyorum,,bakınca karar verdim resimlere,,,çok sağolun....neden bilmem ışıltılı,parıltılı sedefli her tür öjeyi bünyem reddediyor benim....ruhumu yoruyor bu aralar ışıltılı tırnaklar...son dönemde bakıyorum da her aldığım oje oldukça mat,sedefsiz,pırıltısız vs....şöyle bi ton olabilir,,tam aklımdakini bulamasam da,,,artık top coat ile matlaştırıyım ben onu,,napıyım...
Eki Görüntüle 206139
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?