• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Annemin tırnağına sürmüştüm geçen gün bunu. Pastel 42 numara. 2 kat oje + üstüne 1 kat pastelin matlaştırıcısı
aaaaaaaaaaa.jpg

Matlaştırıcısız halide çok hoş. Bu rengin birazdaha açık bir tonu daha var. Ama numarasını bilmiyorum malesef.

slm canım:40: beğendim valla,hiç fena değil renk, senin elinde de gerçekten naif durmuş...bundan alabilirm belki....pastel 42'ye bakıyım müsait zamanda..ben 410'a da baktım...şişe elime alır almaz itti beni....tabi kıyafetimde kombinleyemedim o an görsel olarak zihnimde çünki,,,yani kısacası bendeki elbisenin rengi o eklediğim mora benziyor ama biraz daha koyusu...ama zaten bi ton da farklılık olsun artık kıyafetle öcemm arasında:36: kasamıcam aynı rengi tutturuyum diye yani... bide ekran kalibrasyonlarının farklılığı,flash,ışık gibi faktörlerden vs...zaten renkleri tam göremiyoruz ekranda oldukları gibi,,belki de gerçekten aradığım mucize mor budur...çok saol canım.....:38:

bide bişiy sorcam....bu gem nail stickerslar var..taşlı maşlı böyle abiye gecelerde özellikle abiye kıyafetlere hoş bir detay kazandırmak için sanki üretilmişler....bi de normal şekilli stickerslar var.....yapıştırıp tırnağa,üstüne cila geçiyosunuz...2.cisi biraz çocuk işi ama haftasonları kullanılabilir bence,,,tatil günlerinde,,,.bu zamazingolar watsonlarda varmı? yada nerelerde var.....istinye,metrocity felan demeyin lütfen..(Bursadayım ben:47:)

bide bişiy sorcam....bu gem nail stickerslar var..taşlı maşlı böyle abiye gecelerde özellikle abiye kıyafetlere hoş bir detay kazandırmak için sanki üretilmişler....bi de normal şekilli stickerslar var.....yapıştırıp tırnağa,üstüne cila geçiyosunuz...2.cisi biraz çocuk işi ama haftasonları kullanılabilir bence,,,tatil günlerinde,,,.bu zamazingolar watsonlarda varmı? yada nerelerde var.....istinye,metrocity felan demeyin lütfen..(Bursadayım ben:47:)

Canım genelde kozmetik dükkanlarında satılıyor. Burda (istanbul) en alakasız yerdeki dükkanda bile bulunuyor. Orda durum nedir bilemiyorum tabi. Ayrıca vimjo da birkaç sticker satılıyor. Kapıda ödeme sistemide var istersen oraya bakabilirsin. Vimjo da Kadın Ürünleri > Cilt Bakımı > El Bakımı > Tırnak Süsleme Cihazları bölümünde yer alıyorlar.

Canım genelde kozmetik dükkanlarında satılıyor. Burda (istanbul) en alakasız yerdeki dükkanda bile bulunuyor. Orda durum nedir bilemiyorum tabi. Ayrıca vimjo da birkaç sticker satılıyor. Kapıda ödeme sistemide var istersen oraya bakabilirsin. Vimjo da Kadın Ürünleri > Cilt Bakımı > El Bakımı > Tırnak Süsleme Cihazları bölümünde yer alıyorlar.

canım çok sağol:3: dediğin siteye baktım...var bi kaç çeşit,keşke daha fazla çeşit olsaymış:27: ben de exoo markasının tırnak taşlarını buldum deppo.com da,,,ama site bana dandik geldi,,güven vermedi pek,,,,burdan alışveriş eden varsa,bilgilendirsin lütfen..malum kredi kartları güvenliği açısından önüme gelen her yerden alışveriş etmiyorum...h.b.com,ve gg en çok kullandıklrım...ben hiç bi parfümeri de ne hikmetse denk gelemedim böyle taşlara ...gece için muhteşem alternatifler bence...

Flormar Supershine No:41 2 kat sürülmüş hali. Sağdakide 2 kat oje + 1 kat pastel matlaştıcı sürülmüş hali

$41.jpg

slm kısslar:3: bu da benim bugünki paylaşımım....

golden rose #171+pastel #88+matte top coat....sonuç aynen böyle:(kendi pc ekranımda rengi hatasız alıyorum,umarım sizde görebilirsiniz....renk açık lila gibi bişiy....

