• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

102_1995.jpg

maşalllahhhh süperr:nazar::nazar::nazar::nazar:

Bunlar da benden:
Bu Alix Avien 217, iki kat sürdüm.

2i7bk39.jpg

Bu da Pastel 23. Bayiliyorum buna. :69:

2exr3wp.jpg

Beni de bu aralar oje meraki sardi. Sürdükce ceker, koyarim artik. :32:

funky fıngers canım power play adıda

hay senin funkyine fingerineee:84::84: illa böyle entel dantel oceler olcak de mi beğendiklerimiz :63::63::63:

Bunlar da benden:
Bu Alix Avien 217, iki kat sürdüm.

2i7bk39.jpg

Beni de bu aralar oje meraki sardi. Sürdükce ceker, koyarim artik. :32:

:46: ekle tabiii :62: ya o yeşil bendekinden mi acep, fotoda çok hoş durmuş da:69: benimki şişede daha bi cart duruyo:1:

alix aviende 2 yeşil var biri zumrut yeşili biride bu ama arkadasın makineden sanırım turkuaz gibi cıkmıs o renk aslında bu

32229_412305553392_771813392_4313493_2172674_n.jpg

hay senin funkyine fingerineee:84::84: illa böyle entel dantel oceler olcak de mi beğendiklerimiz :63::63::63:

:46: ekle tabiii :62: ya o yeşil bendekinden mi acep, fotoda çok hoş durmuş da:69: benimki şişede daha bi cart duruyo:1:

Sisede ve oda isiginda daha bi fistik yesiline dönük duruyor, fotoda biraz farkli cikmis. Aksam cekmistim. Yani gün isiginda daha farkli durabilir.

kızlaaar, bana golden rose un fırçalarının mantığını anlatabilir mi biriii :84: aynı günde almıştım 3ünü de 06 yı sürdüm geçen gün çok kötü durdu, yaza deniycem onu da azıcık bronzlaşınca:5: ama esas sorun fırçası çok kısaymış golden rose ların :84:e biraz azalınca nasıl alıcam fırçaya:43: hep eğerek mi:84:

$golden roses.jpg

Son düzenleme:
gunes ısıgında cekin kızlar en iyisi balkonda cekmek en net orda yakalarsınız dogal rengi
bide golden rose fırcaları kucuk evet ya ee oje az kalınca uzun bir fırcayla surersiniz yada eğerek fln :27: ben hiç oje bitirmedim ondan bilmiiiim

Back