Canım bunun numarası kaç?
yeşil takıntımı besleyen al biri daha çıktı yaaa.....ben buna da bayıldımmmmmmmmmmmm ..giysilerimde yada makyajımda yeşili pek tercih etmezken neden yeşile boyalı tırnak gördüğümde ruhen ereksiyon yaşıyorum ya ben,,,,ne tür bi deliyim .....bu yeşillerden stok yapsam mı ki,,,,ama elenor nerde bulurum fikrim yok:26:
canım yine de paylaşım için teşekkürler,,,ben de terk edilmiş görünümlü,tozlanmış bir oje sepetinin içinde bulmuştum bu ojemi,nerelerde satılır bir bilgim de yoktu. üzerinde oje numarası dahi yok. belki de eski bir ojedir,hiç bilemiyorum.
canım yine de paylaşım için teşekkürler,,,,,,bu yeşil takıntısı bana bulaştı bi gitmiyo,,,geçen bahar da turuncu ve nar çiçeği ruj renklerine kafayı takmıştım, bu bahar da yeşil öje demek ki,,,ama artık kel alaka sürücem tırnaklarıma demekki,,çünki hakikaten yeşil renkte giysi asla giymem ve yeşil renk baskın makyaj pek yapmıyorum....olsun napıyım:90: ama herkes elindeki yeşil öjeleri mümkün mertebe tırnağında göstererek paylaşırsa çok sevinirim
ben de öyle aman aman yeşil kıyafet kullanmam. ama tarzla alakalı, ben kıyafetlerime zıt renklerde oje sürmeyi severim. örneğin mavi ya da pembe giyinince de yeşil oje sürerim.
zaten son dönemlerin trendi bu canım....kıyafetine veya makyajına zıt,kontrast yaratacak ve ilgi çekecek renklerde öje kullanımı....çünki yerli olsun yabancı olsun pek çok kozmetik devi son 1.5 yıldır dikkat ediyorum da nail art & neon ve parlak renkler tarzı öjeler piyasaya çıkarıyolar,,,,(bizim yerliler de taklit ediyolar renk skalalarını:)o renklerde de giyinmek her allhın günü mümkün olmadığına göre,demek ki kıyafet&makyaja kontrast bi tırnak akımı var dünyada...gerçi ben günlük yaşamımda ortamım gereği böyle cart renkler kullanamam ama bu yeşiller yokmu yeşillerrr ne olursa olsun bi kaç tane edinicem bu yaz....
Aman allahımÇok güzel olmuş ya vuruldum bu rengin tırnakta duruşuna Bu rengi görmüştüm ama cesaret edip alamamıştım güzel olmaz diye. Bende alıcam bende alıcam bende alıcam
bu ojemi cok seviyorum tek katla işi bitiriyorum
golden rose gibi kat kat üstünden geçmeye gerek kalmiyor
fosforlu renkler bilirsiniz göründüğü gibi çıkmıyor
goldenrose'un tam da bu rengi var bende,2 kat sürüyorum. senin bu ojenin markası ve numarası nedir acaba?
color me 10
golden rose paris inde buna yakın bi tonu var
numarası 92 dimi
QUOTE=orchidea;19436496]evet kızlar dün aldığım ojeciklerimden biriyle karşınızdayım:goldenrose 209
Eki Görüntüle 201736
nereden buluyorsunuz bu elanor'ları yaaa?
ben de istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?