$nail01.JPG $nail00.jpg

Çok hoş bi renk matlaştırıcıyla daha da güzel olmuş.

vet canım,hangi renklerin matlaştırma ile daha güzel durduklarını tespit etmeye çalışıyorum zaten...o renkleri not alıyorum....mesela pastel 88 tek başına kesinlikle matlaştırılmamalı....gerçekten ölü tırnağından farkı olmuyo....hani böyle komple kanı çekilmiş,solgun bir tırnak düşün,vampirler emmiş gibi,aynen öyle oluyoo:37:

kızlar süper bi yöntem buldum hemen sizinle paylaşmak istiyorum çünkü o kadar hoşuma gitti ki anlatamam ! :52:
şimdi benim kullanılmamış veya kullanmaktan kaçındığım atılmayı bekleyen ojelerim vardı, renklerini beğenmediğim ojelerim bunlar =)
ve ben koyu renkli ojelere bayılırım ! =) ama o kadar fazla koyu ojem yok.. bende siyah renkli ojemin üstüne pek rengini vermeyen ojemden sürdüm bakalım nası olcak diye denedim ve sonuç süper oldu =) :62:
nerdeyse atmak üzere olduğum ojemi kurtardım ve çok severek almıştım bu ojeyi ama ne 2 ne de 3 kat sürsem bile rengi açık olduğu için sürmedim bi daha..
bakın resimleri de bunlar =) :66:

$simli siyah.jpg

$simli pembe.jpg

simli oje avon dan break dancer 10864
siyah oje de elix avien den 19 numaralı siyah oje =)

slm herkese :3:ben de youtube da gezinirken şöyle bişiye denk geldim...oldukça sade ve güzel bir görsel anlatım....ingilizce bilmenize gerek de yok anlamanız için arkadaşlar..yeter ki dikkatli izleyin.. bir çoğunuz herhalde zaten bu tekniği biliyorsunuzdur diye düşünüyorum ama bilmeyenlere ilham verebilir....

http://www.youtube.com/watch?v=qPnytAFANig&feature=related

ayy süpermiş ben bilmiyordum bu tekniği. o beyaz aparat ne acaba, sıradan sünger mi ki ? bir de parmaklarına bulaşmasın diye bir şeyler takmış. bunlardan nerden bulabiliriz acaba ? ayy çok hoşmuş ya.ben de oje manyağıyım da :)

slm herkese :3:ben de youtube da gezinirken şöyle bişiye denk geldim...oldukça sade ve güzel bir görsel anlatım....ingilizce bilmenize gerek de yok anlamanız için arkadaşlar..yeter ki dikkatli izleyin.. bir çoğunuz herhalde zaten bu tekniği biliyorsunuzdur diye düşünüyorum ama bilmeyenlere ilham verebilir....

YouTube - ‪Starry Sky Gradient Nails Tutorial‬‏

youtube da çok güzel şeyler var ama bazıları baya profosyonel aletler kullanıyolar mesela bu da çok güzel ama bayaa uğraş istiyor =)

YouTube - ‪Hamburger Nail Art / Arte para las uñas con Diseño de Hamburguesa‬‏

veee vee kıslar engin tecrübelerinize baş vuruyorum yine,,:16:,biliyosunuz tırnakların koyu renkli öje uygulamalarından sonra sararması durumu oluyor....matte top coatlar da bu durumu körüklüyolar hatta gözlemlediğim kadarıyla....şimcik:35:....araştırmalarım sonucu şu aşağıdaki iki ürünü buldum... bunlar hakkında tavsiye verecek olan varmı acaba? benim öyle soyulma,dökülme,kalkma problemim felan yok tırnakta,sadece ve sadece sararmasın istiyorum... golden rose NAİL CARE HYDRATİNG AQUAFİX adı altında kesin base coat olduğunu bildiğim bir ürüne sahip zaten fakat, flormar NAİL THERAPY 4 İN 1 COMPLETE CARE base coat mıdır bilemicem....:26:base coat mudur?:10:

$base coat.jpg $golden rose base coat copy.jpg

ayy süpermiş ben bilmiyordum bu tekniği. o beyaz aparat ne acaba, sıradan sünger mi ki ? bir de parmaklarına bulaşmasın diye bir şeyler takmış. bunlardan nerden bulabiliriz acaba ? ayy çok hoşmuş ya.ben de oje manyağıyım da :)

kızın anlatımına göre, o kullandığı bildiğimiz fondoten süngeri canım...(gerçi bendeki fondoten süngeri öyle değil ama neyse:1:,)profesyonel makyaj için üretilmiş fondoten süngeri...diğeri de bildiğin selobant-şeffaf....tırnak ucunu anladığım kadarıyla o bant yardımıyla ayırıyor ki işlemler birbirine karışmasın.....böylelikle degrade dediği dereceli-aşamalı renk tonları çıkıyor....boş vakti olan hobiseverler için güzel bir uygulama bence....

youtube da çok güzel şeyler var ama bazıları baya profosyonel aletler kullanıyolar mesela bu da çok güzel ama bayaa uğraş istiyor =)

YouTube - ‪Hamburger Nail Art / Arte para las uñas con Diseño de Hamburguesa‬‏

ooooo hatun resmen sanat icra ediyor burda,,,beni aşar doğrusu:1:base coatla top coat arasına sıkıştırılmış hamburger,sıcak sıcak :52:yanlız türkiyede de bu ince uçlu uygulama fırçaları var,biliyorum yani,,,,denemek isteyenler araştırsınlar derim....el yatkınlığı ve beceri had safhada,,tabi bi'de max.hayal gücü,,,,ama boya olarak flormarın ve diğer markaların art nails serisi kullanılabilir ama onların fırçaları yeterli gelmez bence...ayrı bi set almak lazım....yada konad uygulamaları var..onlar sanki daha pratik....stampa,disk felan,,onların da set içi aparatları var....

Back