fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

yorgun sen benim su ojelerimi seviomuydun yani böle parlak ama parcalı sim gibi buyuk buyuk

Hihi evet. Ojelerde acemiyim biraz. Sizden bir seyler ögrenecegim artik. Tirnaklarimi uzattim bi ise yarasinlar. Makyaj yapmam zaten, tirnaklarima bakayim ben de.

sen de bendennn, makyaj yapmasa da insan oceler gerçekten çok bakımlı gösteriyor:13:

he tüm mahalleye rezil olam di mi yok bizim açık balkon yok da hani bi ana pencereden elimiz uzatmışım foto çekiyom şeklinde düşündüm

e uzun fırçayı batır, sonra kendi kapağını kapa:84: bi daa golden rose almıycam dimek iyi ki ucuz fiyatları azalana kadar sürerim lila ve moru artık he sonra da franken yapıp çoğaltırım olmaz mı

Isiktan olabilir mi acaba? :44: Bir odada florasan bir odada sari isik varsa degisik olabilir.

hem ışık hem duvarlar ne kadar renkli evimiz var

yorgun sen benim su ojelerimi seviomuydun yani böle parlak ama parcalı sim gibi buyuk buyuk

[/IMG]

maalesef cnm, simli şeylere halen çok uzağım ama birkaç yıl sonra ne olurum bilemembüyük konuşmuyorum

o ojeleri ben yurt dısından alıyorumda benzerleri geldi turkiyeye golden rose magic serisi erkul kozmetikte var tanesi 3 tl ama ben anlatamadım simli değil onlarda değişik işte

nedir tam bilemiim de işte böyle pırıltılı şeyler diyim henüz çok uzak bana ay bitaksime gidemedim gitsem şu erkulu alt üst etcem

et et haftaiçi bende gitcem cumaya yolculuk var bu sefer butun ojelerimi göturemem ucaklan gitcem ucak patlar

Gökten oje yağdığını düşündüm de bir an. :))) Fena olmazdı aslında, heheh! Yalnız kafalara dikkat etmek lazım, ne de olsa cam şişelerde ojeler, bilmem kaç bin km yüksekten kafamıza düşerlerse zaten yarısı her gün oje sürmekten uçmuş aklımızın kalanı da gidiverir maazallah! :)))

Bende eklemek isterdim ama tırnaklarımı yiyorum :78: şimdilik güç bela uzatmaya çalışıyorum bakalım :97:

Aaa benim ojelerden. :) Bayılıyorum ben bunlara, ama daha iri simlere glitterlere de bayılıyorum, en son OPI Burlesque koleksiyonunu set olarak aldım, yaptığım en içime sinen alışverişlerden biri oldu. Süper kombinasyonlar çıkıyor onlarla, bir ara fotoğraflayayım da ekleyeyim...
Bu arada, LUCIDarling diye bir Kore markası var, bilenler bilir Uzakdoğu kozmetikte liderdir, en kaliteli en müthiş markalar oralardan çıkıyor. Yıllardır kullandığım ve vazgeçemediğim markalar var özellikle göz farlarında... Ojede de NFU Oh gibi, Nubar gibi bildiğimiz süper markalar var ama ben bunlardan daha ucuz ve benzer kalitede Skin Food ve LUCIDarling ojelerini keşfettim, deneme amaçlı aldım birkaç tane ve geçen gün geldiler, ba-yıl-dım. Şiddetle tavsiye ediyorum, bulduğunuz yerde kaçırmayın. Hele LUCIDarling'in şişeleri öyle güzel öyle estetik ki, NFU Oh şişelerini aratmıyor. :) Baskı boyası olarak kullanılabilecek yoğunluktalar aynı zamanda, özellikle metalik tonlar sanki nail art çalışması yapmak için yaratılmış gibi.

Benim de aklima o geldi ya. Zaten bütün gün kedi pisilemekten millet bana deli gözüyle bakar oldu, balkonda ellerimin resmini cektigimi görürlerse iyice siyirdi bu derler.

Slania tırnaklarına bayıldım. İnce ve narin. Elif elif...

slania ellerin ve tırnak yapın çok hoşmuş,ojelerine de bittimmm

Tesekkür ederim kizlar, o sizin güzelliginiz.

Şimdi sürdüm bahsettiğim ojelerden birini. Zaten her tonda mavi ojeye deliyim, buna iyice delirdim! İlk foto flaşsız, ikinci flaşlı. Acele sürdüm diplere sürmemişim kötü olmuş idare ediverin artık...3-4 dolar için olağanüstü bir kalite diyebilirim (tabii OPI'ler China Glaze'ler de Ebay'de 4-5 dolar) resmen aşık oldum bu ojeye ve kardeşlerine. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…