• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

alix aviende 2 yeşil var biri zumrut yeşili biride bu ama arkadasın makineden sanırım turkuaz gibi cıkmıs o renk aslında bu

32229_412305553392_771813392_4313493_2172674_n.jpg

bu renk süper ya zümrütü buldum şuan sürdüm elimde acayip güzel duruyor,ama bu renge de bayılıyorum ama bulamadım sanada çok yakışmış cnm maşallah:) ya kk'ya üye olmayanlarda görebiliyo ya paylaştıklarımızı valla burda ne paylaşılsa o ürün hemen tükenio üye olmayan göremesin bence:)

Bir arkadaşımız kedi sevgisinden bahsetmiş ben de kedilerimin fotoğraflarını eklemiştim neden silindi anlamadım, "konu dışı mesaj" gerekçeniz çok saçma, askeri düzen mi var burda, konu konuyu açamaz mı yani sohbet ederken? Tuhaf doğrusu!

canımcım kedilerin tırnaklarına da oje sür öyle çek koy kaldıramasınlar :)

yorgun delisin bunları koydum bloga millet delirdi almalısın mutlaka opi ve zoyanın aynıları hatta ben onları almıstım gitti paracıklar:27:
sen top coat istiosan ben golden rose kullanıyorum memnunum ama illa daha iyi bişi istiosan sally hansen var 25 tl ondan al seker:27:

yok ben de zaten golden rose kullanıyorum ama OPI nin kullanılmış halini birebir gördüm kadına da çaktırmadım bana almasın diye şimdi nerede satılıyor diye merak ettim. o yurtdışından da alıyor olabilir ama:44:

ha bende bi gidiom valla gelemiom sanırım 1 ay fln belli deil ama bakalım şimdilik bi 50 oje sectim kesin gidecek :27: yaw o sorun deilde ucak patlar die korkuom bazen inince bakıyorm patlayan şişeler oluo basınctan sonra butun kıyafetlerim oje kokuo:50:

1 ay mııı tatil mi o kadar:5: oh gez bakalımmm:43: aman dikkat et gittiğin yerden de alırsın biraz :34:

Bilinçdışı oje almak hahaha koptummm! :))) Süpersiniz kızlar, bu oje sayfalarında kendim gibi insanlar bulunca kendi kendime daha normal gelmeye başladım. :))))

evet o benim :27: kesinlikle kendimi rahatlatıyorum sizlerle:9:

ben oje altına bişi kullanmıyorum acıkcası base coat yok ama ustunde golden rose quıck dry kullanıyorum ama bu fotolarda yok cunku oje hızlı kuruyacakmı rengide değişiklik olacakmı bunu görmek için surmedim

alıntıyı gördüm de, ben mutlaka şeffaf cila sürüyorum pastel, tırnaklar boyanmasın diye alıştım hep sürüyorum:12:

alttaki güzelmiş markası, nosu kaçtır acep, üsttekini tam anlayamadım rengini.

Bir arkadaşımız kedi sevgisinden bahsetmiş ben de kedilerimin fotoğraflarını eklemiştim neden silindi anlamadım, "konu dışı mesaj" gerekçeniz çok saçma, askeri düzen mi var burda, konu konuyu açamaz mı yani sohbet ederken? Tuhaf doğrusu!

ben göremedim amaaa:43:

canımcım kedilerin tırnaklarına da oje sür öyle çek koy kaldıramasınlar :)

ya da oce şişesiyle oynarken, daha kolay olur:34: yaa flamencaa dostlar topicine koysan görsek, niye siliyorlar ki:84:

yok ben de zaten golden rose kullanıyorum ama OPI nin kullanılmış halini birebir gördüm kadına da çaktırmadım bana almasın diye şimdi nerede satılıyor diye merak ettim. o yurtdışından da alıyor olabilir ama:44:

1 ay mııı tatil mi o kadar:5: oh gez bakalımmm:43: aman dikkat et gittiğin yerden de alırsın biraz :34:

evet o benim :27: kesinlikle kendimi rahatlatıyorum sizlerle:9:

alıntıyı gördüm de, ben mutlaka şeffaf cila sürüyorum pastel, tırnaklar boyanmasın diye alıştım hep sürüyorum:12:

alttaki güzelmiş markası, nosu kaçtır acep, üsttekini tam anlayamadım rengini.

ben göremedim amaaa:43:

ya da oce şişesiyle oynarken, daha kolay olur:34: yaa flamencaa dostlar topicine koysan görsek, niye siliyorlar ki:84:

Şişelerle oynarken çekmek de iyi fikir ama 19 yaşında geçenlerde kaybettiğim kedimin de fotosunu koymuştum onu öyle çekemem artık maalesef. :((( İlgili sayfa bulur ekler haber veririm ben müsait bir zamanımda. Gösteririm sizlere kedişlerimi. :69:

