Eki Görüntüle 204684
Eki Görüntüle 204685
Eki Görüntüle 204686
Eki Görüntüle 204687
sünger baskı örneğim
Eki Görüntüle 204685
Eki Görüntüle 204686
Eki Görüntüle 204687
sünger baskı örneğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ojemi cok seviyorum tek katla işi bitiriyorum
golden rose gibi kat kat üstünden geçmeye gerek kalmiyor
fosforlu renkler bilirsiniz göründüğü gibi çıkmıyor
Renk iyi hoşda bu tırnakları nasıl kullanıyorsun ayol
tirnaklarin ve manikürün cok hos ladycim
rengine bayıldm
slm nihayet cicilerimi değiştirdim kısslarr..pastel matte top coat ile bence muhteşem oldular:81:.. mat görünüm seven herkese şiddetle tavsiye ediyorum....bu görüntü için;
1)öncelikle flormar plus quartz serisi #99 /tek kat(düzgün olmasına dikkat edin)
2)kuruduktan sonra golden rose paris serisi #131 /2 kat
3)iyice kuruduktan sonra pastel matte top coat / ince bir kat sadece,,,,2-3 dakikada ojeniz çabucak kuruyor ve mat sonucu hemen görüyorsunuz....İlk sürüşte öjeniz daha parlak görünecek fakat aldanmayın,,,5 saniye içinde matlaşmaya başlıcak tırnaklarınız....
4 saat sonra ise çok daha güzel, mat bir görünüm geliyor tırnaklarınıza kendiliğinden.....PASTEL MÜTHİŞ BİR ÜRÜN ÜRETMİŞ! Muadillerinden hiç bir eksiği yok,,,,üstelik çok da ucuz...ÖLMEDEN ÖNCE DENENECEKLER LİSTENİZDE BENCE MUTLAKA OLMALI...
Eki Görüntüle 205497 Eki Görüntüle 205498
kızlar bişey sorabilirmiyim arkadaşım manikür yaptıktan sonra tırnak etleri kıpkırmızı oluyormuş neden acaba bnm pek bilgm yok böyle konularda
slm nihayet cicilerimi değiştirdim kısslarr..pastel matte top coat ile bence muhteşem oldular:81:.. mat görünüm seven herkese şiddetle tavsiye ediyorum....bu görüntü için;
1)öncelikle flormar plus quartz serisi #99 /tek kat(düzgün olmasına dikkat edin)
2)kuruduktan sonra golden rose paris serisi #131 /2 kat
3)iyice kuruduktan sonra pastel matte top coat / ince bir kat sadece,,,,2-3 dakikada ojeniz çabucak kuruyor ve mat sonucu hemen görüyorsunuz....İlk sürüşte öjeniz daha parlak görünecek fakat aldanmayın,,,5 saniye içinde matlaşmaya başlıcak tırnaklarınız....
4 saat sonra ise çok daha güzel, mat bir görünüm geliyor tırnaklarınıza kendiliğinden.....PASTEL MÜTHİŞ BİR ÜRÜN ÜRETMİŞ! Muadillerinden hiç bir eksiği yok,,,,üstelik çok da ucuz...ÖLMEDEN ÖNCE DENENECEKLER LİSTENİZDE BENCE MUTLAKA OLMALI...
Eki Görüntüle 205497 Eki Görüntüle 205498
güzel olmuş harikasın
pastelin matlastırıcısı sanırım 7 lira flormar 5.5 rımmelin matlastırıcısı daha iyi bence hem 5 tl hemde fırcası kocaman sevilin matlastırıcısını katmıyorum bile kucucuk şişe 7 tl birde hemen katılasıyor
hangisinin performansı daha iyi peki? ben sadece pasteli kullandım ilk kez ve zaten resimde de gördünüz....bi de pastelinki satin yani pürüzsüz kaygan bi finishe sahip,,kuruduğunda böyle hafif pürtüklü(çok değil ama)olanı varsa,hangisi? teşekkürler.....(o pürtüklü finishe sahip olanlar daha çok matlaştırıyolar bence)
tırnak etlerini kesiyor cunku