alix aviende 2 yeşil var biri zumrut yeşili biride bu ama arkadasın makineden sanırım turkuaz gibi cıkmıs o renk aslında bu
Bir arkadaşımız kedi sevgisinden bahsetmiş ben de kedilerimin fotoğraflarını eklemiştim neden silindi anlamadım, "konu dışı mesaj" gerekçeniz çok saçma, askeri düzen mi var burda, konu konuyu açamaz mı yani sohbet ederken? Tuhaf doğrusu!
yorgun delisin bunları koydum bloga millet delirdi almalısın mutlaka opi ve zoyanın aynıları hatta ben onları almıstım gitti paracıklar
sen top coat istiosan ben golden rose kullanıyorum memnunum ama illa daha iyi bişi istiosan sally hansen var 25 tl ondan al seker
ha bende bi gidiom valla gelemiom sanırım 1 ay fln belli deil ama bakalım şimdilik bi 50 oje sectim kesin gidecekyaw o sorun deilde ucak patlar die korkuom bazen inince bakıyorm patlayan şişeler oluo basınctan sonra butun kıyafetlerim oje kokuo
Bilinçdışı oje almak hahaha koptummm! :))) Süpersiniz kızlar, bu oje sayfalarında kendim gibi insanlar bulunca kendi kendime daha normal gelmeye başladım. :))))
ben oje altına bişi kullanmıyorum acıkcası base coat yok ama ustunde golden rose quıck dry kullanıyorum ama bu fotolarda yok cunku oje hızlı kuruyacakmı rengide değişiklik olacakmı bunu görmek için surmedim
Eki Görüntüle 148591 Eki Görüntüle 148592 bu renkler nasıl?:86:
Bir arkadaşımız kedi sevgisinden bahsetmiş ben de kedilerimin fotoğraflarını eklemiştim neden silindi anlamadım, "konu dışı mesaj" gerekçeniz çok saçma, askeri düzen mi var burda, konu konuyu açamaz mı yani sohbet ederken? Tuhaf doğrusu!
canımcım kedilerin tırnaklarına da oje sür öyle çek koy kaldıramasınlar :)
canımcım kedilerin tırnaklarına da oje sür öyle çek koy kaldıramasınlar :)
yok ben de zaten golden rose kullanıyorum ama OPI nin kullanılmış halini birebir gördüm kadına da çaktırmadım bana almasın diye şimdi nerede satılıyor diye merak ettim. o yurtdışından da alıyor olabilir ama:44:
1 ay mııı tatil mi o kadaroh gez bakalımmm aman dikkat et gittiğin yerden de alırsın biraz
evet o benimkesinlikle kendimi rahatlatıyorum sizlerle
alıntıyı gördüm de, ben mutlaka şeffaf cila sürüyorum pastel, tırnaklar boyanmasın diye alıştım hep sürüyorum
alttaki güzelmiş markası, nosu kaçtır acep, üsttekini tam anlayamadım rengini.
ben göremedim amaaa
ya da oce şişesiyle oynarken, daha kolay oluryaa flamencaa dostlar topicine koysan görsek, niye siliyorlar ki:84:
Şişelerle oynarken çekmek de iyi fikir ama 19 yaşında geçenlerde kaybettiğim kedimin de fotosunu koymuştum onu öyle çekemem artık maalesef.(( İlgili sayfa bulur ekler haber veririm ben müsait bir zamanımda. Gösteririm sizlere kedişlerimi.
yorgun opi ykm lerde satılıyor ama renk secenegi az kırmızı ve acık tonlar var internetten alırsan daha ucuza gelir bnden söylemesi
gökyüzünde melek o eski dostlarımız flamenca buna inanıyoruzbekliyorum haberini ekleyince
hee bakiim o zaman bi daha ykm görünce ben sadece top coatını merak ediyorum ojesini almıycam yani, bakalım kaç gayme
gökyüzünde melek o eski dostlarımız flamenca buna inanıyoruzbekliyorum haberini ekleyince
hee bakiim o zaman bi daha ykm görünce ben sadece top coatını merak ediyorum ojesini almıycam yani, bakalım kaç gayme
Bu akşam Flyinn'deki Flormar standından aldım bunlardan. Oradaki görevli kız, "bunları sürmeden önce altına mutlaka uyumlu bir renk sürün bunlar ancak öyle gösterir kendisini" dedi. Daha denemedim, akşam başka bir oje denediğim için ama yarın sürüp bakacağım. Şişede muhteşem duruyorlar, senin tırnağında da harika durmuş bu mor. Zaten mor tonlarına ayrı bir sevgim vardır. Ben de deneyeyim beğenirsem eklerim foto...
ay neden öyle demişler anlamadım evet bazı renkler cok seffaf ama belli oluyor zaten tek bsına surulemeyecegi ama bu tonlar cok rahat belirgin oluyor 2 katta bu arada ben o standlarda calısanların cok bilgili oldugunu dusunmuyorm krem ojeye mat diyorlar sonucta
acik tonlar harika, ozellikle icinde sari isiltilar olan beyaz yani U1 cok guzel, ben U15'i lila uzerine surdum, tirnaklarima bak bak doyamadim boyle bir guzellik olamaz =)
bence aksine surekli oje sur ki hem o goruntu gitsin hem asetonla sildikce tirnaklarin normale donsun... benim ellerim 3 kez maviye boyandi, hepsinde bu sekilde hallettim. sariya boyanmasi ise tam bi kabus =/
Evet canım ben de buna inanıyorum ve bir gün mutlaka buluşacağız onlarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?