3781.jpg

Şekli KONAD'ın plakalarıyla ve stamping aletiyle yaptım.
Beyaz İnce Uçlu Oje kullandım
Uçlara Kırmızı Simli Oje
Fonda da Flormar Siyah Oje
Çok özenerek yapmadım aceleye geldi idare edin:)

Son düzenleme:
yorgun opi ykm lerde satılıyor ama renk secenegi az kırmızı ve acık tonlar var internetten alırsan daha ucuza gelir bnden söylemesi:32:

Şişelerle oynarken çekmek de iyi fikir ama 19 yaşında geçenlerde kaybettiğim kedimin de fotosunu koymuştum onu öyle çekemem artık maalesef. :((( İlgili sayfa bulur ekler haber veririm ben müsait bir zamanımda. Gösteririm sizlere kedişlerimi. :69:

gökyüzünde melek o eski dostlarımız flamenca buna inanıyoruz:16::16::16: bekliyorum haberini ekleyince:48:

yorgun opi ykm lerde satılıyor ama renk secenegi az kırmızı ve acık tonlar var internetten alırsan daha ucuza gelir bnden söylemesi:32:

hee bakiim o zaman bi daha ykm görünce ben sadece top coatını merak ediyorum ojesini almıycam yani, bakalım kaç gayme:27:

Bu akşam Flyinn'deki Flormar standından aldım bunlardan. Oradaki görevli kız, "bunları sürmeden önce altına mutlaka uyumlu bir renk sürün bunlar ancak öyle gösterir kendisini" dedi. Daha denemedim, akşam başka bir oje denediğim için ama yarın sürüp bakacağım. Şişede muhteşem duruyorlar, senin tırnağında da harika durmuş bu mor. Zaten mor tonlarına ayrı bir sevgim vardır. Ben de deneyeyim beğenirsem eklerim foto...

Bu akşam Flyinn'deki Flormar standından aldım bunlardan. Oradaki görevli kız, "bunları sürmeden önce altına mutlaka uyumlu bir renk sürün bunlar ancak öyle gösterir kendisini" dedi. Daha denemedim, akşam başka bir oje denediğim için ama yarın sürüp bakacağım. Şişede muhteşem duruyorlar, senin tırnağında da harika durmuş bu mor. Zaten mor tonlarına ayrı bir sevgim vardır. Ben de deneyeyim beğenirsem eklerim foto...

ay neden öyle demişler anlamadım evet bazı renkler cok seffaf ama belli oluyor zaten tek bsına surulemeyecegi ama bu tonlar cok rahat belirgin oluyor 2 katta bu arada ben o standlarda calısanların cok bilgili oldugunu dusunmuyorm krem ojeye mat diyorlar sonucta

ay neden öyle demişler anlamadım evet bazı renkler cok seffaf ama belli oluyor zaten tek bsına surulemeyecegi ama bu tonlar cok rahat belirgin oluyor 2 katta bu arada ben o standlarda calısanların cok bilgili oldugunu dusunmuyorm krem ojeye mat diyorlar sonucta

Evet bence de. En açık tonlar için söz konusu olabilir ancak. Olağanüstü güzel birkaç açık ton aldım dayanamayıp, birkaç da koyu. Koyu olanlardan birini 2 kat sürüp bakacağım ilk olarak.

acik tonlar harika, ozellikle icinde sari isiltilar olan beyaz yani U1 cok guzel, ben U15'i lila uzerine surdum, tirnaklarima bak bak doyamadim boyle bir guzellik olamaz =)

flormarsupershinemiraclecoloru15.jpg

acik tonlar harika, ozellikle icinde sari isiltilar olan beyaz yani U1 cok guzel, ben U15'i lila uzerine surdum, tirnaklarima bak bak doyamadim boyle bir guzellik olamaz =)

flormarsupershinemiraclecoloru15.jpg

Ayyy süperr! Bayılıyorum işte böyle ojelere! Aldım dün bir dolu renginden ama deneyemiyorum ki, anlattım ya ellerim ne halde şimdi. :(
Sen de iyi günlerde kullan ojelerini. Bu Miracle Colors ojeler hepimizin aklını başından alacak gibi görünüyor. :)

bence aksine surekli oje sur ki hem o goruntu gitsin hem asetonla sildikce tirnaklarin normale donsun... benim ellerim 3 kez maviye boyandi, hepsinde bu sekilde hallettim. sariya boyanmasi ise tam bi kabus =/

bence aksine surekli oje sur ki hem o goruntu gitsin hem asetonla sildikce tirnaklarin normale donsun... benim ellerim 3 kez maviye boyandi, hepsinde bu sekilde hallettim. sariya boyanmasi ise tam bi kabus =/

Parmaklarım da berbat oldu, oje sürmeden önce en azından parmaklarımdaki mavi boyayı çıkarabilsem... Yoksa tırnağın üzerindeki oje sürünce kapanacak ama tırnak dipleri ve parmaklarım masmavi, mürekkep izi gibi kaldı resmen. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.

Back