by french kendi eserinmi canım? sen yaptıysan bayağı profesyonel görünüyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
by french kendi eserinmi canım? sen yaptıysan bayağı profesyonel görünüyoo
Annemin tırnağına sürmüştüm geçen gün bunu. Pastel 42 numara. 2 kat oje + üstüne 1 kat pastelin matlaştırıcısı
Matlaştırıcısız halide çok hoş. Bu rengin birazdaha açık bir tonu daha var. Ama numarasını bilmiyorum malesef.
bide bişiy sorcam....bu gem nail stickerslar var..taşlı maşlı böyle abiye gecelerde özellikle abiye kıyafetlere hoş bir detay kazandırmak için sanki üretilmişler....bi de normal şekilli stickerslar var.....yapıştırıp tırnağa,üstüne cila geçiyosunuz...2.cisi biraz çocuk işi ama haftasonları kullanılabilir bence,,,tatil günlerinde,,,.bu zamazingolar watsonlarda varmı? yada nerelerde var.....istinye,metrocity felan demeyin lütfen..(Bursadayım ben)
Canım genelde kozmetik dükkanlarında satılıyor. Burda (istanbul) en alakasız yerdeki dükkanda bile bulunuyor. Orda durum nedir bilemiyorum tabi. Ayrıca vimjo da birkaç sticker satılıyor. Kapıda ödeme sistemide var istersen oraya bakabilirsin. Vimjo da Kadın Ürünleri > Cilt Bakımı > El Bakımı > Tırnak Süsleme Cihazları bölümünde yer alıyorlar.
slm kısslar bu da benim bugünki paylaşımım....
golden rose #171+pastel #88+matte top coat....sonuç aynen böylekendi pc ekranımda rengi hatasız alıyorum,umarım sizde görebilirsiniz....renk açık lila gibi bişiy....
Eki Görüntüle 208956 Eki Görüntüle 208958
Çok hoş bi renk matlaştırıcıyla daha da güzel olmuş.
slm herkese ben de youtube da gezinirken şöyle bişiye denk geldim...oldukça sade ve güzel bir görsel anlatım....ingilizce bilmenize gerek de yok anlamanız için arkadaşlar..yeter ki dikkatli izleyin.. bir çoğunuz herhalde zaten bu tekniği biliyorsunuzdur diye düşünüyorum ama bilmeyenlere ilham verebilir....
YouTube - ‪Starry Sky Gradient Nails Tutorial‬‏
ayy süpermiş ben bilmiyordum bu tekniği. o beyaz aparat ne acaba, sıradan sünger mi ki ? bir de parmaklarına bulaşmasın diye bir şeyler takmış. bunlardan nerden bulabiliriz acaba ? ayy çok hoşmuş ya.ben de oje manyağıyım da :)
youtube da çok güzel şeyler var ama bazıları baya profosyonel aletler kullanıyolar mesela bu da çok güzel ama bayaa uğraş istiyor =)
YouTube - ‪Hamburger Nail Art / Arte para las uñas con Diseño de Hamburguesa‬‏