ben skittle için yapmadım ojeler glassfleck ve flormaryeni cıkmıs 20 renk bugun kaptım 4 unu yarında kalanlarını alcam baksana zoya ve orlynin aynıları
Acayip güzel yapmışlar, Flormar'ı sevmiyorum normalde, asıl sorunum kuruyunca renklerin soluklaşması biraz... Ama bu yeni seri öyle değil galiba. Demin diğer sayfada yazdım, morla mavi tam benlik diye. Mor özellikle tam Zoya tadında olmuş. :)
evet 20 renk var ve 1 i haric hepsi alınmalı 2.5 tl hemde yeni cıkmıs az önce aldım
et et haftaiçi bende gitcemcumaya yolculuk var bu sefer butun ojelerimi göturemem ucaklan gitcem ucak patlar
Gökten oje yağdığını düşündüm de bir an. :))) Fena olmazdı aslında, heheh! Yalnız kafalara dikkat etmek lazım, ne de olsa cam şişelerde ojeler, bilmem kaç bin km yüksekten kafamıza düşerlerse zaten yarısı her gün oje sürmekten uçmuş aklımızın kalanı da gidiverir maazallah! :)))
Bende eklemek isterdim ama tırnaklarımı yiyorum :78: şimdilik güç bela uzatmaya çalışıyorum bakalım :97:
Aaa benim ojelerden. :) Bayılıyorum ben bunlara, ama daha iri simlere glitterlere de bayılıyorum, en son OPI Burlesque koleksiyonunu set olarak aldım, yaptığım en içime sinen alışverişlerden biri oldu. Süper kombinasyonlar çıkıyor onlarla, bir ara fotoğraflayayım da ekleyeyim...
Bu arada, LUCIDarling diye bir Kore markası var, bilenler bilir Uzakdoğu kozmetikte liderdir, en kaliteli en müthiş markalar oralardan çıkıyor. Yıllardır kullandığım ve vazgeçemediğim markalar var özellikle göz farlarında... Ojede de NFU Oh gibi, Nubar gibi bildiğimiz süper markalar var ama ben bunlardan daha ucuz ve benzer kalitede Skin Food ve LUCIDarling ojelerini keşfettim, deneme amaçlı aldım birkaç tane ve geçen gün geldiler, ba-yıl-dım. Şiddetle tavsiye ediyorum, bulduğunuz yerde kaçırmayın. Hele LUCIDarling'in şişeleri öyle güzel öyle estetik ki, NFU Oh şişelerini aratmıyor. :) Baskı boyası olarak kullanılabilecek yoğunluktalar aynı zamanda, özellikle metalik tonlar sanki nail art çalışması yapmak için yaratılmış gibi.
Benim de aklima o geldi ya.Zaten bütün gün kedi pisilemekten millet bana deli gözüyle bakar oldu, balkonda ellerimin resmini cektigimi görürlerse iyice siyirdi bu derler.
Tesekkür ederim kizlar, o sizin güzelliginiz.
Kedi pisilemek.... :))) Hayatım boyunca her gün yaptığım şey. Bir kedici daha var burda demek, çok sevindim! :)
evet 20 renk var ve 1 i haric hepsi alınmalı 2.5 tl hemde yeni cıkmıs az önce aldım
Ohhh ne güzel... Taze taze...Yaw hiçbir şey satın almak beni oje almak kadar mutlu etmiyor, bir de böyle yeni ojeler alan duyunca acayip mutlu oluyorum. Hafiften kafayı sıyırdım galiba.
tırnakların çok güzelmiş ojelerde öyle ne sürsen yakışır bu tırnaklara özendim gerçekten
tırnakların çok güzelmiş ojelerde öyle ne sürsen yakışır bu tırnaklara özendim gerçekten
o ojeleri ben yurt dısından alıyorumda benzerleri geldi turkiyeye golden rose magic serisi erkul kozmetikte var tanesi 3 tl ama ben anlatamadım simli değil onlarda değişik işte
you knowum ben dün cevahire gitmiştim orada flormar standına uğramadan edemedim tabiki :))
senin bu ojelere çok benzeyen ojeler vardı ismi magic li bişiler bi tane aldım pembesinden eve gelir gelmez sürdüm resmen aşık oldum
şahsen parıltıları çok severim pasparıl oldum
yeni mi çıkmış acaba
Kedi pisilemek.... :))) Hayatım boyunca her gün yaptığım şey. Bir kedici daha var burda demek, çok sevindim! :)
he ben de mama su kaplarını bırakır ya da değiştirirken illa gelcek biri sebeplencek ben gitmeden zorla psiii psiiii psiii psiii daha kapıdan çıkarken başlıyorum
evet cnm yeni cıkmıs hepsini al cok guzeller böyle bronz gibi vardı oda cok guzel bak şişede belli
Bunlar cok güzel tam partilik renkler, paril paril. Pariltili makyajla cok uyumlu olur.
Kizlar bir sey soracagim siz ojenin altina ne sürüyorsunuz? Ben kalyon sürüyorum, iyi mi yapiyorum sizce? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?